no to ciekawe jak będzie wyglądała konfrontacja z moim golfem
twój golf jest szybszy, jednak prawie 240km w ośce z DSG robi swoje.Anonymous - Sob 20 Cze, 2009 no to i ja dorzuce
Clio Rudego vs SI 1-0
Zmuliło mnie na starcie i Rude przede mna i tak sie w zasadzie 3mało sie do 3ki poźniej gdzie ciut zaczałem dochodzić i odpuściłem, bo na Rudego pasie jechało auto i go puściłem Stf - Sob 20 Cze, 2009 no to subarynka musi być zdrową bazą. pakuj program i już będzie szybsza od 300km sti.Rudello - Sob 20 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
poźniej gdzie ciut zaczałem dochodzić
i tu sie nie potwierdzam
clio niczym bad-i na modlinskiej klepie wszystko ;]
W kazdym razie subaru pieknie wyglada! nawet w tylnym lusterku ) sorry musialem Stf - Sob 20 Cze, 2009 trzeba zrobić siakieś zbiorowe upalanie jak kiedyś...Bad-i - Sob 20 Cze, 2009
Stf napisał/a:
trzeba zrobić siakieś zbiorowe upalanie jak kiedyś...
oj jestem bardzo zaSzczepanek - Sob 20 Cze, 2009 tez bym sie chetnie pisal! chociazby poznac zgraje, bo hothecz to 'ze mnie' kiepski Bad-i - Sob 20 Cze, 2009 to moze wyjedziemy jutro na ulice na chwile (ja z wielka przyjemnoscia bym zobaczyl roznice miedzy autami)Stf - Sob 20 Cze, 2009 i'm in.saxorulez - Sob 20 Cze, 2009 przedzwońcie wieczorem, postaram sie podjechaćBad-i - Sob 20 Cze, 2009 ja to bym wolal przed kubica jak bedzie jasno i sucho ale moge i po kubicy Kamilbike - Nie 21 Cze, 2009 akurat teraz kiedy mam samochod w czesciach, ehhh koledzy z Was Janusz - Nie 21 Cze, 2009
Kamilbike napisał/a:
kiedy mam samochod w czesciach
przecież on zawsze jest w częściach mi - Nie 21 Cze, 2009 nie zawsze, tylko jak przez jakąś dziurę przejedzie Janusz - Nie 21 Cze, 2009 no tak, wtedy się nawet może coś zepsuć.