Misiek_lbn - Nie 31 Sie, 2008
od zawsze miałem w głowie 300zx'a TT albo NSX'a 206 Gti - Nie 31 Sie, 2008
Mick napisał/a:
911 Turbo 997 - Grafitowe
Już sie skończyły - moje było ostatnie ...PiTT - Nie 31 Sie, 2008 Temat postu: Re: Bądź tylko sobą !!
Vlodarsky napisał/a:
Idąc za tekstem piosenku Dody zapytuje jaki samochód chciałby każdy z was macie do wyboru wszystko niezależnie od kasy ale pamiętajcie tylko jeden !!!!!!
chłopaki trochę się zapomnieliście
miało być 1 auto - naj naj naj
najlepszą opcją byłoby otrzymanie np. maybacha w celu sprzedaży
a za tą kasę można już sobie kupić to co się chce z tańszych
Vlodarsky - Nie 31 Sie, 2008 PiTT wychodzi na to, że najlepsze tematy pisze po pijaku nawet nie pamiętałem, że założyłem ten temat nieźle Bart - Nie 31 Sie, 2008
sharxhunter napisał/a:
od zawsze miałem w głowie 300zx'a TT
a tego na zdjęciu zarzuciłeś, żeby pokazać jak wsiowymi spoilerami można z niezłego furexa zrobić kupę?
KonradMK - Pon 01 Wrz, 2008 Jeśli do auta dostałbym posiadłość w południowej Francji i trochę kapusty to Bentley Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008 ciekawe gdzie byscie jezdzili tymi Zondami i Ferkami
tak serio Vlodziu to musialbys duzo tutaj wyjasnic; czy mozemy odsprzedac auto, czy sami je utrzymujemy, ile lat musimy nim jezdzic, w jakim wieku jestesmy, czy mamy rodziny, jakiego mamy ptaka w rozporku itd........KonradMK - Pon 01 Wrz, 2008 Vlodarsky - Pon 01 Wrz, 2008 Kondziu odpowiedział Bad-i - Pon 01 Wrz, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Kondziu odpowiedział
co odpowiedział, fuck off czy bentley bo nie rozumiem Vlodarsky - Pon 01 Wrz, 2008 pokazał ile mu wchodzi
Chłopaki tu nie ma żadnych limitów poprostu jeden mega wóz dla każdego !! nie martwcie się niczym
(może wam kiedyś kupie po takim)Anonymous - Pon 01 Wrz, 2008 no właśnie to chciałem napisać gdzie byście jeździli zondami i fkami
a bmw m5 kombi pakuje całą rodzinę odpalam v10 i mogę jechać jak emeryt
wysadzam rodzinę przycisk sport i jadę na tor M - Pon 01 Wrz, 2008 sorry Mikson ale kogo to obchodzi ze zondą nie mozna wozic rodizny Tu mowimy o spelnieniu marzen, a nie licytowaniu sie czy mozna jezdzic zonda po Polskich ulicach czy nie
Nie mozna licytowac sie - moje marzenie jest praktyczniejsze a twoje do dupy KonradMK - Pon 01 Wrz, 2008 chyba że czyimś marzeniem jest wożenie teściowej do Biedronki po zakupy M - Pon 01 Wrz, 2008 po zupki chinskie i piwo po 90gr