M - Pon 23 Lut, 2009 "kłyzys"anjas - Pon 23 Lut, 2009 mój pies maskotka w domu nazywa się "ugryś".106 - Pon 23 Lut, 2009
anjas napisał/a:
mój pies maskotka w domu nazywa się "ugryś".
Anonymous - Pon 23 Lut, 2009 a moze twoja stara?
PiTT napisał/a:
JIMEK napisał/a:
Z tym evo wcale nie glupio. EVE - damska wersja - i nazwa nowego exclusive klubu wlascicieli platy otwartego w ten weekend. Ewunia
ale idac tym tropem moze IMPREZA?
dobrze jest w tym nowym klubie?
plata i ludzie, których tam można ostatnio zobaczyć to takie żenua że ja zapinam w kalesony
ale to już poza tematem
no lepiej od platy, ale bylem tylko na otwarciuAnonymous - Pon 23 Lut, 2009 zupełnie wypadło mi ze łba, bo nie pije ostatnio
ale Kamil i Piotrek chyba mnie nakierowali
i chyba bedzie tennessee
jeszcze to przemyślimy
na prawym w ST
Jest super w garazu czuje sie dobrze ..... nie przeszkadza .... czasem walnie klocka ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie z nia coraz lepiej .... dzis juz przełamała sie z drzwiami i prawie swobodnie wskoczyła po schodach Anonymous - Pon 23 Lut, 2009 Widzę że masz nowego pilota Greg - Pon 23 Lut, 2009 Super, gratulacje zwierzaka i dobrej decyzji o jego przygarnięciu. Sympatyczny zwierz.
Nazwij ją SZPERA.
Ja też niedawno przygarnąłem malutkiego kociaka z lecznicy (ktoś znalazł kilka młodych, były zziębnięte i zakatarzone). Mała, czarno-biała wariatka. Kryptonim 'Gryzelda", wariuje po domu cały czas. CHRZANEK - Wto 24 Lut, 2009 Dziś ją widziałem jest suuuuuuuuuuper Anonymous - Wto 24 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Dziś ją widziałem jest suuuuuuuuuuper
Ale i tak Jest Suką anjas - Wto 24 Lut, 2009 suka Marcela on-line: