...Twoje okolice swoją drogą: 1980 rocznik...Bad-i - Śro 13 Sie, 2008 jak się nazywa - bo jak z tego rocznika to musze znac mi - Śro 13 Sie, 2008 wrrrr ogierze! Bad-i - Śro 13 Sie, 2008
mi napisał/a:
wrrrr ogierze!
nawet jęczysz tak jak ona mi - Śro 13 Sie, 2008 sie gra sie... yyy... jęczy? Bad-i - Śro 13 Sie, 2008
mi napisał/a:
sie gra sie... yyy... jęczy?
Sabinkę też znam - chyba w sumie dobrze grałami - Śro 13 Sie, 2008 tak se właśnie... Dobrze grała w tamtych czasach z tych okolic chyba tylko Teodorowicz...Anonymous - Śro 13 Sie, 2008 http://www.zczuba.pl/zczu...e_otwarcia.html
fotomontaż?
ja tam zbojkotowałem ceremonie i cele igrzyska M - Śro 13 Sie, 2008 ja tez w pewien sposob zbojkotowalem, nie ogladam bo mi sie nie chce k-mart - Śro 13 Sie, 2008 Ja tam widze cala liste powodow dlaczego jest jak jest, n.p.:
- brak dyscypliny: ludzie chodza sie najebac do platy zamiast trenowac
- kazdy sobie szuka niepotrzebnych zainteresowan by zabic wolny czas, jak n.p. przemyslenia na temat stozkow lub wydechow ktory lepiej pasuje i dziala
itd.
To jest wlasnie wdziek ktory dajecie ojczyznie za wychowanie i uksztaltowanie.
Pieknie, poprostu gratuluje! Mozecie byc z siebie dumni!
Z reszta cala Polska jest....mi - Śro 13 Sie, 2008
eM napisał/a:
ja tez w pewien sposob zbojkotowalem, nie ogladam bo mi sie nie chce
Moja technika, szacun! M - Śro 13 Sie, 2008 (RZECZYWISTOŚĆ).....(ksiezyc)....(pluton)....(koniec ukladu slonecznego)....(KMART) Marek23 - Śro 13 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
a tam widze cala liste powodow dlaczego jest jak jest, n.p.:
- brak dyscypliny: ludzie chodza sie wykonujący ruchy posuwiste do platy zamiast trenowac
- kazdy sobie szuka niepotrzebnych zainteresowan by zabic wolny czas, jak n.p. przemyslenia na temat stozkow lub wydechow ktory lepiej pasuje i dziala
itd.
To jest wlasnie wdziek ktory dajecie ojczyznie za wychowanie i uksztaltowanie.
Pieknie, poprostu gratuluje! Mozecie byc z siebie dumni!
Z reszta cala Polska jest....
podobno barman wyruchał już najebanych klientów na grubą kasę...Marek23 - Śro 13 Sie, 2008
anjas napisał/a:
podobno barman wyruchał już wykonujący ruchy posuwiste klientów na grubą kasę...
No właśnie... Turystycznie taki wieśniak jak ja może się tam wybrać. Ale generalnie chodzi o konkrety, rypiesz albo nie rypiesz. I czuję, że w Placie nie jest konkretnie...