To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kia Soul - gorący następca Pandy!

M - Pią 21 Sie, 2009

MI coś ty zrobił....
Anonymous - Pią 21 Sie, 2009

Jak to co? kupił najlepszy samochód w historii koreańskiego motorsportu. Codziennie miliony żółtych lemmingów ścigają się takim gównem do pracy. I to nie jest tak że wygrana jest tylko satysfakcją. Wygrana jest równoznaczna z głębokim całusem z języczkiem w sam środek szefowego anusa. Jest więc o co walczyć...
I podobno wszyscy czołowi zawodnicy korzystają z Rio, tak więc Mi, good choice :pom:

nox - Pią 21 Sie, 2009

I jak by nie było młodzi chłopcy uwielbiają Rio !
anjas - Pią 21 Sie, 2009

Janusz, nie przesadzaj. To bardzo ładny i funkcjonalny samochód.
Niby rodzinna, wygodna limuzyna a jednak linia nawiązuje do samochodów sportowych. Szczególnie przód. Kiedyś stałem na światłach i obok mnie podjechało RIO, też srebrne, na ładnej feldze 14", przyciemnione szybki itd... Na początku pomyślałem, że to jakiś aston czy coś (patrząc na samą linię z przodu), dopiero jak spojrzałem dalej, zobaczyłem, że to KIA. Niezłe zdziwko zaliczyłem.

A środek... no wiesz, zależy co się komu podoba. Do mnie przemawiają te jasne, eleganckie obicia.

Anonymous - Pią 21 Sie, 2009

Gratuluje zakupu , życzę wolnej , oszczędnej i bezawaryjnej jazdy :)
mi - Pią 21 Sie, 2009

anjas napisał/a:
Janusz, nie przesadzaj. To bardzo ładny i funkcjonalny samochód.
Niby rodzinna, wygodna limuzyna a jednak linia nawiązuje do samochodów sportowych. Szczególnie przód. Kiedyś stałem na światłach i obok mnie podjechało RIO, też srebrne, na ładnej feldze 14", przyciemnione szybki itd... Na początku pomyślałem, że to jakiś aston czy coś (patrząc na samą linię z przodu), dopiero jak spojrzałem dalej, zobaczyłem, że to KIA. Niezłe zdziwko zaliczyłem.

dokładnie to samo miałem! Mnie urzekł głównie tył nawiązujący do Maserati i przód trochę w stylu Astonów!

Maciusiowy - Pią 21 Sie, 2009

...a obicia w stylu...yyyyy...nie wiem w jakim stylu, ale zajebiste :D
fydi - Pią 21 Sie, 2009

Maciusiowy napisał/a:
a obicia w stylu

może obicia ryja? :D :D:D

piękny! pasuje do psa Tomasza :D

Jacek - Pią 21 Sie, 2009

mi pomylony, uspokuj się bo wrzucę fotki :rotfl: :rotfl: :rotfl:
nox - Pią 21 Sie, 2009

:rotfl:
mi - Pią 21 Sie, 2009

ale nie, błagam! Nie wrzucaj fot z nasieniem na twarzy, bo stracę szacun wśród chłopaków! :lol2:
Maciusiowy - Pią 21 Sie, 2009

jedziesz z fotami Jacek :rotfl:
mi - Nie 20 Wrz, 2009

kurdej - pstryknąłem Rio kilka fotek wakacyjnych, ale jakoś tak dziwnie wyszło, może to przez chaszcze w tle albo wystającą z maski latarnię...

kubas - Nie 20 Wrz, 2009

terenowka ? :rotfl:
Marek23 - Nie 20 Wrz, 2009

Mi, mam nadziej, że taki nowy samochód kupiłeś ze względów finansowych(leasing,kredyt lub inne oszustwa). Ale jak zapłaciłeś gotówką i nie brałeś na firmę to jesteś odlotowcem.