Anonymous - Sob 30 Sie, 2008 Temat postu: Re: rower
lenny napisał/a:
czy ktoś jeszcze używa rowera??
Hej Lenny, widać nie tylko auta mamy podobne
Robię co najmniej >100 km tygodniowo na rowerze, od wielu lat.
Ale hardcorowcem nie jestem i zimą nie jeżdżę
3 razy uczestniczyłem w wielkiej imprezie rowerowej- jazda 300 km naokoło jeziora Vättern.gaugan - Sob 30 Sie, 2008 Lenny,
jestesmy sasiadami, a nie udalo nam sie pojedzic. ja w zaleznosci od grafiku lotnego, ale generalnie zasuwam w kazdy wolny wieczor na bike'u
pzdrStacho - Sob 30 Sie, 2008 Ja rower posiadałem swego czasu, i to za dobrą cene ale mój rower nienadawał się zbytnio do jazdy
w nastepnym roku trzeba kupić rower bo tęskno Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008 he he dzisiaj wlasnie strzelilem 11 km na rowerze po lesie i piachu. Prosze sie nie smiac ale w nogi to mi zelazo weszlo rasta - Pon 01 Wrz, 2008 A w dupsko?? Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008
ciekawe kiedy będzie dostepnyM - Pią 17 Paź, 2008 Obręcze kół muszą byc wykonane chyba z tytanu albo czegos twardszego inaczej bedzie sie to wyginac ostro Dariano - Pią 17 Paź, 2008 Nie wyjechałbym takim smieciem na miasto.
Wstyd jak chujAnonymous - Pią 17 Paź, 2008 niedługo to będą się śmieli że masz łańcuch w rowerze lenny - Sob 18 Paź, 2008 dobry odjazd.... ciekawe jaka waga... 3kg?Anonymous - Sob 18 Paź, 2008 dobra to dla odmiany rower z klasycznym łańcuchem
Anonymous - Pon 01 Gru, 2008 https://www.trekbikes.com/us/en/projectone/Kamilbike - Wto 02 Gru, 2008 Ja niestety z mojej milosci czyli trialu musiale mzrezygnowac 3 lata temu, posypal sie krzyz
Nawet calkiem niezle mi szlo, dla przykladu dwie fotki
Trial trenowalemokolo 4 lat, pod koniec mojej 'kariery' zaczal ze mna trenowac Michal, ktory po roku jazdy zrobil sie najlepszy w Warszawie Michal Nowak
A jeszcze zanim zaczalem bawic sie w trial, duzo pedalowalem w XC, zimno, woda, snieg deszcz, nie bylo przeszkody. Jezdzilem przez caly rok, srednio robiac okolo 50-100km dziennie