chciałbym usłyszeć twoje zdanie w 97 roku jak ten model pojawił się na rynku... oczywiście dzisiaj nie jest najciekawszy ale jakością materiałów wnętrza czy bezawaryjnością przewyższa wiele nowoprodukowanych aut nie tylko we francji....
JIMEK napisał/a:
3) STF szajsiwo
to szajsiwo wystarcza na... szymlorek - Pon 12 Sty, 2009
pcs napisał/a:
widziales kiedys C2 albo 500tke? to jest wlasnie dokladnie ta sama klasa pojazdow.
Jedynie co do nowego yarka bym sie nie zgodzil bo jest wymiarow clio raczej.
Wyobraz sobie że widziałem a częścią z aut o których tu mowa jeździłem i nie uważam żeby clio i twingo to była ta sama klasa aut.
C2 clio yaris to dla mnie jeden segment, a to czy są pomiedzy sobą mniejsze czy większe nie ma znaczenia to poprostu jeden segment.
Twingo jest dla mnie przedstawicielem segmentu micro pomimo jego rozdmuchanych rozmiarów.Stf - Pon 12 Sty, 2009 dajcie jakiegoś testa tego pudełka. Jak się okaże że to robi czasy lepsze od c2 czy swifta to dam mu z 3/10pkt Loko - Pon 12 Sty, 2009 http://www.fastestlaps.com/track54.html
tu są czasy, ten tor z tego co widziałem na youtube jest taki lublinowy, wąski kręty i krótki, pewnie jakiś karting i na tym torze twingo całkiem ładnie sobie poradziło. Klepneło kilka mocnych i szybkich aut, nie wspominając o jarku TS który patrząc na czas w ogóle ale to w ogóle nie jedzie michool_vt - Pon 12 Sty, 2009
Stf napisał/a:
chciałbym usłyszeć twoje zdanie w 97 roku jak ten model pojawił się na rynku... oczywiście dzisiaj nie jest najciekawszy ale jakością materiałów wnętrza czy bezawaryjnością przewyższa wiele nowoprodukowanych aut nie tylko we francji....
moje zdanie jest ciagle takie samo, ludzie nie kupuja golfa dla wygladu (przynajmniej wierze że tak jest)
natomiast takie twingo co innego Stf - Pon 12 Sty, 2009
michool_vt napisał/a:
ludzie nie kupuja golfa dla wygladu
jedynie dla osiągów, wyposażenia ?? oczywiście rozmawiamy o wersjach usportowionych gti, r32 ?
Cytat:
natomiast takie twingo co innego
wyjaśnij bo nie rozumiem, dlaczego wolałbyś wydać 50koła na twingo ?k-mart - Pon 12 Sty, 2009
Loko napisał/a:
http://www.fastestlaps.com/track54.html
tu są czasy, ten tor z tego co widziałem na youtube jest taki lublinowy, wąski kręty i krótki, pewnie jakiś karting i na tym torze twingo całkiem ładnie sobie poradziło. Klepneło kilka mocnych i szybkich aut, nie wspominając o jarku TS który patrząc na czas w ogóle ale to w ogóle nie jedzie
Strasznie mi sie nie podoba ze Type'R jest juz na 14.miejscu CHRZANEK - Pon 12 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
Strasznie mi sie nie podoba ze Type'R jest juz na 14.miejscu
Hehehehehehehe
1) Kejmart skręca
2) Kejmart made in switzerland
3) Kejmart jest ciekawymichool_vt - Pon 12 Sty, 2009
Stf napisał/a:
jedynie dla osiągów, wyposażenia ?? oczywiście rozmawiamy o wersjach usportowionych gti, r32 ?
wyjaśnij bo nie rozumiem, dlaczego wolałbyś wydać 50koła na twingo ?
hłe hłe myslalem ze mowimy o urodzie aut chyba sie nie zrozumielismy
przypomnę
Stf napisał/a:
jest mega nie fajne i wygląda jak pudel po kastracji.
i do tego sie ustosunkowywalem, golf przy takim twingo to klocek, płaskodup, oklapnieta fujara itd
mowie o kazdej generacji golfa, bo niewiele sie roznia..
o osiagach nie mowie bo wiadomo ze to jest inna klasaAnonymous - Pon 12 Sty, 2009 Krzysiu kiedy jakas jazda testowa bedzie mozliwa Stf - Wto 13 Sty, 2009
michool_vt napisał/a:
łe hłe myslalem ze mowimy o urodzie aut chyba sie nie zrozumielismy
zrozumieliśmy bardzo dobrze. mówię o wyglądzie golfów w wersjach jubileuszowych/topowych czyli gti/r32. Jeśli tobie bardziej podoba się to twingo rs niż nowy golf gti - np. biały, to... sorry ziom, ale chyba masz kiepski gust...
któremu z nich bliżej do klocka?anjas - Wto 13 Sty, 2009 ten biały golf na zdjęciu jest spłaszczony...FreeMan - Wto 13 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Krzysiu kiedy jakas jazda testowa bedzie mozliwa
jak Renault Polska sobie zarejstruje takiego democara... mysle ze najwczesniej za miesiac.anjas - Wto 13 Sty, 2009 1. anjas (na jazdę próbną) Michał - Wto 13 Sty, 2009 1. Michał
2.anjas (na jazdę próbną)