To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Saxo VTS 8v na części

qbus - Pią 16 Sty, 2009

no wlasnie zawsze mi sie wydawalo ze ma byc acha a nie aha
fydi - Pią 16 Sty, 2009

CHRZANEK napisał/a:
Fydi nie rób tego.

Albo belka w całości albo wcale.
Potem bedziesz miał z reszta problem...

ale przecież moja belka jest walnięta. cały prawy wahacz jest walnięty, nie wiadomo nawet czy reszta belki jest prosta :D dlatego wolę sprzedać to co z niej zostało i być kilka $ do przodu. Czy ktoś może mi pomóc? Ile za drążki skrętne?

106 - Pią 16 Sty, 2009

chrzanek dzieki

grzesiek PW

CHRZANEK - Pią 16 Sty, 2009

qbus napisał/a:
o wlasnie zawsze mi sie wydawalo ze ma byc acha a nie aha

chuj prawda...

Anonymous - Pią 16 Sty, 2009

106 napisał/a:
chrzanek dzieki

grzesiek PW
Jeśli myślisz o liczniku od Grześka do twojej 106 to on nie pasuje.
106 - Pią 16 Sty, 2009

W jakim sensie nie pasuje? Kostkami? Wskaźnikami? Ja potrzebowałbym go tylko tam wsadzić. Bez podpinania, działania, święcenia. Ma tam tylko się zmieścić i pasować mechanicznie.
Nada się czy tak też nie będzie ok?

saxorulez - Pią 16 Sty, 2009

chyba chodzi o to że jest w milach to jedno i ma elektroniczny wyśiwetlacz to drugie
106 - Pią 16 Sty, 2009

to by mi nadal pasowalo

bo mam pomysl na dlugie zimowe wieczory. takie zegary zabudowane jakims karbonem
czy czyms takim zeby byla jednolita powierzchnia i zakryc dziury po starym obrotomierzu
i predkosciomierzu i centralnie wmontowany w to tylko obrotomierz 270'...bedzie prawie
jak w VK ;)

obrotomierz np taki jak ten

jak wyjdzie z tego kupa to wyzuce ;D

(sorry za OT)

Tomcat - Nie 18 Sty, 2009

fydi napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Fydi nie rób tego.

ale przecież moja belka jest walnięta. cały prawy wahacz jest walnięty, nie wiadomo nawet czy reszta belki jest prosta :D dlatego wolę sprzedać to co z niej zostało i być kilka $ do przodu. Czy ktoś może mi pomóc? Ile za drążki skrętne?

Twoje drążki skrętne są moimi zakładnikami i żądam za nie okupu, albo wysadze je w powietrze ! ;D

fydi - Nie 18 Sty, 2009

Tomcat napisał/a:
fydi napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Fydi nie rób tego.

Twoje drążki skrętne są moimi zakładnikami i żądam za nie okupu, albo wysadze je w powietrze ! ;D

Daje milion dolarów... albo nie, srylion dolarów.

A teraz na poważnie. Tak się składa, że mam również kupca na moje główne przełożeni seryjne z saxo. 16x63. Gość mi proponuje 250 zł. Czy to uczciwa cena?

106 - Nie 18 Sty, 2009

rok temu 13x59 w frans auto sprzedawali po pińcet
fydi - Nie 18 Sty, 2009

106 napisał/a:
rok temu 13x59 w frans auto sprzedawali po pińcet

Ja właśnie 13x59 kupiłem za 400 i myślałem że wszystkie przełożenia są w tej cenie, ale gość twierdzi, że za 16x63 może dać max 250.

Grzesiek VTS - Nie 18 Sty, 2009

A moze skrzynie od VTr ;D kupicie 44 tys przebiegu ;D
106 - Nie 18 Sty, 2009

cos w tym jest... ale jest tak jak piszesz - handlarze czesciami sprzedaja wszystko
w jednej cenie jak leci. im to centralnie obojetne ile jest zebow byle bylo dobre.

fydi - Nie 18 Sty, 2009

Grzesiek VTS napisał/a:
A moze skrzynie od VTr ;D kupicie 44 tys przebiegu ;D
Masz jeszcze to nadkole prawe? :D Jak coś to po sesji się po nie zgłoszę. (chyba, że po sesji zacznę pić)