Bartek to moja rodzina, a hatchiroku jeździ Jakub Skomo-rucha
wszystko sie zgadza to Skomo Ej ale z tym ze Bartek to twoja rodzina to na serio?saxorulez - Wto 28 Lip, 2009 The Mc, Rudello, 106,
strasznie jesteście mądrzy wszyscy Greg - Wto 28 Lip, 2009 The Mc, znalazłem drobny błąd na Twojej stronie. Na głównej jest:
Cytat:
Sticar to narzędzie do wyrażenie siebie...
Warto poprawić The Mc - Śro 19 Sie, 2009 Jimek to skromny chlopak i nie bedzie sie chwalil wiec chcialem wam pokazac fotki z sesji jaka ostatnio zrobilismy dla kolejnego klienta. Tym razem Dawid (Dawidof) i jego czarny nissan. Zdjecia robilismy od 4 nad ranem (ok 4:30 ul.Dolna posluzyla jako tor do driftu) wszystkie miejscowki to pomysl Jimka:
kubas - Śro 19 Sie, 2009 czy to jakis dowcip ?
bardzo ladnie ! oklejenie jak i foty jimka ! pro ! jimek w psie to wymiatasz ostro Greg - Śro 19 Sie, 2009 Jaaaaaaaaaaa.... Szczena mi opadła, powaga! Jest MEGA! Stacho - Śro 19 Sie, 2009 Jaaaaa je**e ! kozak ! oklejenie ! fura ! foty ! miszcz !
ile kosztuje np. oklejenie całego auta w jeden kolor ? np. Civic 4 gen.
o i Gela reklama znalazła się na furze Cartoon - Śro 19 Sie, 2009 Foty i fura miażdżą !! Misiek_lbn - Śro 19 Sie, 2009 uuuuuuuuu, jeździłem tym furem, ogień z dupy !!
podobno 450 KM
oklejenie super
foty też świetne
a kierownik bardzo szybko się wczuwa w tą zabawę !! Gaydek - Śro 19 Sie, 2009 S U P E R ! ! !saxorulez - Czw 20 Sie, 2009 super oklejenie Adaś.. !!lenny - Czw 20 Sie, 2009 kolorystyka średnia moim zdaniem, grafika sama w sobie jak i fotki mocno przeciętne bym powiedział...
na progu powinno być raczej CALIBRA.COM.PL
ale piszę tak tylko po to, aby był kontrast z opiniami kolegów:)
GOKART - Czw 20 Sie, 2009 podoba mi się rozpiętość tonalna na fotach, ciemne ale wszystko co trzeba widać. Efekt superMichał - Czw 20 Sie, 2009 szczerze to
1. fotki jimmka naprawde fajne, nie takie ciemne ( tak jak napisał goks )
2. oklejenie. Adasiu, oklejenie jest mega kul, ale poprzednie były lepsze. Tutaj jest tak ( moje wrażenie ) : masz mega talent, ale na tą fure nie miałeś pomysłu i wyszło "mydło i powidło"
ale .... ale ogólnie i tak mistrz pP - Czw 20 Sie, 2009 Bardzo fajnie!! Zarówno oklejenie jak i fotki!