To teraz już wiem dlaczego to ociąganie z tymi fotami Janusz - Nie 19 Lip, 2009 foty będą wkrótce...
nie spamować michool_vt - Pon 20 Lip, 2009 Janusz, kurf mowiles ze nie kupisz kolejnego ulepa-szpachlowego Janusz - Pon 20 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
Janusz, kurf mowiles ze nie kupisz kolejnego ulepa-szpachlowego
spadówa, szpachli jest tylko 0.5 kg...;p reszta wspawana Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 Dzisiaj wymieniłem springi eibacha na seryjne,i tu ciekawostka ,pomiar matodą nacisku reki na sprężyne wykazał ze seria jest twardsza od eibacha ,jazdy probnej jeszcze nie bylo bo nie ma oleju w skrzyni.Zrobilem fasolki w mocowaniu amora,jest negatyw i to az za duzy na oko ale trzeba jeszcze ustawic zbierznosc.Ciekawe jak bedzie,czy nie okaze sie ze jest gorzej
Ile tego negatywu powinno sie ustawiac??Anonymous - Śro 22 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
seria jest twardsza od eibacha
Niestety mam kur.wa tak samo...Loko - Śro 22 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
Ile tego negatywu powinno sie ustawiac??
Torowe cliówki mają ustawione blisko 4 stopni, na ulice ustaw 1,5-2,5.Loko - Śro 22 Lip, 2009
AndreXSi napisał/a:
rabarbar napisał/a:
seria jest twardsza od eibacha
Niestety mam kur.wa tak samo...
Eibach pro-kit tak ma, ze w usportowionych wersjach to jest albo to samo albo deko miększy, do saxo eibach pro jest taki sam do każdego silnika, więc mega lipa, okej w 1.1 może jest fajnie, niżej twardziej ale w 1.6 już lipa jak niższa sprężyna ma taka samą twardość jak seria.