Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 chyba napiszę list do Leo
drogi Leonie
jestem pełen podziwu dla Twojego zaparcia i wiary w tę drużynę
wiary polaków w Twoją moc sprawiania cudów i wytrenowania naszych ziomali
aby strzelali klepką złote bramki a tak mają jakieś zaparcia przed wygraną, nie widać w nich głodnych lwów sukcesu Leonie! musisz zrozumieć , mimo iż otrzymałeś victora
mogą jutro na Tobie wieszać psy w gazetach, dlatego tak jak zaczęli budować medialną podmurówkę dla Twojego piedestału jutro może nie być po niej śladu, szkoda że wcześniej nie wiedziałeś że Polska to bardzo dziwna kraj gdzie piłka nie powinna być sportem narodowym od dawna.
kibic z gliwicAnonymous - Nie 08 Cze, 2008 To może wyślemy taki zbiorowy list otuchy od HH.org?
Bo założę się że Leo będzie teraz miał przez Polskie "media" przepierd**one...Stacho - Nie 08 Cze, 2008 Pamiętajcie, że jeszcze są 2 mecze i nie koniecznie musimy w nich przegrać qbus - Nie 08 Cze, 2008 same sukcesy, gp kanady dla kubicy, rajd polski dla bebenkow, mistrzostwa europy dla solowowa i piekna akcja klosego zakonczona golem podolskiego Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 Chciałbym zobaczyć jak Podolski by wyglądał po spotkaniu ze wściekłymi (w wyniku przegranej) polskimi huliganami tudzież kibolami carlose - Pon 09 Cze, 2008 jakby na to nie patrzeć to był dzień polaków, niekoniecznie w barwach
Plan był inny, atak który rozpoczeli w II połowie miał być w I, to niemcy mieli się przestarszyć i przez to się gubić. Stracono pierwsza bramka, jak zawsze dobija naszych i dalej to już falą. A do tego nie uznana bramka, gdzie niemcą przy takiej samej sytuacji uznali -MEGA DÓŁ.
Analizując wszystko dalej może być ciężko, mecz austria chorwacja. Chorwacja tak naprawdę dużo lepsza drużyna, a wygrali fartem jestem za naszymi ale czarno to widze..
LEO WHY ?..Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 nie martw się mamy jeszcze szanse na 3 miejsce w tabeli carlose - Pon 09 Cze, 2008 ah..
myślmy pozytywnie, może to im pomożeMarek23 - Pon 09 Cze, 2008 Nie rozumiem ludzi,którzy po naszej wygranej od razy bardzo krytykują naszych piłkarzy...
Niemcy to jedna z najlepszych drużyn na świecie. A naiwni polscy kibice z tymi wszystkimi flagami, czerwonymi szalikami i innymi pierdołami myslą, że jak orzeł na koszulce to każdego się da pokonać, chocby nie wiem co. Nasi grali, przegrali, zycie, taki jest sport. Ktoś musi przegrać, żeby ktoś wygrał.Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 Panowie sa jeszcze 2 mecze .... umowmy sie ze Niemcy byli lepsi i mieli wiecej szczescia ....Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 Fakt jest taki, że Niemcy grali dużo precyzyjniej i stwarzali więcej niebezpiecznych sytuacji. Odniosłem też wrażenie że mieli mocniejsze kopnięcia na bramkę Boruca.. piłka po kopnięciach Balacka czy Podolskiego leciała jak pocisk CHRZANEK - Pon 09 Cze, 2008 Słuchajcie - troche więcej wiary
My teraz wygramy dwa mecze.
Niemcy musza dwa razy przegrać lub zremisować, i będzie gitara
A dziś mecze "grupy śmierci"
Ponieważ jestem zawsze za "teoretycznie słabszymi" to kibicuje Rumunom i Holendrom.carlose - Pon 09 Cze, 2008 rumunia naprawde może zawojować, przecież niemcą dokopali Bad-i - Pon 09 Cze, 2008 Najlepszy Niemiec - Lukas Podolski
Najlepszy Polak - Roger Guerreiro
pozostawiam ten mecz bez komentarza MoRToN - Pon 09 Cze, 2008 Żurawski i Lewndowski kontuzjowani.. nie zagrają w następnych meczach. Ku**a paranoja. Niech sie pakują i wracają do domu.