na Ople Astry w kombii jest ciekawa oferta leasingowa i dość tanio wychodzą, a masz nową z salonu na gwarancji...
taka opcja z tym silnikiem 1.3 CDTI całkiem ciekawa... coprawda ciężko się tym rozpędzić, ale do wożenia dupy całkiem fajne
Mick spoko,ale opel
Ja mysle poki co o Passacie lub Foce jakiejs.
Najciekawsze jest to,ze jakos ja chce inny samochod.A beda 2 napewno.
Jeszcze bardzo ciekawa oferta jest na Skode Roomster.
poki co wchodza te 3 auta w gre.
Ale jak sie okaże,ze uzywane i nowe mozna tak samo odliczac i tym podobne to cchuj klade i BMW uzywane dla mnie
Ale logicznie i z rozsadkiem beda pewnie jakies kombi budzik - Pon 06 Lip, 2009
OSKAR napisał/a:
Jeszcze bardzo ciekawa oferta jest na Skode Roomster.
Ostatnio przez kilka dni woziłem się takim Roomsterem z 1.6 105KM.
Oprocz tego,że pali dość dużo, bo w mieście 10-12L a na trasie niżej 8L nie schodzi, to wygodne jest, miejsca nawet dużo i radio DANCE fajne gra OSKAR - Pon 06 Lip, 2009
budzik napisał/a:
Ostatnio przez kilka dni woziłem się takim Roomsterem z 1.6 105KM.
No przecie to diesel bedzie!!k-mart - Pon 06 Lip, 2009 Oskar a moze opel insignia?
Byl bys wtedy bogiem na forum.OSKAR - Pon 06 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Oskar a moze opel insignia?
Byl bys wtedy bogiem na forum.
Insignia to gówno dla mnie.
Za duzo elektroniki i za duzo kosztuje.A ja nei mam zamiaru sie wjebac na kilka lat w placenie leasingu ponad 150 tysi za auto.
Zreszta na poczxatek ma byc tylko funkcjonalne i tanie Potem zawsze mozna zmeinic OSKAR - Pon 06 Lip, 2009 Panowie napewno poza lachimem ma ktos jakiegos znajomego i moze jakis konkretny kontakt mi poda??
Daje pomógi k-mart - Pon 06 Lip, 2009
OSKAR napisał/a:
Insignia to gówno dla mnie.
widze ze czytasz posty z reka na myszce
Jak wiesz, insignia T to odpowiednik porsche gt3 w 4d.k-mart - Pon 06 Lip, 2009 Oskar jedziesz po nie:
http://otomoto.pl/index.p...5410&order_by=pk-mart - Pon 06 Lip, 2009 jesli chcesz moge zadzwonic i umowic Cie na ogladanieM - Pon 06 Lip, 2009 widze ze opel nic nie stracił na projektówaniu wnetrz,
cały czas masz wrażenie ze ktoś Cie wepchnął do szafy ze starymi kalkulatoramik-mart - Pon 06 Lip, 2009 1. funkcja -> motorsport
2. niezawodnosc
3. jakosc
.
.
.
99. wygladMichał - Pon 06 Lip, 2009 dobra, przynaje się
namawiam starego żeby insignie kupił ... ajm sorry guys.
Na bank lepsze to niż x3OSKAR - Pon 06 Lip, 2009 No to ladnie michal masz
Ja zostaje przy swoich typach.
Panowie no napewno ktos zna cos saxorulez - Pon 06 Lip, 2009 Oskar.. chyba nikt juz nie zna czegoś skoro od 3 dni nikt nic nie napisał w temacie leasingu
A wystarczy wstukać w google.pl: