rasta - Pon 27 Kwi, 2009 Plastiki oraz podsufitka, Alfa Romeo 156 Sportwagon:
Kamilbike - Nie 03 Maj, 2009 Ziom pisalem Ci esa czy kiere da sie poflokowac i czy w ogole jest sens. Z mojej kiery zeszla u gory skora i jak sie samochod nagrzeje to pozniej napier... takim smrodem ze az sie niedobrze robi Juz nawet kombinuje czy tymczasowo jej nie owinac jakas owijka od rakiety tenisowej Anonymous - Nie 03 Maj, 2009 no chociaż do zdjęcia zrobiliście porządek .... w tym tych BHP do was wpadnie rasta - Nie 03 Maj, 2009 Deska Lancer X jakaś N'ka będzie
Megan R26 w graficie:
Klientela nie jest zła martin.h - Nie 03 Maj, 2009 No nieźle, jak macie takich klientów to jest dobrze GeKo - Nie 03 Maj, 2009 Martin.h wprowadźcie do oferty flokowanie w 4Turbo, z Rastą dogadajcie szczegóły, każdy będzie zadowolony rasta - Nie 03 Maj, 2009 Ja się na to piszę martin.h - Nie 03 Maj, 2009 A jaki jest koszt flokowania deski w Evo?rasta - Nie 03 Maj, 2009 To zależy, którego EVO.
Napisz na PW ile dotychczas płaciliście to na pewno zaproponuję coś bardziej atrakcyjniejszego. Kamilbike - Nie 03 Maj, 2009 Rasta, czy Ty jak wyleciales wtedy z toru to uderzyles sie w glowe i czytasz wybiorczo? Pytam juz 3 raz. Czy jest mozliwosci i sens flokowania kiery ?Anonymous - Nie 03 Maj, 2009
Kamilbike napisał/a:
Pytam juz 3 raz. Czy jest mozliwosci i sens flokowania kiery ?
widzisz z kim współpracuje Rasta ??
Stec , zaraz 4turbo , a co w przyszłym tygodniu tego nie wie nikt , a Ty Kamilu mu głowę zawracasz kierownicą
rasta - Nie 03 Maj, 2009 Jeszcze nie flokowałem kiery, dasz to poflokujemy i się okaże czy jest sens M - Nie 03 Maj, 2009 Raściak, czy można wyflokować grifina? Zostałby klubową małpą maskotką, kubas przyczepiłby mu ssawkę w odbytrasta - Nie 03 Maj, 2009 Da rade M - Nie 03 Maj, 2009 Koszty oczywiscie pokrywamy ze budzetu klubowego