KonradMK - Wto 25 Lis, 2008 jako komentarz i ze specjalną dedykacją dla Majka M - Wto 25 Lis, 2008 BTW dobre info dla MI, u Drzyzgi Gracjan przynał się ze jeszcze jest dziewicą.KonradMK - Wto 25 Lis, 2008 nie oglądałem. lubisz takie programy?lenny - Wto 25 Lis, 2008 jak to w biznesie M - Wto 25 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
nie oglądałem. lubisz takie programy?
Tak ogladam zawsze, jak tylko twoja stara wystepuje, ZAWSZE KLASZCZE na koniec programu.CHRZANEK - Wto 25 Lis, 2008
rasta napisał/a:
Na Niecałą chodziem do podstawówki
Taki mały OT.
Ja też
Taki drugi mały OTAnonymous - Wto 25 Lis, 2008 wątek się rozmył , chłopaki wspominają piaskownice
proszę o zamknięcie!M - Wto 25 Lis, 2008 Gdzie jest anjas?KonradMK - Wto 25 Lis, 2008
eM napisał/a:
KonradMK napisał/a:
nie oglądałem. lubisz takie programy?
Tak ogladam zawsze, jak tylko twoja stara wystepuje, ZAWSZE KLASZCZE na koniec programu.
I co z tego? Wszyscy klaszczą jak tylko twoja stara skończy występ.Michał - Wto 25 Lis, 2008 a twoja zgina ręke w kolanie i rysuje kwadraty cyrklem.
idziemy do platy w piąek ?? czy znowu położysz sie spać o 21 ... ??
kocham cie strasznie KonradMK - Śro 26 Lis, 2008 nie idę, kasy nie mam a na biedaro to nie ma sensu, będę się męczył myślę że po mikołaju się pobawimyBad-i - Śro 26 Lis, 2008 kurde, pytanie do Panow z branży - jak widzicie ceny mieszkan i dzialek w 2009 ??KonradMK - Śro 26 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
kurde, pytanie do Panow z branży - jak widzicie ceny mieszkan i dzialek w 2009 ??
masz fusy?Bad-i - Śro 26 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
kurde, pytanie do Panow z branży - jak widzicie ceny mieszkan i dzialek w 2009 ??
masz fusy?
mysle ze tej chwili nie potrzebne są fusy aby w miare precyzyjnie wyliczyc koszt nieruchomosci na 2009 (szczegolnie dla kogos kto pracuje w tej branzy)lenny - Śro 26 Lis, 2008 uwaga - nie ma fusów i jade....
działki mogą spaść nieznacznie ze względu na na pewno mniejsze zainteresowanie - sądzę, że mac 10-15%... jeśli chodzi o mieszkania to wyjściowe ceny pozostaną na tym samym poziomie (+-5%) ale transakcyjne będą zdecydowanie niższe...
czyli trzeba się targować z deweloperami bo mają kilka tysięcy mieszkań do opchnięcia w tej chwili....