106 - Pią 06 Mar, 2009 chce przeczytac ze jedziecie tez KRAKOWSKI Bad-i - Pią 06 Mar, 2009
106 napisał/a:
chce przeczytac ze jedziecie tez KRAKOWSKI
ale na Krakowskim nie ma RD3L chyba - a do tego czasu R1 nie zrobie Bad-i - Pią 06 Mar, 2009
qbus napisał/a:
zobaczysz ziom co sie bedzie dzialo w noc przed rajdem
nawet nie chce myslec, tyle lat o tym marzyłem i teraz bede mogl wyjechac na prawdziwy odcinek (bajka poprostu)GeKo - Pią 06 Mar, 2009 qbus, to jest nic - epicentrum będzie jak wyjedzie z pierwszego PKCU do startu.106 - Pią 06 Mar, 2009 ale za to 5, 4, 3, 2, 1 zielono i wszystko minie ... nie stresujcie Bad-iegoqbus - Pią 06 Mar, 2009 Nie no dla mnie najgorsza byla noc przed 1 startem... od momentu wjechania rajdowka na strefe serwisowa stres minal i zaczela sie koncetracja... kierowca byl posrany chyba do momentu zapalenia sie zielonego swiatla. Pierwszy odcinek w zyciu to piekna chwila... nigdy nie zdawalem sobie sprawy z tego ze przy trasie stoi tak wielu kibicow i jak wyglada jazda w szpalerze ludzi. Warto było!
Bad-i no ale moglbys leciec bez pomiaru czasu i punkty do licencji by sie jakies złapały w razie czego i trening odpowiedni.Anonymous - Pią 06 Mar, 2009 Pamiętam noc przed pierwszym KJS-em za kierą, osrany byłem tak że nie mogłem spać
Na pierwszej próbie osranie trwało, więc złapałem taryfę. Później był lajt
Mogę sobie tylko wyobrazić stres przed pierwszym "prawdziwym" rajdem. Póżniej musi się to fajnie wspominać PieQt - Pią 06 Mar, 2009
qbus napisał/a:
zobaczysz ziom co sie bedzie dzialo w noc przed rajdem
dobrze, że sa już pampersy dla dorosłychJakarti - Pią 06 Mar, 2009 ale czy takie duze?Bad-i - Pią 06 Mar, 2009
Jakarti napisał/a:
ale czy takie duze?
przeciez ptak moze wystawac
A Krakowski bez pomiaru to tez dobry pomyslAnonymous - Nie 08 Mar, 2009 czy to ostateczna wersja Bad-i - Nie 08 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
czy to ostateczna wersja
jeszcze nie The Mc - Pon 09 Mar, 2009 ok ciag dalszy, powiekszylem logo, dodalem Enjoy na maske i bok oraz troche zoltego. Czekam na wasze uwagi i sugestie
106 - Pon 09 Mar, 2009 jak sie to przelozy na s2 bedzie super... zolty dobrze pasuje.
logo na masce dalbym mozliwie nisko bo:
jak jest na gorze.. tak jak na tym zdjeciu pespi czy numer startowy to na wiekosci
zdjec wychodzi to malo czytelnie.kubas - Pon 09 Mar, 2009 dla mnie bomba !