skasuj debilu ten link, wszyscy widzieli i nikt sie nie smieje
KonradMK - Pią 26 Cze, 2009 ssij lenny - Pią 26 Cze, 2009 dla naszego pokolenia Michael był jak Presley dla naszych rodziców Panowie...
i pomimo dziwnych akcji, wyglądu, zachowania na pewno będzie zapamiętany i zapisany gdzieś własnie w 'kategorii' Presleya...
jestem przekonany, że nie ma wśród nas cwaniaka, który nie tańczyłby pierwszej przytulanki na dyskotece w podstawówce przy kawałku Michaela:)
pozdro Michael!The Mc - Pią 26 Cze, 2009
lenny napisał/a:
jestem przekonany, że nie ma wśród nas cwaniaka, który nie tańczyłby pierwszej przytulanki na dyskotece w podstawówce przy kawałku Michaela:)
oh pamietam i nie zapomne tego Lenny KonradMK - Pią 26 Cze, 2009 kubas - Pią 26 Cze, 2009
Cytat:
I'm just like anyone. I cut and I bleed.
PiTT - Pią 26 Cze, 2009 dobry kawałem i już nie raz mówiłem, niesamowita sprawa z zebraniem takiej ilości artystów dla 1 utworu
ps. moi starzy nie słuchali presleja
raczej led zeppelin, deep purple, pink floyd i innych takich gagatkówKonradMK - Pią 26 Cze, 2009 kurde z czego jest ten teledysk?PiTT - Pią 26 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
kurde z czego jest ten teledysk?
z kawałka taśmy i sporej ilości pracyKonradMK - Pią 26 Cze, 2009 i nikt się nie śmiejePiTT - Pią 26 Cze, 2009 jaki as napisal micheal
Michał - Pią 26 Cze, 2009
Cytat:
nie byłem fanatycznym fanem Majkela, ale kurde to co robił było mega mega mega mega mistrzowskie i zdania nigdy nie zmienie
dzieki ziom
Cytat:
dla naszego pokolenia Michael był jak Presley dla naszych rodziców Panowie...
pozdro Michael!
kochany jesteś.
Powaznie, to wielka szkoda. Naprawde. Ostatnio nie zachwycał, ale nie można zapomnieć o jego dokonaniach muzycznych ...
Szkoda Jacek - Pią 26 Cze, 2009 ej i co teraz...anjas - Pią 26 Cze, 2009 wiem, że to nie śmieszne, bo jak by nie było chodzi o śmierć człowieka, ale last.fm w tym przypadku całkiem nieźle trafił...
martin.h - Pią 26 Cze, 2009 Choć wcześniej pisano o problemach zdrowotnych Jacksona to dzisiejsza wiadomość była dla mnie szokiem. Nie znam jego muzyki jakoś szczególnie, ale wiem, że dużo dla niej zrobił, jako jeden z członków Jackson 5 oraz jako Michael Jackson. Jego życie prywatne mnie nie interesowało tak bardzo, dla mnie był artystą i to co robił poza sceną już nie było takie ważne. Zresztą większość ARTYSTÓW (tutaj z dużych liter bo artysta nie zawsze równa się ARTYSTA -> polska scena muzyczna) ceni się za dorobek muzyczny, a nie za to co robią poza sceną.