To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [DRIVE] Rozeta u Wróbla

106 - Wto 10 Mar, 2009

saxorulez napisał/a:
ja zrobiłem 1:34

rasta napisał/a:
Gracjan Subaru GT 1.20,53

nie dosc ze ladnie spiewa to jeszcze dobrze ogarnia

M - Wto 10 Mar, 2009

rozeta, rozeta, łączy ludzi ludzi....

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

rasta - Wto 10 Mar, 2009

Może jednak zrobimy zorganizowany wypad na rozetę, z Wroblem się co do kaski dogadamy i "ponapinamy" się na czasy. Chętnie tez dam furę Wróblowi celem dowiedzenia się jaki czas jest w stanie zrobić.
Stf - Wto 10 Mar, 2009

i'm in.
TomsoN - Wto 10 Mar, 2009

Ale gracowy w swym gt'eku ma kłówke i dużo koni.
Vlodarsky - Wto 10 Mar, 2009

ile tam BMW w tej stawce :O
Greg - Wto 10 Mar, 2009

106 napisał/a:

rasta napisał/a:
Gracjan Subaru GT 1.20,53

nie dosc ze ladnie spiewa to jeszcze dobrze ogarnia

To bynajmniej nie ten Gracjan. :rotfl:

Ja również chętnie bym się wybrał.

Ktoś się orientuje jak wygląda jazda po Rozecie w kilka osób? Co robi Wróbel wtedy? Ile liczy kasy za to?

Faktycznie - na początku ciężko jest ogarnąć wyimaginowany tor, ale jak już się to zrobi, to jest cool moim zdaniem. :) Poza tym - w okolicach Warszawy nie ma żadnego toru (pomijam Słomkę)... :/ Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

rasta - Wto 10 Mar, 2009

Coś mi się obiło o uszy, że 100-150 pln godz. za furacza pod okiem Wróbla.
nox - Wto 10 Mar, 2009

150 było do nie dawna tyle że to raczej tyle kosztuje przejażdżka wróblem w tym czasie nic nie szkoli .
rasta - Wto 10 Mar, 2009

Ja już z Wróblem jeździłem, szkolenia nie potrzebuję. Ekipą się zbierzemy to co do kaski się dogadamy, a i co nieco w naszej jeździe wytknie i pomoże.
Greg - Śro 11 Mar, 2009

rasta napisał/a:
Coś mi się obiło o uszy, że 100-150 pln godz. za furacza pod okiem Wróbla.

Ostatnio brał chyba 140zł za jazdę + szkolenie, więc chyba średnio opłaca się jechać w kilka aut, zawsze to solo Wróbel coś podpowie. No, chyba, że jesteście alfy i omegi. :P

ade - Śro 11 Mar, 2009

akurat rozeta to ewidentnie promuje tyl naped:] praktycznie caly czas sie jedzie po luku;d a fwd ma problemy z przyspieszaniem i skrecaniem w tym samym czasie:D

wiec lepiej nie jedzcie tam bo jeszcze wyjdzie, ze bmki lepiej skrecaja od hothatchow:D

Walle - Czw 12 Mar, 2009

byłem na rozecie u Wróbla beemką (E30 2door saloon :rotfl: ), jeszcze z przed przełożeniem mocniejszego motoru było tam 1.8 seria 113KM, zhamowane 98KM :ble: zapłaciłem chyba 150plenów, czas to 1:39 na seryjnym nieco kanapowym zawiasie
pcs - Czw 12 Mar, 2009

dodam, ze po godzinie na tym betonie nie ma opon. Wiec godzina kosztuje 150zl + 800-1800 za opony.

mi osobiscie sie podoba to jak wrobel uczy. Na pewno pojada jak fura bedzie dotarta.

nox - Czw 12 Mar, 2009

Ty mówisz o jakiś sliku o mega miękkiej mieszance czy że normalna drogowa opona skończy się w ciągu godziny ??