Michał - Sob 07 Lut, 2009 nie nie nie
jestem człowiekiem honorowym. Mimo że to co zaproponowałeś jest o niebo lepsze od lambo, musze zostac przy lamboAnonymous - Sob 07 Lut, 2009 Bedziesz załował!!!!
Do końca zycia!!!!
bedzie ci sie snil po nocach!!!
Nigdy sobie tego nie wybaczysz!!!
Nie pomoże psycholog,dziwki z tipsami,wóda,dragi,upalanie lambo na ringu ani frytki z keczupem!!!!
Zastanow sie!!!Michał - Sob 07 Lut, 2009 dobra
dostałeś tą wize do USA na zbiór bawełny ?Anonymous - Sob 07 Lut, 2009 chyba tak-paszport odsylaja po kilku dniach,powiedzieli ze dadzą
w zasadzie formalnosc(mialem mocne papiery z firmy),pytali sie tylko co w Kosowie robilem
i nie zbior bawełny a wypasanie krów michool_vt - Sob 07 Lut, 2009 ale cala bawełna juz została zebrana majk..
ci co nie potrafili uciec przed białymi z siatką lub wódz sprzedal ich za paczke fajek bo i tak sie do niczego nie nadawali, oni juz zebrali wszystko
no własnie! wypas krów ma przyszłość!!
i dojenie byków ..Michał - Sob 07 Lut, 2009 o ty w morde !!
sprowadzam z ju es end ej wielkiego czarnego boba , z wielką pytą i jade do ciebie !!Anonymous - Sob 07 Lut, 2009 Daj spokoj-jak czarnuchowi pokarze moja pyte to biedak wyda majątek na psychoanalitykaMichał - Sob 07 Lut, 2009 ziom, tłumczyłem ci to ze 100 razy
NOGĄ SIĘ NIE RUCHA !k-mart - Sob 07 Lut, 2009 Rabarbar, przy okazji sprowadz tego H1 dla Bad-i'ego, w koncu musi czyms na narty pojechac!
Dostaniesz pomuk Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 mistrz ja pierdole