Chrzanek, weź wolne i odpocznij trochę Grzesiek VTS - Pon 27 Kwi, 2009 I JA TYSZ TO juz 2 sztuki ŁukaszS3 - Pon 27 Kwi, 2009 Ja też jestem zainteresowany. A ile może kosztować pucha z karbonu?GeKo - Pon 27 Kwi, 2009 ŁukaszS3 Pucha tzn?ŁukaszS3 - Wto 28 Kwi, 2009 tak chodzi mi o puche czyli tą łapę powietrza czyli obudowe. Możesz podać również cenę rury? Kiedyś jeździło takie białe saxo w PZM z całym dolotem z karbonu... Przeje... znaczy się piękne!GeKo - Wto 28 Kwi, 2009 cena jaką podałem to już za wersje Carbon. a rura to raczej groszowe sprawy będą i myślę że każdy sobie to sam ogarnię bez większych problemów.ŁukaszS3 - Wto 28 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
myślę że każdy sobie to sam ogarnię bez większych problemów.
Ale mi chodziło o rurę z Carbonu...GeKo - Wto 28 Kwi, 2009 Aaa, Tu nie chce spekulować, bo nie wiem jakiego włókna najlepiej do tego użyć. po 7 Maja powinienem mieć obraz co i jak.ŁukaszS3 - Wto 28 Kwi, 2009 Ok. To czekam na info ale piszę się na to choćby na samą obudowę. Posłałem Ci PW ale to w innej sprawie...Michał - Wto 28 Kwi, 2009 można wiedzieć w jakiej ?ŁukaszS3 - Wto 28 Kwi, 2009
Michał napisał/a:
można wiedzieć w jakiej ?
tajemnicasaxorulez - Wto 28 Kwi, 2009 tu nie ma tajemnic - mów albo usuniemy Ci konto!Anonymous - Wto 28 Kwi, 2009 GeKo,
A do Clio to bys cos takiego zrobił??GeKo - Wto 28 Kwi, 2009 Do clio mam inny zupełnie pomysł, jak tylko przrzucę aku do bagażnika ruszam z projektem. Choć w Twoim ponoć świetnie się sprawdzają puchy z Espace V6. Ja chcę to zrobić w oparciu o puchę ITG. Ponoć moc na samej górze spada wtedy o 1-2KM niż w przypadku otwartego filtra, ale w niskim i środkowym zakresie rośnie.Tomcat - Śro 29 Kwi, 2009
saxorulez napisał/a:
Tomcat,
w UK za całość płacisz 300 ale funtów takze cena boska!!
ja się piszę!!
Ja nie mówię że jest zła, tylko nie wiedziałem czy chodzi o samą puchę.