MoRToN - Pon 13 Paź, 2008 Że ja kurna grać nie umie KonradMK - Pon 13 Paź, 2008 chciałbym tylko powiedzieć dlaczego zagłosowałem na małą salę - raczej tłumów nie będzie i chyba nie ma potrzeby aż tyle biegać Anonymous - Pon 13 Paź, 2008
KonradMK napisał/a:
sprawdźcie jeszcze czy na tej sali nie ma zniżki na kartę MULTISPORT z benefitsystems.pl bo mam takową
niestety nie ma
czyli jest nas 7 + 2 moich + 1 dymka ziom = 10os. narazie wiec niezle
co z reszta?M - Pon 13 Paź, 2008 Z jaką resztą?
Ja tez bym w cos pograł ale w kosza jestem slabyAnonymous - Pon 13 Paź, 2008 to przyjdz moze nauczysz sie czegos nowego
zawsze mozemu na zmiane grac w pilke np Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 marcel daj znac na kom jak cos ustalicie. jesli wtorki to i'm in.MoRToN - Wto 14 Paź, 2008 Jak będzie opcja gała to mnie możecie liczyć.Anonymous - Wto 14 Paź, 2008
JIMEK napisał/a:
marcel daj znac na kom jak cos ustalicie. jesli wtorki to i'm in.
w zasadzie juz ustalone jest 6 na wtorek z forum i 3 poza forum wiec 9-3
MoRToN napisał/a:
Jak będzie opcja gała to mnie możecie liczyć.
kwestia do dyskusji 21.10 we wtorek za tydz na hali (czy gramy raz w kosza raz w piłke)saxorulez - Wto 14 Paź, 2008 kosz jest do dupy!
będziecie z takimi grać!
mi - Wto 14 Paź, 2008 hmmm - może bym se pograł? Anonymous - Wto 14 Paź, 2008 łukasz parówo dajesz ..... pękasz rusz dupsko saxorulez - Wto 14 Paź, 2008 ale ja się boję piłki
wpadnę jako kibiclenny - Wto 14 Paź, 2008
MoRToN napisał/a:
Jak będzie opcja gała
wiesz... taka opcja na pewno sie pojawi w przerwie w zaciszu szatni.. pytanei tylko kto bedzie chetny...
pP - Wto 14 Paź, 2008
lenny napisał/a:
pytanei tylko kto bedzie chetny...
ja ja jaKonradMK - Wto 14 Paź, 2008 mogę pograć ale od razu zaznaczam że gram ostro