Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 Te sparco wogóle dup.y nie trzymają. Jimek, jechałeś w nich czy tylko siedziałeś?Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 moze dlatego sa wygodne jechalem ale moglem byc na.. a nie bylem trzezwyAnonymous - Śro 15 Kwi, 2009 Poza tym są w chooy drogie w porównaniu do tradycyjnych, nieregulowanych.
Ostatnio przejechałem się w rurkowych sparco junior, jak dla mni ebardzo wygodne, aż się zdziwiłem z tym że ja jestem innych gabarytów niż Ty chyba. Minusem jest tylko to że raczej nie pasują stylem do Miniaka...
Ja bym poszedł w to: http://www.tomson.com.pl/x_C_I__P_20234487.html , i jest możliwość wyboru rozmiaru.ŁukaszS3 - Śro 15 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
cooper ma ze stodwadziescia koni ale skreca
Tzn że to jest zwykłe Mini? Nie eSka?Gaydek - Śro 15 Kwi, 2009
nox napisał/a:
Sparco TORINO 2
Dokładnie tak. Seria w FRP.GeKo - Czw 16 Kwi, 2009
AndreXSi napisał/a:
Poza tym są w chooy drogie w porównaniu do tradycyjnych, nieregulowanych.
Ostatnio przejechałem się w rurkowych sparco junior, jak dla mni ebardzo wygodne, aż się zdziwiłem z tym że ja jestem innych gabarytów niż Ty chyba. Minusem jest tylko to że raczej nie pasują stylem do Miniaka...
Ja bym poszedł w to: http://www.tomson.com.pl/x_C_I__P_20234487.html , i jest możliwość wyboru rozmiaru.
Fotel fajny, ale do sportu, na ulice kapa cofanie tylko i wyłącznie na lusterka i tylko szelkowe pasy, mój driver go uzywa. Tylko skąd oni wzięli tą cenę u Igora coś koło 1600-1800 mozna było go kupić.saxorulez - Czw 16 Kwi, 2009 bo Tomson ma ceny wedle uznania... aż dziwię się ze ludzie tam kupująKamilbike - Czw 16 Kwi, 2009 Tomson to Tomson. Przez telefon ustalasz cene 300zl przyjezdzasz dostajesz kwitek 399zl. Chcialem u nich kupic raz i na tym sie zakonczylonox - Czw 16 Kwi, 2009 Ja bardzo dawno temy kupiłem tarcze z klockami u nich jak mieli promocje i wszystko obyło ok Anonymous - Czw 23 Kwi, 2009 chlopaki czy znacie jakies miejsce w warszawie gdzie mozna usiasc w jakims konkretnym fotelu i zobaczyc? Najlepiej zeby to nie bylo total deska tylko rozne fotele.CHRZANEK - Pią 24 Kwi, 2009 Jak chcesz sie przymierzyć do MIRCO RC to mam jeszcze dwa luzem - moge Ci nawet pozyczyć za free żebyś sobie sprawdził czy wogóle odpowiada Ci jazda w kuble i czy ogarniesz mocowania.
(Większość prawdziwych kubłów - czyli skorupowych - ma standardowe odległości między śrubami mocującymi = 29cm.
Czyli jak ogarniesz sobie mocowanie pod MIRCO to z powodzeniem możesz zamontowac tam tez SPARCO czy MOMO czy SABELT czy kazdy inny markowy fotel.)Jacek - Pią 24 Kwi, 2009 CHRZANEK, a masz taki może jeden do sprzedania, bo bym przyją na klatęAnonymous - Pią 24 Kwi, 2009 dzisiaj siadalem w:
↓↓ bimarco expert. za male wszedzie
↑ speed (tak barto sie to nazywa?) calkiem wygodne w sumie ale troche w ramionach male
↓ sparco sprint wpija mi sie w ramionach, na dole spoko nawet.