To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [CAR] Co zastąpi kategorię WRC (World Rally Car) ???

martin.h - Wto 13 Sty, 2009

Ale i tak nawet stare WRC nie umywa się do dawnej A8, typu hołkowa Celica ST185 :D
A co do Loeb'a to mówił, że nie interesuje go ściganie się S2000, ale jeśli będzie to S2000+ (czyli z turbiną, a jak wiemy tak właśnie będzie) to jest jak najbardziej zainteresowany.

Vlodarsky - Wto 13 Sty, 2009

może się wszystko zmienić skoro tak będzie :) Loeb przestanie być pierwszy ?
k-mart - Wto 13 Sty, 2009

Vlodarsky napisał/a:
Loeb przestanie być pierwszy ?

Chyba dopiero gdy zakonczy kariere! :lol2:

Marek23 - Wto 13 Sty, 2009

Cytat:
Vlodarsky napisał/a:
Loeb przestanie być pierwszy ?

Chyba dopiero gdy zakonczy kariere! :lol2:

Mniej więcej tak to wygląda. Polecam jakiś onboard z Rally Deutschland, to nie jest człowiek.

Vlodarsky - Wto 13 Sty, 2009

Marek23 napisał/a:
Polecam jakiś onboard z Rally Deutschland, to nie jest człowiek.

zgadzam się... Elena pewnie ma podwójne pampersy :)

mi - Wto 13 Sty, 2009

to nie człowiek, to wilk?
Niemy - Pon 09 Lut, 2009

WTF?! :|

http://motoryzacja.interi...ostatni,1256661

Vlodarsky - Pon 09 Lut, 2009

to samo co napisałem w temacie o fotkach hatchbacków... zmiana image'u Citroena... ja już widziałem C4 w nowych barwach :) Parę zmian będzie :) nowe logo Citroena już nawet mam na wizytówce nowej :)
Janusz - Pon 09 Lut, 2009

Vlodarsky napisał/a:
nowe logo Citroena już nawet mam na wizytówce nowej

tak, tym juz sie chwaliłes ;p bardzo sie cieszymy ze masz najnowsze wizytówki w miescie... ale ziom... wizytówki nie pomoga Ci skrecac

anjas - Pon 09 Lut, 2009

skręcać może pomóc wyłącznie panda z wiskozą!

Nawet narty badiego nie dają rady na śniegu tak jak panda 4x4!

hehe no tak :) już mówiłem :) ale ciesze się bardzo :) jeszcze trochę i wszystko będe miał oklejone w nowe logo - samochód, ubrania a nawet psa !!!!
Janusz - Pon 09 Lut, 2009

chciałbym zakomunikowac ze od kiedy skonczyłem 4 lata marze o subaru... ale z dniem dzisiejszym.... mysle ze postep techniki jest tak zaawansowany ze permanetny naped na cztery koła stosowany w lacnerach i imprezach.. jest przestarzały i prostacki.... liczy sie tylko panda z blokada tylnego dyfra.....

P.S pisze to tutaj bo sposób pzreniesienia napedu jest scisle powiazany z WRC dziekuje :*

Michał - Pon 09 Lut, 2009

dobra, skończcie z ta pandą bo to jest nudne
anjas - Pon 09 Lut, 2009

dlaczego nudne, dopiero się zaczęło przecież.

W innych przypadkach pierniczenie takich bzdur trwa o wiele dłużej i jakoś nikomu nie przeszkadza...

oho !! spięcie dwóch zamykaczy :) jednego zielonej prawicy i z czerwonej lewicy :)

ja bym to zamknął bo to nie ma nic wspólnego z HD - Michał, anjas zróbcie coś z tym...

Wracając do tematu to może zadam pytanie kto jest za WRC a kto z was wolałbym przedni napęd z turbo ?

1. Vlodarsky - jestem za tym, żeby za WRC weszły przednionapędowe turbo 2,0 do 300KM
2.

odpowiadajcie co wy byście woleli zamiast WRC jeśli już mają być zmiany jakiekolwiek :) będzie takie podsumowanie.