Michał - Sob 02 Sie, 2008 temat ma sens jak piszemy o furach które mozemy kupić i utrzymać. To jest w nim fajne ... bo bujać w obłokach to se mozna.Anonymous - Nie 03 Sie, 2008 dzieki michal.
fajnie ze w temacie nastepnych aut przewinela sie scuderia. to znaczy ze dobra sytuacja w kraju. to pewnie przez platforme... .Albo plate... M - Nie 03 Sie, 2008 przez platforme z weglem chyba najpredzej pit - Nie 03 Sie, 2008 Też zaczynam mieć ten dylemat.
Najchętniej kupił bym jakiegoś większego Hatcha ze stajni Pug/Cit ale niestety nie mają nic ciekawego do 2.0. A C4 Loeb to poracha.
Więc ja skupiam się na Focusie RS bo nic innego nie ma chyba cenowo/rocznikowo/osiągowo bardziej dostępnego.PiTT - Nie 03 Sie, 2008 wczoraj trochę myślałem o tym co bym chciał
bardzo mocno zajarany jestem na M5 e39, ale myślę, że jednak koszty utrzymania zabijają
pomijam spalanie na poziomie ponad 20l. ale samo serwisowanie jest zabójcze
do tego to byłoby jednak cały czas e39 z ok 2000-2001r.
ale chyba mam już pewniaka
pomyślałem sobie, przecież Impreza od zawsze była moim marzeniem
może jednak warto iść w tą stronę i za rok, ew. trochę dłużej wyszukać sobie STI z ok. 05r.
coś w tym stylu
Anonymous - Nie 03 Sie, 2008 skladam podpis pod foteczkami wyzej, marzenie od dawna.. jeszcze troche i sie spelni ( jakies 2-3 latka )PiTT - Nie 03 Sie, 2008
Infra napisał/a:
skladam podpis pod foteczkami wyzej, marzenie od dawna.. jeszcze troche i sie spelni ( jakies 2-3 latka )
ej, masz golfa v gti to czemu nie szukałeś Imprezy?
myślę, że w cenie golfa byś mógł kupić całkiem ciekawą sztukęLoko - Nie 03 Sie, 2008 U mnie na liście życzeń, na pierwszym miejscu jest Clio Sport.
Civa VTi tez mógłbym przygarnąć choćby ze względu na dostępność gratów w fajnych cenach z usa, ale nigdy nie będe w stanie przeboleć że za ok 20 tysi, jest civ z 1996, albo clio sport z 2001, więc w moim odczuciu takie clio deklasuje civica pod każdym względem.
No i podobnie jak kilka osób powyżej maży mi się przygoda z rwd, tak przyziemnie jakiś zeszperowany e-30 318 is też jest bardzo wysoko na liście moich życzeń.Marek23 - Nie 03 Sie, 2008 A ja zostaję przy clio, za dużo w nie włożyłem kasy, żeby zmieniać. Poza tym szybszego fwd na krętym/dziurawym/śliskim ciężko znaleźć.
Mam diesla kombi i to też zostaje. Chciałbym Evo 9, ale nie stać mnie. Ewentualnie jakieś rwd, ale żeby było szybkie i bezkompromisowe. M3 e46 np... Ale nie stać mnie.
Jak budżet kiedyś pozwoli to wchodzę w Miśka.Michał - Nie 03 Sie, 2008
Cytat:
więc w moim odczuciu takie clio deklasuje civica
zgadzam sie loko tobą w 100% Ale jest jedna rzecz jaką civ kladzie clio na kolana.
Wygląd ...anjas - Nie 03 Sie, 2008
Michał napisał/a:
zgadzam sie loko tobą w 100% Ale jest jedna rzecz jaką civ kladzie clio na kolana.
Wygląd ...
no chyba, że wspomnimy o clio III - wtedy Civic już trochę wymięka Loko - Nie 03 Sie, 2008
Michał napisał/a:
Cytat:
więc w moim odczuciu takie clio deklasuje civica
Wygląd ...
To już zależy co się komu podoba, mnie akurat civic w VI gen się wogóle nie podoba, clio w I fazie też nie bardzo mi leży, szczególnie ze względu na wnętrze, za to w fazie drugiej jak dla mnie jest mistrz, podobaja mi się bardzo te linie które mają ze sobą wspólne punkty no i przód pasuje idealnie do tyłu, no a wnętrze to jest zupełnie inna jakość w porównaniu do civica w którym wnętrza równe dobrze mogło by wcale nie być qbus - Nie 03 Sie, 2008 małymi kroczkami powoli do celu, do konca roku jezdze kjsy, sprzedaje fure i na wiosne łykam vtsa/s16... marzy mi sie zlote s16 takie jak miał Marek. powoli sie rozgladam szukam ogarniam budzet, jak sie nic nie stanie to mysle ze spokojnie do zrealizowania to jest.pit - Nie 03 Sie, 2008
PiTT napisał/a:
wczoraj trochę myślałem o tym co bym chciał
bardzo mocno zajarany jestem na M5 e39, ale myślę, że jednak koszty utrzymania zabijają
pomijam spalanie na poziomie ponad 20l. ale samo serwisowanie jest zabójcze
do tego to byłoby jednak cały czas e39 z ok 2000-2001r.
ale chyba mam już pewniaka
pomyślałem sobie, przecież Impreza od zawsze była moim marzeniem
może jednak warto iść w tą stronę i za rok, ew. trochę dłużej wyszukać sobie STI z ok. 05r.
coś w tym stylu
No tutaj serwis kosztuje więcej niż BMW i spalanie podobne + .
Też myślałem ale koszta są kosmiczne....Anonymous - Nie 03 Sie, 2008 to moze i ja sie dolacze z realnych samochodow to bardzo chetnie przesiadl bym sie na typera EP3 a potem jakieklowiek evo (ale to juz mniej realne)
w kwestii marzen pozostaje rowniez felicia kit car 1600 ale to jest samochod co ma wszystko co bym chcial - pelna agrupa na sekwencji