ICE - In Car Entertainment - karta graficzna - pomoc
anjas - Czw 04 Gru, 2008 Dobra, a kto pamięta StreetRod?
Podobno polska gierka - grałem na nią na Amidze a potem na PC. Jedna z zajebistszych w jakie grałem.
http://pl.youtube.com/watch?v=oNA-zx2tO8g106 - Czw 04 Gru, 2008 z polskich to pamietam chyba tylko electro bodyanjas - Czw 04 Gru, 2008 Ja nie wierzę za bardzo, że StreetRod był polski, ale takie plotki chodziły...
A electro body też pamiętam. Z polskich był też Robbo.strick - Czw 04 Gru, 2008
106 napisał/a:
jak wy zabijaliscie potwory to ja doskonalilem technike jazdy
- test drive 1
- stunts
- grand prix circuit firmy accolade
Na TS1 i GP przychodzili do mnie prawie codziennie znajomi M - Czw 04 Gru, 2008
anjas napisał/a:
Ja nie wierzę za bardzo, że StreetRod był polski, ale takie plotki chodziły...
A electro body też pamiętam. Z polskich był też Robbo.
Andrzeju!!! StreetRod mistrz (dwojka juz byla mniej fajna)
StreetRod to pierwsza gra w ktorej mozna było stroić silnik! qbus - Czw 04 Gru, 2008
GOKART napisał/a:
nich będzie że ją obrażam wymieniając na pierwszym miejscu Tak czy inaczej nie mniej niż Ty tytułując ją "gierką"
love ya
a co do Stred Rod naprawde polska? to ta gierka w ktorej rozkrecalo sie silnik srubka po srubce? rewelacyjny tytulMichał - Pią 05 Gru, 2008 oczywiscie ze street rod był polski
jak dobrze pamiętam , california dreams ja wydali. Także oni zreobili zajebistą olimpiade no i znanego blackout'a !!
ja w streeta mało grałem , wiecej w stunts
dobra, a najlepsza samochodówka ?
oczywiscie ze ND 4 SPD , pierwsza ... digitalizowana grafa !! wtedy to było mga wowM - Pią 05 Gru, 2008 NFS zmasakrował wszystkichMoRToN - Pią 05 Gru, 2008 Fuck miałem Street Roda na PC kiedys, musze poszukać. Zapomniałem zupełnie o tej grze.Michał - Pią 05 Gru, 2008 tylko wyłącz turbo na obudowieAnonymous - Pią 05 Gru, 2008 a kojarzycie gierkę STUNTS?
a z takich najodleglejszych to bulderdasz na gumowym spectrum
i oczywiście automaty typu asteroid to jeszcze podstawówka 3 klasa 82/83r?
space invasion
106 - Pią 05 Gru, 2008
mikson napisał/a:
a kojarzycie gierkę STUNTS?
wspominalem o niej wczesniej .... fajne sie tam beczki i petle krecilo
heh i tory sie budowalo... byla na wypasie
mialem zx spectrum + tam juz nie bylo gumowych M - Pią 05 Gru, 2008 Panowie... ja tez mialem zx'a...
ENJOY
http://www.zxspectrum.net/qbus - Pią 05 Gru, 2008 łooo mikson dinozaur... wtedy to mnie na swiecie nie byloMoRToN - Pią 05 Gru, 2008
Michał napisał/a:
tylko wyłącz turbo na obudowie
Behehe.... kurna faktycznie 386 miały TURBO... behehe