Maki z ogorkiem wszedzie smakuja tak samo lenny - Śro 17 Gru, 2008 Rudecki - PW poszło...Bad-i - Śro 17 Gru, 2008 tak odbiegając od tamatu troche, ja wczoraj zamówiłem od siebie z osiedla (nowy lokal) = MASAKRA, pierwszy i ostatni Vlodarsky - Śro 17 Gru, 2008 Ja z Kasią chodzimy sobie do http://www.tensushi.pl/ i wg mnie jest to bardzo dobre mała knajpka na bemowie, ceny są super.
A jak kształtują się cenki w Soto ?pP - Śro 17 Gru, 2008
Vlodarsky napisał/a:
A jak kształtują się cenki w Soto ?
Rudello podał adres na pierwszej stronie, tam też jest cennik saxorulez - Śro 17 Gru, 2008 dzisiaj tam będe wiec dam znać czy jest smacznie FreeMan - Śro 17 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
dzisiaj tam będe wiec dam znać czy jest smacznie
dzisiaj ? A nie jutro ?
Badi-pewnie kolo 20:30 uda nam sie dotrzec...saxorulez - Śro 17 Gru, 2008 dzisiaj ide firmowo Bad-i - Śro 17 Gru, 2008
FreeMan napisał/a:
saxorulez napisał/a:
dzisiaj tam będe wiec dam znać czy jest smacznie
dzisiaj ? A nie jutro ?
Badi-pewnie kolo 20:30 uda nam sie dotrzec...
Krzys to ja odpadam, o 20 mam spotkanie w sprawie licencji (normalnie sie czuje jakby czlowiek szedl na mature )Rudello - Śro 17 Gru, 2008
Krzyś i Bad-i wpadajcie jutro albo w piatek.. w sobote tez jestem Bad-i - Śro 17 Gru, 2008 Rudello ja na bank wpadne ale menu do poprawy.
Jezeli macie krewetke w tempurze to dlaczego jest w kategorii pieczona ryba (przynajmniej jedna jest a drugiej nie ma) ??Rudello - Śro 17 Gru, 2008
Bad-i napisał/a:
ale menu do poprawy.
wiem, jest troche bledów... ale poprawiamy, poprawiamy.
własnie zauważyłem ze kreweta wystepuje w dwóch działach.. dzisiaj to wyjasnie Bad-i - Śro 17 Gru, 2008 pcs - Śro 17 Gru, 2008 moze browar bedzie sprzedawac jako zupa?
a serio, to zupy dobre?saxorulez - Śro 17 Gru, 2008 pcs,
miso targa za suty, fajna gęsta.
zupa Wantang czy jak jej tam też ok.
Zrobiliśmy set MOMO - w sam raz na 3 osoby plu s dobitka goldenami w pieczonym węgorzu z tuńczykiem i łososiem (super - chociaż ledwo do ryja wchodzą) i krewetką w tempurze na ostro i na łagodno
Jest zacnie, mistrz z Besuto także smak taki jak tam!
Dla mnie SOTO jest na równi z BESUTO a że Rudy macza w nim palce to już wiem gdzie bede jedał