Stf - Śro 14 Maj, 2008 podobno vtec się nie włącza, ale to na torze to chyba bez znaczeniaAnonymous - Śro 14 Maj, 2008
Stf napisał/a:
podobno vtec się nie włącza, ale to na torze to chyba bez znaczenia
ZARTUJESZ??????? M - Śro 14 Maj, 2008 No przeciez vtec jest tylko po to zeby bylo glosniej, to nie wiesz Mabz?
A hondata - nic specjalnego, po prostu dostrojone auto, zadnej magii tu nie ma.Stf - Śro 14 Maj, 2008 eM dobrze mówi. zawsze jak się vtec włącza to zatykam uszy. tak głośno się robi. dlatego przyśpieszam żeby tego nie słuchać.Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 To wymontuj sobie turbo, bo świszczy a też pewnie nic nie daje
Mam obniżony VTEC z seryjnego 5900 na 4300 - róznica na torze jest kolosalna.
Powiedz że to miał być żart z tym niezałączającym się Vitkiem? kubas - Śro 14 Maj, 2008 przeciez w aniwersary edyszyn ctra w ogole nie ma viteka co nie ?Stf - Śro 14 Maj, 2008
mAbZ napisał/a:
Powiedz że to miał być żart z tym niezałączającym się Vitkiem?
dlaczego, poważnie Ci mówię, jakiś przewód od vtec'a nie stykał czy cuśM - Śro 14 Maj, 2008 Nawet znaczków hondy nie ma.Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 No więc słuchaj: niezałączający się VTEC to tak samo jakby Tobie nie załączało się turbo!
Więc dobrego miałem nosa że ten CTR był zepsuty
PS
Nie ma żadnych "przewodów od VTEC-a".
VTEC się nie załącza jeśli jest niewystarczające ciśnienie oleju,
zbyt niska temperatura silnika albo wilgoć w dolocie.Stf - Śro 14 Maj, 2008
mAbZ napisał/a:
Nie ma żadnych "przewodów od VTEC-a".
wiec sobie odpowiedziałeś na wcześniejsze pytanie.
mAbZ napisał/a:
Więc dobrego miałem nosa że ten CTR był zepsuty
ps. nosa masz najlepsiejszegoAnonymous - Śro 14 Maj, 2008 Prędzej myślę że Ty coś pomieszałeś, bo będąc wyznawcą pancerwagenów
pewnie słabo się orientujesz w bardziej zaawansowanej technice
Zdaje się w Lublinie było mokro? Zalany filtr powietrza wystarczy żeby VTEC się nie załączał.M - Śro 14 Maj, 2008 Oj tam Mabz daj spokoj, winning is winning.
Nie robmy tu forum.tuning.pl.rasta - Śro 14 Maj, 2008 Bla bla bla, prawda jest taka, że wszystkie hondy są popsute.
A kolesie z tego balerona byli niźlie Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 Spoko, spoko, gratulowałem już Stf
(a wczoraj objechałem Gallardo. Ja rowerem a on parkował, ale winning is winning)Stf - Śro 14 Maj, 2008 na początku było sucho i wtedy dokonywany był pomiar czasu, ale wiesz co, przypomniałem sobie że była duża zawartość pyłku brzozy w powietrzu. hmmm nie wiem czy zaawansowana technologia Hondy dawała sobie z tym rady