Proponuje nastepujacy - i sprawdzony rok temu - sposób obgladania tego rajdu:
Spotykamy sie o godz 7:30 pod "emsi donald" na Modlińskiej i jedziemy tam gdzie pojechaliśmy rok temu i przejdziemy znana juz co poniektórym dziura w płocie i będziemy sobie ogladać odcinek żerań który jest jechany 2 razy:
Nastepnie odpoczywamy w domku i po obiadku spotykamy sie na karowej.
Jezeli ktoś nie zamierza kupować karnetów za miljon złotych to proponuje spotkać się ze mną o godz 16:00 pod pomnikiem niejakiego kopernika i stamtad pójdziemy tam gdzie chodze zawsze od jakichs 10 lat i zawsze jestem zadowolony.
--------------------------------------------------------------------------------
Oczywiscie nikogo nie zmuszam ale myslę że koncepcja jest dobra bo ogranicza do minimum przemieszczanie się miedzy odcinkami a jak wiadomo znalezienie miejsca do parkowania w czasie rajdu to porażka.
UWAGA proponuje wyposazyc się w termosy z goraca herbata
Osoby niekierujace moga sobie pozwolić na herbe z pradem - która jest niezastapiona w takich warunkach.M - Czw 20 Lis, 2008 Kapitanie prosze o pozwolenie na wejscie na poklad!
I'm in!!!OSKAR - Czw 20 Lis, 2008 to moze i ja sie dołacze CHRZANEK - Czw 20 Lis, 2008 1.eM
2.kubas
3.Chrzanek
4.Maciek
5.Oskarmartin.h - Czw 20 Lis, 2008 Ja tylko dopowiem, że pojedzie WuRC, focus ex Gronholm.Mick - Czw 20 Lis, 2008
martin.h napisał/a:
Ja tylko dopowiem, że pojedzie WuRC, focus ex Gronholm.
a kolega skąd ma takie informacje??
podsłuchujesz moje rozmowy? anjas - Czw 20 Lis, 2008 heheh... czyżby podsłuch-ujesz było cenzurowane? rasta - Czw 20 Lis, 2008 1.eM
2.kubas
3.Chrzanek
4.Maciek
5.Oskar
6. Rastaqbus - Czw 20 Lis, 2008 Chrzanek a czemu mnie nie uwzgledniles w liscie? Czyli ze my sie mamy gdzie spotkac? kubas - Czw 20 Lis, 2008 kolo maca gdzie stecu serwisuje rajdowki w warunkach polowych moze uda sie jakas fele albo slicka podwedzic CHRZANEK - Czw 20 Lis, 2008
qbus napisał/a:
Chrzanek a czemu mnie nie uwzgledniles w liscie?
1.eM
2.kubas
3.Chrzanek
3a. qbus
4.Maciek
5.Oskar
6. Rasta
Oco chodzi ??
Przeciez jesteś kubas - Czw 20 Lis, 2008 Cos ci sie pomylilo
w ogole to sie musze pochwalic, wlasnie wrocilem z xxl rally w mikołowie, wplacilismy zaliczke na proflexa, fajnie wygladala rozmowa...
"zrobicie nam jakies bazowe ustawienia?"
"tak oczywiscie, na podstawie wagi samochodu"
"no dobra, mozliwosci regulacji jest sporo, jaka jest szansa ze sie kiedys tego nauczymy?"
"noo z 5 sezonów"