nox - Wto 14 Kwi, 2009 Piękna jest tak zaptytam orientujesz czy dużo roboty jest przy zmianie z 4:3 na 16:9 ?? wystarczy tylko ten główny "moduł" czy coś jeszcze ??
330ci i nie miało PDC?? jakas uboga wersja Gaydek - Wto 14 Kwi, 2009 Z tego wszystkiego felgi najlepsze .
Fotki pierwsza klasa .Szczepanek - Wto 14 Kwi, 2009 nox, nie wiem, jak to jest ze zmianami 4:3 -> 16:9, ale znam kilka
tutoriali 'CD Business/kaseciak' -> 16:9
PDC bylo, ale trudnosci sprawialo przekrecenie tego ze zwyklego zderzaka,
(cos dzialalo, a cos nie, w koncu jest juz sprawne) do M-Pakietu. Sam widzisz,
ze czujki sa czarne, nie polakierowane stwierdzilismy, ze tak wyglada dobrze.
Piekna i zzylem sie z tym autkiem prawie jak ze swoim..
BTW: mowiles o e46 Ci - ja BMW zawsze chetnie przyjme, hehe.
Gaydek, tenks Man! nox - Wto 14 Kwi, 2009 brakowało tam jeszcze shadowline i ewentualnie czarnego grilla tudzież ramka w kolorze wnętrze czarne też dobrze wygląda .
Piękna jest z wrażenia zapomniałem że same foti są mistrz.Szczepanek - Wto 14 Kwi, 2009 Tak, chromline gryzie nieco, zwlaszcza do ciemnych szyb pasowal nijako
za to zawsze bylem fanem chromowanych nerek, no chyba ze naprawde
autko jest blackened, wtedy nery moga byc ciemne
na ten przyklad:
nox - Wto 14 Kwi, 2009 pierwsze skojarzenie F-117 NighthawkSzczepanek - Nie 26 Kwi, 2009 Zrobilem wczoraj wieczorem nielicznego niestety (mialo byc wiecej) spota FX'ow.
Wyszlo mi cos takiego
Idac tropem Rudello, JMK i Pitta, uderzylem w car.go
budzik - Nie 26 Kwi, 2009 No Szczep, jak zwykle 1 klasa
Musisz nam kiedyś w 3City pokzać tego FX'a k-mart - Nie 26 Kwi, 2009 foto super auta mega kopa Jakarti - Śro 13 Maj, 2009 Kacper,
aj oł ju łan.
kiedy masz chwilunek?
Twoja fota byla jako tytulowa przy HGT i samochod sie sprzedal w 2 dni praktycznie..
reszta fotek od Pitta ale jego zalatwie na miejscu Szczepanek - Nie 24 Maj, 2009 Haha, ciesze sie Jaka bardzo, ze sie udalo ! Chociaz mysle, ze to kwestia pieknego HGT!
Maturki przeszly, teraz moge tu znowu wrocic
zaprezentuje tu kilka ostatnio robionych fotek, moze nie jakis mega furek, ale jednak dowod
na to, ze cos sie dzieje
..no i wreszcie musze dokonczyc foty Megany MISZY [r26rulez], pozdro dla niego,
wczoraj go troche przestraszylem goniac czarnym Passkiem sorry.r26rulez - Nie 24 Maj, 2009
Szczepanek napisał/a:
..no i wreszcie musze dokonczyc foty Megany MISZY [r26rulez], pozdro dla niego,
wczoraj go troche przestraszylem goniac czarnym Passkiem sorry.
nic sie nie stało Bartli - Nie 24 Maj, 2009
Szczepanek napisał/a:
Haha, ciesze sie Jaka bardzo, ze sie udalo ! Chociaz mysle, ze to kwestia pieknego HGT!
Maturki przeszly, teraz moge tu znowu wrocic
zaprezentuje tu kilka ostatnio robionych fotek, moze nie jakis mega furek, ale jednak dowod
na to, ze cos sie dzieje
Jeśli uważasz że czerwone Ghibli nie było/jest mega, to jesteś poyebany Szczepanek - Nie 24 Maj, 2009 haha, mowilem to apropo Lancii Musy i Brery w automacie bez paniki Bartek!budzik - Nie 24 Maj, 2009 Obie Maserki są mega
RIG Lanci wymiata