Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Saxo VTS 8v na części
qbus - Pią 16 Sty, 2009 no wlasnie zawsze mi sie wydawalo ze ma byc acha a nie ahafydi - Pią 16 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Fydi nie rób tego.
Albo belka w całości albo wcale.
Potem bedziesz miał z reszta problem...
ale przecież moja belka jest walnięta. cały prawy wahacz jest walnięty, nie wiadomo nawet czy reszta belki jest prosta dlatego wolę sprzedać to co z niej zostało i być kilka $ do przodu. Czy ktoś może mi pomóc? Ile za drążki skrętne?106 - Pią 16 Sty, 2009 chrzanek dzieki
grzesiek PWCHRZANEK - Pią 16 Sty, 2009
qbus napisał/a:
o wlasnie zawsze mi sie wydawalo ze ma byc acha a nie aha
chuj prawda...Anonymous - Pią 16 Sty, 2009
106 napisał/a:
chrzanek dzieki
grzesiek PW
Jeśli myślisz o liczniku od Grześka do twojej 106 to on nie pasuje.106 - Pią 16 Sty, 2009 W jakim sensie nie pasuje? Kostkami? Wskaźnikami? Ja potrzebowałbym go tylko tam wsadzić. Bez podpinania, działania, święcenia. Ma tam tylko się zmieścić i pasować mechanicznie.
Nada się czy tak też nie będzie ok?saxorulez - Pią 16 Sty, 2009 chyba chodzi o to że jest w milach to jedno i ma elektroniczny wyśiwetlacz to drugie106 - Pią 16 Sty, 2009 to by mi nadal pasowalo
bo mam pomysl na dlugie zimowe wieczory. takie zegary zabudowane jakims karbonem
czy czyms takim zeby byla jednolita powierzchnia i zakryc dziury po starym obrotomierzu
i predkosciomierzu i centralnie wmontowany w to tylko obrotomierz 270'...bedzie prawie
jak w VK
obrotomierz np taki jak ten
jak wyjdzie z tego kupa to wyzuce
(sorry za OT)Tomcat - Nie 18 Sty, 2009
fydi napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Fydi nie rób tego.
ale przecież moja belka jest walnięta. cały prawy wahacz jest walnięty, nie wiadomo nawet czy reszta belki jest prosta dlatego wolę sprzedać to co z niej zostało i być kilka $ do przodu. Czy ktoś może mi pomóc? Ile za drążki skrętne?
Twoje drążki skrętne są moimi zakładnikami i żądam za nie okupu, albo wysadze je w powietrze ! fydi - Nie 18 Sty, 2009
Tomcat napisał/a:
fydi napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Fydi nie rób tego.
ale przecież moja belka jest walnięta. cały prawy wahacz jest walnięty, nie wiadomo nawet czy reszta belki jest prosta dlatego wolę sprzedać to co z niej zostało i być kilka $ do przodu. Czy ktoś może mi pomóc? Ile za drążki skrętne?
Twoje drążki skrętne są moimi zakładnikami i żądam za nie okupu, albo wysadze je w powietrze !
Daje milion dolarów... albo nie, srylion dolarów.
A teraz na poważnie. Tak się składa, że mam również kupca na moje główne przełożeni seryjne z saxo. 16x63. Gość mi proponuje 250 zł. Czy to uczciwa cena?106 - Nie 18 Sty, 2009 rok temu 13x59 w frans auto sprzedawali po pińcetfydi - Nie 18 Sty, 2009
106 napisał/a:
rok temu 13x59 w frans auto sprzedawali po pińcet
Ja właśnie 13x59 kupiłem za 400 i myślałem że wszystkie przełożenia są w tej cenie, ale gość twierdzi, że za 16x63 może dać max 250.Grzesiek VTS - Nie 18 Sty, 2009 A moze skrzynie od VTr kupicie 44 tys przebiegu 106 - Nie 18 Sty, 2009 cos w tym jest... ale jest tak jak piszesz - handlarze czesciami sprzedaja wszystko
w jednej cenie jak leci. im to centralnie obojetne ile jest zebow byle bylo dobre.fydi - Nie 18 Sty, 2009
Grzesiek VTS napisał/a:
A moze skrzynie od VTr kupicie 44 tys przebiegu
Masz jeszcze to nadkole prawe? Jak coś to po sesji się po nie zgłoszę. (chyba, że po sesji zacznę pić)