To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Test w sniegu

Marek23 - Wto 24 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
Marek, kurcze prosze napisz cos sensownego o testach, sam wiesz ze ten magazyn mega ogarnia, niemiecka precyzja vs. angielskia intuicja. Horst von Saurma cos tam chyba ogarnia....

Ok.

Evo wyj.ebało wszystko,proste,nic dodać,nic ująć. Poza tym:jazda po śniegu...
Te S4 i inne wynalazki mogą sobie od razu na autostradę wysłać. Magazyn ogarnia,ale wyścigowo. O jeździe po śniegu to oni na pewno nie mają pojęcia. Z resztą von Sauma i cała reszta to masoneria i żydzi. Sti ostatnie? Jazda po śniegu w awd to ciut więcej niż ładne dohamowanie przy pomocy absu i dodanie gazu,aż wyłączony esp(ale nadal czujny) pozwoli. Więc jeśli ktoś twierdzi, że Sti jest na białym wolniejsze od tej koalicji torsenno-haldexowej to chyba musi przejść szkolenie u Chrzanka. I to ku.rwa długie szkolenie...

Całkowity brak kompretencji i umiejętności, tak podsumuję ten test. Choć sam magazyn, jest ok, to widać, że w zimie powinni w hali na gokartach jeździć, a nie ryzykować swoim niemieckim żywotem na ACHTUNG śliskiej drodze z wyłączonym(Helmut! Was ist los! Ich habe keine Kontrolle uber das fahrzeug!!!) ESP.

Może być Kej? Jak za dawnych czasów :rotfl: ?

k-mart - Wto 24 Lut, 2009

Szkoda ziom, szkoda.
10.miejsce: http://en.wikipedia.org/w...stest_lap_times
nie ma tragedii jak na redaktora gazety jezdzacego na esp :D

Marek23 - Wto 24 Lut, 2009

Koenigsegiem to średni czas :rotfl: ... On tam mieszka na tym torze, więc nie ma się co jarać. Poza tym pisałem, że na suchym torze bardzo ogarniają. Ale na śniegu to inna bajka.
Z resztą Kimmi się o tym nie dawno przekonał...

k-mart - Nie 01 Mar, 2009

Przegladajac magazyn zauwazylem ze zapomnialem dodac jedna kategorie testu, slalom :D

Slalom 18-metrowy (slupki co 18m na dystansie 360m -> srednia predkosc)

1. Insignia 41,3kmh
2. Evo X 40,9kmh
3. 335i xDrive 40,8kmh
4. TTS 40,5kmh
5. B3 Biturbo 40,2kmh
6. S4 39,5kmh
7. WRX STi 39,2kmh

:rotfl:

martin.h - Nie 01 Mar, 2009

Mam nadzieję, że nasi kierowcy z eNki czytali ten artykuł i wkońcu zrozumią, że są lepsze wozy od Evo i STI.
Bart - Nie 01 Mar, 2009

hehe, insignia leje wszystko - wrxy, evo, s4, 335ix :]
mi - Pon 02 Mar, 2009

dobry haldex i tyle!
Marek23 - Pon 02 Mar, 2009

Cytat:
Przegladajac magazyn zauwazylem ze zapomnialem dodac jedna kategorie testu, slalom :D

Slalom 18-metrowy (slupki co 18m na dystansie 360m -> srednia predkosc)

1. Insignia 41,3kmh
2. Evo X 40,9kmh
3. 335i xDrive 40,8kmh
4. TTS 40,5kmh
5. B3 Biturbo 40,2kmh
6. S4 39,5kmh
7. WRX STi 39,2kmh

:lol2: :lol2: :lol2:

Bad-i - Nie 08 Mar, 2009

totalny debilizm, wlasnie na DSF (tak to nie pomylka) byl test insigni i ocenili ja wyjatkowo brutalnie. Wedlug testu Vectra byla lepsza !!!!

p.s. swoja droga mam pytanie, bardzo czesto widze zwykle vectry GTS ze znaczkiem OPC na bocznej listwie - WTH is that, leje je nawet laguna bez problemu

Niemy - Nie 08 Mar, 2009

Bad-i napisał/a:
p.s. swoja droga mam pytanie, bardzo czesto widze zwykle vectry GTS ze znaczkiem OPC na bocznej listwie - WTH is that, leje je nawet laguna bez problemu

tez to zauwazylem, tylko ze to sa OPC line

Bad-i - Nie 08 Mar, 2009

no to juz wszystko jasne, a ja sie zastanawialem skad tyle ich sie wzielo. Ale lejesz je normalnie jak vectrą coopera S ;)
M - Nie 08 Mar, 2009

Bad-i napisał/a:
totalny debilizm, wlasnie na DSF (tak to nie pomylka) byl test insigni i ocenili ja wyjatkowo brutalnie. Wedlug testu Vectra byla lepsza !!!!

Taaaa a o czym jest ten temat.
Obiektywni Niemcy.... LOL
Mam nadzieje ze im kiedyś jeszcze dopie....my

ade - Nie 08 Mar, 2009

insignia ma akurat wypasionego haldexa:D jest w stanie przekazac caly moment na jedno z tylnych kol, co akurat w slalomie dosc przydatne bedzie...

jezdzilem aktualnym sti, i to auto jest mega ociezale... nie wiem jak reszta aut bo nimi nie jezdzilem... ale wsumie nie widze w tym nic dziwnego, ze sti dostaje baty...

Marek23 - Nie 08 Mar, 2009

ade napisał/a:
jezdzilem aktualnym sti, i to auto jest mega ociezale... nie wiem jak reszta aut bo nimi nie jezdzilem... ale wsumie nie widze w tym nic dziwnego, ze sti dostaje baty...

Umarłem :rotfl: