Tomcat - Pią 19 Wrz, 2008 No i nie posłuchałem nikogo. Kupiłem Valvoline VR1 Racing 5W50
Poza tym nowe nadkole prawy przód - 109 zł
Osłona przekładni kierowniczej - 20 zł
Kierunkowskaz na listwe prawy - 10 zł
Jeszcze rozrząd + filtry i można wyjeżdżać.CHRZANEK - Pią 19 Wrz, 2008
Tomcat napisał/a:
No i nie posłuchałem nikogo. Kupiłem Valvoline VR1 Racing 5W50
W sumie też niezła oliwa...
A pewnie duzo tańsza od motula...Loko - Pią 19 Wrz, 2008 No to mozna powiedzieć zę posłuchałęś mnie telepatycznie, bo ja zawsze polecam tą oliwe, jako że jest to podobno jedyna oprócz motula, która nie jest rozlewana w polsce i na takiej samej jeżdże.
Od motula jest sporo tańsza, w intercarsie jakieś 160 zł za 4 litry, ja ostatnio kupowałem po 130 zł.saxorulez - Sob 20 Wrz, 2008 Jeszcze Millers Oil (www.millers.pl) nie jest rozlewany w PL a też zacny jest, tylko droższy od Motula i ValvoTomcat - Sob 20 Wrz, 2008
Loko napisał/a:
No to mozna powiedzieć zę posłuchałęś mnie telepatycznie, bo ja zawsze polecam tą oliwe, jako że jest to podobno jedyna oprócz motula, która nie jest rozlewana w polsce i na takiej samej jeżdże.
Od motula jest sporo tańsza, w intercarsie jakieś 160 zł za 4 litry, ja ostatnio kupowałem po 130 zł.
Właśnie tym się kierowałem. Kolega swego czasu jeździł na takim w Colcie Gti i był bardzo zadowolony. Rozlewany faktycznie nie u nas, cena 167 zł za 4 litry w porównaniu do Motula to promocja
Jak często wymieniasz ten olej ?M - Nie 21 Wrz, 2008 Ten olej jest najtańszy w fota.pl, tylko nie we wszystkich mają.
W razie czego mam hasełko do zniżek.
Ja na vr1 smigam.Tomcat - Nie 21 Wrz, 2008
eM napisał/a:
Ten olej jest najtańszy w fota.pl, tylko nie we wszystkich mają.
Ja na vr1 smigam.
Co ile wymieniasz i przy jakim stylu jazdy ?CHRZANEK - Nie 21 Wrz, 2008 Ja wymieniam oil co 10tysi - w końcu to N/A i nie ma co popadać w paranoje...
Styl jazdy: uliczno-dynamicznyM - Nie 21 Wrz, 2008
Tomcat napisał/a:
eM napisał/a:
Ten olej jest najtańszy w fota.pl, tylko nie we wszystkich mają.
Ja na vr1 smigam.
Co ile wymieniasz i przy jakim stylu jazdy ?
Wymieniam co 8 tysia
Styl: emeryt a od czasu do czasu przypier,dolic lubie Tomcat - Śro 24 Wrz, 2008 Kolejne pytanie... Jaką pojemność ma bak w VTS ? Przywożąc auto do Krakowa z Poznania, dojechałem na stacje na mega rezerwie. Zatankowałem pod korek i weszło 48 litrów. Z tego co czytałem w instrukcji, bak ma 45 litrów. Więc są dwie opcje, albo sie samoistnie powiększył, albo miałem największego farta w życiu i dojechałem na powietrzu.
Jeszcze jedno, jakie zalewacie paliwo do swoich VTS-ów ? Normalna 95 wystarcza ?CHRZANEK - Czw 25 Wrz, 2008 JA zalewam 95 (mnie wystarcza) ale podobno na 98 czuć różnice
Bak wg katalogu ma 45L ale mnie też się udało kiedyś upchnąć 48,X L - obstawiam że tyle wchodzi w wąż od wlewu do baku.Tomcat - Czw 25 Wrz, 2008 Czyli miałem megafarta i dojechałem na paliwie z wtryskiwaczy pcs - Czw 25 Wrz, 2008 mobil 1 tez nie rozlewany w polsce zwykle.
nie widze 3 litrow w rurze, ide o zaklad ze stacja paliw leci w huja i rznie klientow ... taki krajstrick - Czw 25 Wrz, 2008 Ja jak tankowałem gaz na orlenach, to zawsze mi wchodzioło do zbiornika wiecej o jakies 3 litry niz pojemnosc zbiornika...kubas - Czw 25 Wrz, 2008 ale to ile ci gazu wchodzi to zalezy rowniez od temperatury....