Anonymous - Nie 15 Mar, 2009 Gdyby mialy byc testy w BB to ja i minimum jeszcze 2-3 osoby jestesmy jak najbardziej za Maciusiowy - Nie 15 Mar, 2009 Mi udało się załatwic 100pln brutto za autko...z tym, że większości dochodzi dojazd do BB jeszcze ...ale to całkiem fajne miasto jestNiemy - Nie 15 Mar, 2009 ja jak najbardziej, jak uda mi sie auto zlozyc Bart - Nie 15 Mar, 2009 To w końcu bielsko czy 4turbo?michool_vt - Nie 15 Mar, 2009
Dżon napisał/a:
Michool chyba zaprasza na bibe to i ja się może skusze
GeKo napisał/a:
He he mnie się podobało, chętnie jakaś powtórka, tym razem przywiózłbym własne zaopatrzenie.
karwa, a ch.., jak znajde natchnienie to podjade do projectu jutro moze i zapytam GeKo - Nie 15 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Panowie co z tą sobotą, jest ktoś chętny?
1. GeKo
2. Basior padło sprzęgło jak zdąży to chętny.
3. Tomek odpada jest na szkoleniu.
P.S martin.h policzą nam to netto bez rachunku?martin.h - Pon 16 Mar, 2009 niech ktoś usunie tego posta, dzięki.martin.h - Pon 16 Mar, 2009 Aby cena była rozliczana w godzinach musi być przynajmniej 4 h, więc co najmniej 8 aut by się to opłacało (wychodzi wtedy ok. 90 zł brutto za auto). Ktoś chętny jeszcze na sobotę?
GeKo napisał/a:
P.S martin.h policzą nam to netto bez rachunku?
W sensie, że na lewo Raczej odpada, jesteśmy porządną firmą.strick - Pon 16 Mar, 2009 sobota 21.03
1. GeKo
3. Strick106 - Pon 16 Mar, 2009 od adego z forum:
STREETRACERS.KRAKOW.PL - Hroop napisał/a:
Będzie grupowe hamowanko w project xs
Narazie żadnych konkretów nie ustalałem ale w tygodniu sie z chłopakami dogadam co i jak..
Termin myśle że za ok. 2 tygodnie. Jak będą jakies szczegóły to się odezwe..
Pzdr
Maciusiowy - Pon 16 Mar, 2009
strick napisał/a:
sobota 21.03
1. GeKo
3. Strick
o której był by start?Anonymous - Pon 16 Mar, 2009 Strick Ty chcesz taksówke hamować czy pomyliłeś terminy ? Taksometr to się legalizuje, a nie hamuje strick - Pon 16 Mar, 2009 Bardzo smieszne
Outlander od staregoGeKo - Pon 16 Mar, 2009 1. GeKo
3. Strick
4. El Marciano, ale o 10 może być najwcześniej.
5. Radekmartin.h - Pon 16 Mar, 2009