Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Zakup Renault Clio Sport
Anonymous - Wto 31 Mar, 2009 no i sie wydało-pół forum eco drajwing uprawia!!!
jakim cudem wam te clio tyle palą??moj regulaminowo wciaga po miescie 12 a na trasie 9,teraz to nawet wiecej bo popsuty jest lukp - Wto 31 Mar, 2009 Miałem clio ph1, miasto 10,5 nie ecodriving , trasa do 0-140->7L,
obecnie clio sport III, miasto 11-12L , obecnie z lekkimi szaleństwami 11,2L i szybciej tym mniej pali M - Śro 01 Kwi, 2009 Kazde auto o ile ma odpowiedni uklad zarzadzania silnikiem pali dokladnie tyle jakie ma opory i ile waży.
Polecam zagadnienia termodynamiki dzik - Śro 01 Kwi, 2009
rabarbar napisał/a:
no i sie wydało-pół forum eco drajwing uprawia!!!
jakim cudem wam te clio tyle palą??moj regulaminowo wciaga po miescie 12 a na trasie 9,teraz to nawet wiecej bo popsuty jest
Niektorzy maja zdolnosci do przepalania paliwa, mowie powaznie, jak kiedys moja kolezanka jezdzila ze mna po miescie moim clio to wyszlo spalanie 11, a jechala dosc spokojnie, mi nigdy takiego wyniku nie udalo sie osiagnac. Ja jak jezdze normalnie, czyli rowno ze wszystkimi to w miescie mam 8.x, w trasie srednio 6.5 jak zaloze kapelusz to 5.x.GeKo - Śro 01 Kwi, 2009 www.HOTecoDriving.ORGAnonymous - Śro 01 Kwi, 2009 Wy sobie robicie jaja , a ja dalej nie mam samochodu
Napisałem do mortona o zdjecia ;]
a pozatym wciaz mysle nad tym sportem czarnym ph 3 ;] pP - Śro 01 Kwi, 2009
Czyli pomijając Clio Mortona prosiłbym żebyście się wypowiedzieli krotko czy warto sie interesować tym Czarnym Clip ph 3 czy już definitywnie odpuścić ? ( pomijajac Clio Mortona MoRToN - Śro 01 Kwi, 2009 wiecieramMoRToN - Śro 01 Kwi, 2009 a nie nawet sie znalazło
http://img24.imageshack.u...obraz007vbf.jpgAnonymous - Śro 01 Kwi, 2009 a tak po krotce co otrzymuje w tym zestawie czarnym na kółkach i jakie tam wyposazenie jestAnonymous - Śro 01 Kwi, 2009
Bari napisał/a:
Czyli pomijając Clio Mortona prosiłbym żebyście się wypowiedzieli krotko czy warto sie interesować tym Czarnym Clip ph 3 czy już definitywnie odpuścić ? ( pomijajac Clio Mortona
stary jesli pytasz o tamto ogloszenie to napisali ci to juz kilka razy.