martin.h - Wto 13 Sty, 2009 Ale i tak nawet stare WRC nie umywa się do dawnej A8, typu hołkowa Celica ST185
A co do Loeb'a to mówił, że nie interesuje go ściganie się S2000, ale jeśli będzie to S2000+ (czyli z turbiną, a jak wiemy tak właśnie będzie) to jest jak najbardziej zainteresowany.Vlodarsky - Wto 13 Sty, 2009 może się wszystko zmienić skoro tak będzie Loeb przestanie być pierwszy ?k-mart - Wto 13 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Loeb przestanie być pierwszy ?
Chyba dopiero gdy zakonczy kariere! Marek23 - Wto 13 Sty, 2009
Cytat:
Vlodarsky napisał/a:
Loeb przestanie być pierwszy ?
Chyba dopiero gdy zakonczy kariere!
Mniej więcej tak to wygląda. Polecam jakiś onboard z Rally Deutschland, to nie jest człowiek.Vlodarsky - Wto 13 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
Polecam jakiś onboard z Rally Deutschland, to nie jest człowiek.
zgadzam się... Elena pewnie ma podwójne pampersy mi - Wto 13 Sty, 2009 to nie człowiek, to wilk?Niemy - Pon 09 Lut, 2009 WTF?!
http://motoryzacja.interi...ostatni,1256661Vlodarsky - Pon 09 Lut, 2009 to samo co napisałem w temacie o fotkach hatchbacków... zmiana image'u Citroena... ja już widziałem C4 w nowych barwach Parę zmian będzie nowe logo Citroena już nawet mam na wizytówce nowej Janusz - Pon 09 Lut, 2009
Vlodarsky napisał/a:
nowe logo Citroena już nawet mam na wizytówce nowej
tak, tym juz sie chwaliłes bardzo sie cieszymy ze masz najnowsze wizytówki w miescie... ale ziom... wizytówki nie pomoga Ci skrecacanjas - Pon 09 Lut, 2009 skręcać może pomóc wyłącznie panda z wiskozą!
Nawet narty badiego nie dają rady na śniegu tak jak panda 4x4!Vlodarsky - Pon 09 Lut, 2009 hehe no tak już mówiłem ale ciesze się bardzo jeszcze trochę i wszystko będe miał oklejone w nowe logo - samochód, ubrania a nawet psa !!!!Janusz - Pon 09 Lut, 2009 chciałbym zakomunikowac ze od kiedy skonczyłem 4 lata marze o subaru... ale z dniem dzisiejszym.... mysle ze postep techniki jest tak zaawansowany ze permanetny naped na cztery koła stosowany w lacnerach i imprezach.. jest przestarzały i prostacki.... liczy sie tylko panda z blokada tylnego dyfra.....
P.S pisze to tutaj bo sposób pzreniesienia napedu jest scisle powiazany z WRC dziekuje Michał - Pon 09 Lut, 2009 dobra, skończcie z ta pandą bo to jest nudneanjas - Pon 09 Lut, 2009 dlaczego nudne, dopiero się zaczęło przecież.
W innych przypadkach pierniczenie takich bzdur trwa o wiele dłużej i jakoś nikomu nie przeszkadza...Vlodarsky - Pon 09 Lut, 2009 oho !! spięcie dwóch zamykaczy jednego zielonej prawicy i z czerwonej lewicy
ja bym to zamknął bo to nie ma nic wspólnego z HD - Michał, anjas zróbcie coś z tym...
Wracając do tematu to może zadam pytanie kto jest za WRC a kto z was wolałbym przedni napęd z turbo ?
1. Vlodarsky - jestem za tym, żeby za WRC weszły przednionapędowe turbo 2,0 do 300KM
2.
odpowiadajcie co wy byście woleli zamiast WRC jeśli już mają być zmiany jakiekolwiek będzie takie podsumowanie.