Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 ehhh, nie moge sie już doczekać CHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 Ciesze się że ktoś chce robić 206 Turbo
Przynajmniej Barto nie będzie musiał uczyć się na własnych błędach ade - Śro 03 Gru, 2008 tak na wszelki wypadek unikaj at2000;D
jak by ci sie nie udalo pss08 (o ile nie przekrecilem:P) umowic to mozesz sprobowac zadzwonic jeszcze do projektu
www.projectxs.plAnonymous - Czw 04 Gru, 2008 przekręciłes i dobrze o tym wiesz
prosze admina o usuniecie tego typa z forum Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 Z at2000 zakońcyło sięna rozmowie telefonicznej. Nie przysłali żadnej oferty.
W tej chwili tylko 08pss i italian performance z torunia. Dzisiaj wszystko będzie jasne i mam nadzieje, że nie bede musiał wywozić puga do torunia.
Prawda Marcel ???? PieQt - Czw 04 Gru, 2008 przez ten spam nie dopatrzyłem się, a ile tam ma być kuca?
bo od tego mocno budżet zależy
ale z was spamerzysaxorulez - Czw 04 Gru, 2008 230KMAnonymous - Czw 04 Gru, 2008 Zobaczymy na ile będzie mnie stać M - Czw 04 Gru, 2008 TO ja trzymam kciuki!
Pierszy profi projekt turbo sie szykuje!106 - Czw 04 Gru, 2008 ...zeby tylko nie bylo jak 200KM w clio sporcie
zycze powodzenia!!Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 zobaczymy zobaczymy, nie jest tak kolorowo jak mi sie wydawało, ale...
Jak mnie ktoś przygarnie to może sie uda. No chyba, że w tytm peugeocie zamieszkam, bo kobita to mnie z domu wyp...i na zbity ryj 206 Gti - Czw 04 Gru, 2008 Kibicuje pP - Czw 04 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
bo kobita to mnie z domu wyp...i na zbity ryj
pooczekaj niech zobaczy Twój avatar, chyba że to ona z siostra to nie mam pytań Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
Z at2000 zakońcyło sięna rozmowie telefonicznej. Nie przysłali żadnej oferty.
W tej chwili tylko 08pss i italian performance z torunia. Dzisiaj wszystko będzie jasne i mam nadzieje, że nie bede musiał wywozić puga do torunia.
Prawda Marcel ????
zoabczymy co da sie zrobic .... wieczorem na spokojnie usiadziemy i o tym pogadamy Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
pP napisał/a:
uczeszsie napisał/a:
bo kobita to mnie z domu wyp...i na zbity ryj
pooczekaj niech zobaczy Twój avatar, chyba że to ona z siostra to nie mam pytań
żonka żonka, z przyjaciąłką, ale o tym juz pisałem