Greg - Nie 02 Lis, 2008 Ale ja nie mam srebrnego auta Janusz - Nie 02 Lis, 2008 a to nie jest jakis tma ciemny srebrny?? ja tam zawsze tak myslałem po fotach Greg - Nie 02 Lis, 2008 On jest taki szary metaliczny, niektórzy mówią, że to platyna.
No nie wiem - jaki kolor polecacie?
No i akryl czy proszek? Niemy - Nie 02 Lis, 2008 proszek, bo jest trwalszy
a kolor czarny!Rudello - Nie 02 Lis, 2008 No dobrze a jak jest różnica między proszkiem a akrylem w końcowym wyglądzie ?MoRToN - Pon 03 Lis, 2008 Akryl bedzie miał większy połysk jak lakier samochodowy.Greg - Pon 03 Lis, 2008 Ale co będzie trwalsze - proszek (chyba sztywniejsza powłoka) czy akryl (chyba bardziej elastyczna - lepiej zachowa się przy naprężeniach?).
Morton - Tobie poszedł się sypać proszek, co?MoRToN - Pon 03 Lis, 2008 Teoretycznie proszek będzie trwalszy (twardsza powłoka - to na pewno) ale u mnie proszek popękał... byc moze był za twardy, akryl nie powinien popękać ale na pewno będzie bardziej wrażliwy na zarysowania (o ile kogoś to interesuje)
Co ciekawe lakier popękał na kołach z deklami a na 1 szt gdzie przez cały sezon nie było dekla przykrywającego śruby lakier jest cały (no powiedzmy, że cały...)Gaydek - Pią 13 Lut, 2009 Panowie, da się coś z tego zrobić? I co najważniejsze... za ile . Greg, Ty chyba regenerowałeś ostatnio komplet 15", ile tak pi razy oko Cię to kosztowało?
nox - Pią 13 Lut, 2009 tak na szybko szlif rantów piaskowanie + lakier i są jak nowe Gaydek - Pią 13 Lut, 2009 How much? nox - Pią 13 Lut, 2009 jak ja się ostatnio dowiadywałem to wychodziło około 90zł za felge.Anonymous - Pią 13 Lut, 2009 nox gdzie za 90 dych ?Z moich informacji 500 zł za komplet w Kato.nox - Pią 13 Lut, 2009 to ja dla pewności skonfrontuje moją cenę i przedzwonię do zakładu dla pewności Maciusiowy - Pią 13 Lut, 2009
p106rallye napisał/a:
nox gdzie za 90 dych ?Z moich informacji 500 zł za komplet w Kato.
w mikołowie gościu regeneruje mi za 400 pln/komplet 17" - mowa o piaskowaniu i malowaniu (bez prostowania). Podobno robi dobrze, bo kilku moich znajomych regenerowało u niego.