M - Pią 21 Sie, 2009 MI coś ty zrobił....Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 Jak to co? kupił najlepszy samochód w historii koreańskiego motorsportu. Codziennie miliony żółtych lemmingów ścigają się takim gównem do pracy. I to nie jest tak że wygrana jest tylko satysfakcją. Wygrana jest równoznaczna z głębokim całusem z języczkiem w sam środek szefowego anusa. Jest więc o co walczyć...
I podobno wszyscy czołowi zawodnicy korzystają z Rio, tak więc Mi, good choice nox - Pią 21 Sie, 2009 I jak by nie było młodzi chłopcy uwielbiają Rio !anjas - Pią 21 Sie, 2009 Janusz, nie przesadzaj. To bardzo ładny i funkcjonalny samochód.
Niby rodzinna, wygodna limuzyna a jednak linia nawiązuje do samochodów sportowych. Szczególnie przód. Kiedyś stałem na światłach i obok mnie podjechało RIO, też srebrne, na ładnej feldze 14", przyciemnione szybki itd... Na początku pomyślałem, że to jakiś aston czy coś (patrząc na samą linię z przodu), dopiero jak spojrzałem dalej, zobaczyłem, że to KIA. Niezłe zdziwko zaliczyłem.
A środek... no wiesz, zależy co się komu podoba. Do mnie przemawiają te jasne, eleganckie obicia.Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 Gratuluje zakupu , życzę wolnej , oszczędnej i bezawaryjnej jazdy mi - Pią 21 Sie, 2009
anjas napisał/a:
Janusz, nie przesadzaj. To bardzo ładny i funkcjonalny samochód.
Niby rodzinna, wygodna limuzyna a jednak linia nawiązuje do samochodów sportowych. Szczególnie przód. Kiedyś stałem na światłach i obok mnie podjechało RIO, też srebrne, na ładnej feldze 14", przyciemnione szybki itd... Na początku pomyślałem, że to jakiś aston czy coś (patrząc na samą linię z przodu), dopiero jak spojrzałem dalej, zobaczyłem, że to KIA. Niezłe zdziwko zaliczyłem.
dokładnie to samo miałem! Mnie urzekł głównie tył nawiązujący do Maserati i przód trochę w stylu Astonów!Maciusiowy - Pią 21 Sie, 2009 ...a obicia w stylu...yyyyy...nie wiem w jakim stylu, ale zajebiste fydi - Pią 21 Sie, 2009
Maciusiowy napisał/a:
a obicia w stylu
może obicia ryja? :D:D
piękny! pasuje do psa Tomasza Jacek - Pią 21 Sie, 2009 mi pomylony, uspokuj się bo wrzucę fotki nox - Pią 21 Sie, 2009 mi - Pią 21 Sie, 2009 ale nie, błagam! Nie wrzucaj fot z nasieniem na twarzy, bo stracę szacun wśród chłopaków! Maciusiowy - Pią 21 Sie, 2009 jedziesz z fotami Jacek mi - Nie 20 Wrz, 2009 kurdej - pstryknąłem Rio kilka fotek wakacyjnych, ale jakoś tak dziwnie wyszło, może to przez chaszcze w tle albo wystającą z maski latarnię...
kubas - Nie 20 Wrz, 2009 terenowka ? Marek23 - Nie 20 Wrz, 2009 Mi, mam nadziej, że taki nowy samochód kupiłeś ze względów finansowych(leasing,kredyt lub inne oszustwa). Ale jak zapłaciłeś gotówką i nie brałeś na firmę to jesteś odlotowcem.