Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] coś do 12.000 - 14.000 PLN dla znajomeo
Bart - Wto 20 Sty, 2009 no commentslenny - Wto 20 Sty, 2009 i niech tak zostanie!
thx!szymlorek - Wto 20 Sty, 2009 Jeżeli ze szwecji to jeżeli mozecie dojsc do wcześniejzych jego tablic rejestracyjnych to da sie sprawdzić jego prawdziwy przebieg, bo w szwecji jest to w ogolnodostępnej internetowej bazie danych, wpisany ostatni przebieg przy ostatnim przgeladzie.
Co do golfa samego to imho fajny wybór pomimo tego nieszczęsliwego silnika bo ani to oszczędne ani szybkie. Ale i tak polecam bo imho w tej cenie nie widze na rynku ciekawej alternatywy. Pewnie jestem nie obiektywny lecz to dlatego że u mnie w domu Vw zawsze dzielnie jeżdżą i nie psują się kompletnie w przeciwieństwie do innych aut w domu z którymi to różnie bywa...nox - Wto 20 Sty, 2009 taki joke to był chopacy szymlorek - Wto 20 Sty, 2009 Nie da się edytować więc kolejny post z linkiem do strony
w pierwsze pole tablica rejestracyjna
Przebieg po szwedzku to Vägmätarställninglenny - Śro 21 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
w pierwsze pole tablica rejestracyjna
Przebieg po szwedzku to Vägmätarställning
oooooooooo zajebiiiiiście!!!
szacuneczek!
i leci pomógł oczywiście!lenny - Śro 21 Sty, 2009 fajna strona - wszystko sprawdziłem i przebieg się zgadza...
zastanawia mnie tylko, że napisane jest tam, że ten golf to kombi...
a kombi to on zdecydowanie nie jest. Macie pomysł skąd taki błąd?
Może gdzieś 5d określane jest jako kombi...?Bart - Śro 21 Sty, 2009 albo ktoś się pomylił, albo golfina jest po ciężkim dzwonie w tył nox - Śro 21 Sty, 2009 ja bym sie skupił na oglądnięciu miejsc gdzie nabity jest vin jak wygląda ładnie to sprawdził miernikiem lakieru w okolicach Maciusiowy - Śro 21 Sty, 2009
lenny napisał/a:
jak z awaryjnością?
z awaryjnością z tego co wiem ok...to znaczy nie psuje się i całościowo dosyć udana kostrukcja (wiem to od kumpla, który pracuje w VW). Weźcie pod uwagę, że przy projektowaniu tego silnika, nikt nie brał pod uwagę super osiągów - miał to być pewnie wół roboczy i tyle...niczym nie poraża ani na plus ani na minus...ot tyle ode mnie Walle - Śro 21 Sty, 2009 a nie lepiej rozejrzeć się za czymś co ma odrobinę więcej ikry i charakteru? Ja na przykład nie jestem w stanie zniesc na dłuższą metę podświetlenia zegarów w kolorze zajebiaszczo niebiesko-fioletowym - a lubię jeździć w nocy
już bym wolał 206 z nieśmiertelnym 1.4 75KM (iiny niż w aukcji)lenny - Śro 21 Sty, 2009 walle - czytaj dobrze... to nie bedzie samochod dla mnie tylko dla dopiero co upieczonego kierownika... pierwszy samochod, sporo kilometrów, niewiele kasy na utrzymanie i serwisowanie, zero tuningow...pcs - Śro 21 Sty, 2009 smiem twierdzic ze najbardziej idealny bylby jednak 1.9 tdi 90km.
gdzies wyczytalem ze ten silnik z automatem pali 17litrow w miescie lenny - Śro 21 Sty, 2009
pcs napisał/a:
gdzies wyczytalem ze ten silnik z automatem pali 17litrow w miescie
który silnik??szymlorek - Śro 21 Sty, 2009 aż tak źle to być nie może z tymi 17 litrami
ale myśle że dyszka jest spokojnie realna.
Co do kombi to nie przejmuj się tym zbytnio pewnie część tego programu działa z jakiegoś niedorobionego vin decodera na podstawie vinu który wpisywał diagnosta. Takie wpadki czasem się zdażają, jak przebieg ok to daje już pewien pogląd na osobe sprzedającą auto.