KonradMK - Pon 18 Maj, 2009 czyli 2500 zostaje wpadnę obejrzeć w tygodniu.Anonymous - Pon 18 Maj, 2009 Nie ma sensu, cena ostateczna to 2900 zł ...
Jeden z forumowiczów oglądał fukrkę i jest bardzo zainteresowany zakupem...
W środe wrzucamy fure na rolki i oglądamy podłoge ale ja już wiem że jest gites
Wysyłam priva czy jest rezerwacja na mój bolidzik...KonradMK - Pon 18 Maj, 2009 ee to ja poczekam aż stanieje, mam jeszcze kilka typów ale AX ładny co by nie gadaćTomsoN - Czw 21 Maj, 2009 i co Chrzanek kupił ?Anonymous - Czw 21 Maj, 2009
TomsoN napisał/a:
i co Chrzanek kupił ?
no Radek widzę,że jednak nasza rozmowa nie poszła na marne
powtórze się jak to auto rzeczywiście jest w takim stanie jak było za czasów Eryka to warto Anonymous - Pią 22 Maj, 2009 Chcrzaanek oglądał, bardzo mu sie podobało... niestety podłoga w miejscach gdzie kierowca i pasażer trzyma stopy jest zaklejona żywicą epoksydową. (tylko tam) W tyle jest mata bitumiczna też po ch*j w sumie, ale miejsca newralgiczne są odkryte... wiemy, ze nie była tam rdzy... ale wez ufaj na słowo w tych czasach.
Zrobił to poprzedni właściciel, który kupił auto i cieszył sie nim poł roku.
(Wsatawił nowe aku, nowe bębny i profi zabezpieczenie od zewnątrz... w sumie niepotrzebnie robił to z żywicy od wewnątrz ale tak to jest jak ktoś ma za dużo czasu i pracuje w firmie Kager)
Niestety zapewnienia Eryka o braku korozji chyba nie wystarczyły... Reszta podłogi jest odkryta od wewnątrz, newralgiczne miejsca - zero rdzy...
Chcrzanek nie powiedział nie, tylko że musi sie przespać z tematem i da znać rano czy tam po paru dniach... czekam na odpowiedz smsową.
Czekam i nie wystawiam aixa na otomoto bo nie chce sprzedać samochodu jakiemuś wnuczkowi, który po tygodniu wróci że mu to i to nie odpowiada..
Auto musi kupić osoba, która wie o co kaman i tyle...wiadaomo, ze czasem trzeba cos podłubac i pare śrubek przekręcić, na szczęście auto nie wymaga wymiany/remontu pod żadnym kątem i to jest fajne... dziś wymieniam termostat za 23 zł i latam sobie po dzielnicach, moze wywiesze kartek na tylnią szybe, tak chyba najszybciej sprzedam.Vlodarsky - Pią 22 Maj, 2009 Oglądałem to z Radkiem - jest tak jak mówi Baltazar - ta żywica daje do myślenia. druga sprawa, że jak robić podłogę to spawać a nie zalepiać. Myślę, że Radek by podjął szybciej decyzję gdyby zobaczył to miejsce nawet nie zabezpieczone/naprawione niż po naprawie.
Ale AX wygląda fajnie nie ma co dużo gadać - mój przy nim to śmietnik.kubas - Pią 22 Maj, 2009 radku:
kolor - wypas
gazniki - mega wypas !
wszystko co nie tak z buda ogarnie ci vlodziu w jaskini motorsportu i bedzie git !!
BIERZ !!GeKo - Pią 22 Maj, 2009 Chrzaniu bieeeeeerz będą 2 AXy motosportowców Anonymous - Pią 22 Maj, 2009 właśnie założyłem nowy termostat i zrobiłem rundke po ursusie i włochach
zero broblemów z czymkolwiek... wysłałem smsa do Chrzanka o 11:50 i czekan na odp...
Jak Chrzanek nie wezmie to wrzucam 3 kartki na szyby i zrobie kruzing po mieście....mysle, że sprzeda sie raz dwa. Wolałbym to sprzedać osobie, która jednak zna temat.... o podłodze sie już wypowiedziałem i szkoda, że Chcrzanek nie chciał jechać na kanał i jej weryfikować...tam nie ma nic wspawanego czy zgnitego.
elo
P.S.
Ciesze sie jak cholera, że teraz wszystko gra z chłodzeniem, wiadaomo jak to jest w aixach.... zalewam 10 litrów i złpie pare furek dziś. Oby nie padało
acha... polecam skrzynie z sporta, nie znam przełożen ale jest troche krótsza GeKo - Pią 22 Maj, 2009
Baltazar napisał/a:
polecam skrzynie z sporta, nie znam przełożen ale jest troche krótsza
ile obrotów na 5 biegu przy 100km/hJaco707 - Pią 22 Maj, 2009
Baltazar napisał/a:
Jak Chrzanek nie wezmie to wrzucam 3 kartki na szyby i zrobie kruzing po mieście....mysle, że sprzeda sie raz dwa. Wolałbym to sprzedać osobie, która jednak zna temat....
Strata czasu z tymi kartkami. Jak chcesz szybko sprzedać to wystawiaj ax-a na allegro albo otomoto.Anonymous - Pią 22 Maj, 2009 Sprawdze z tymi obrotami na piątym biegu i 100 km ale czuje że jest krócej...
Właśnie wróciłem z pojeżdzawki i wciągam o poł długości na każdym biegu aixa z silnikiem 1.6 (98ps) z takimi gaznikami jakie mam ....
Na dodatek kolega jezdzi na bilstein b6 i szerszych gumach.... kurcze, chciałbym sie sprawdzić z vts z Warszawy... może jakaś ustawka ?
takie małe OT od tego tematu sprzedaży Anonymous - Pią 22 Maj, 2009 Samochód wystawie na otomto za tydzień...
Teraz próbuje sprzedac poprzednie auto mojej kobiety i już nie chce pytać dzwoniących "o które auto Panu chodzi?"
Zakładałem temat apropos małego auta dla niej i kupiliśmy Seata Arose na full wypasie...
Tylko, że silnik 1.0 ale reszta jest git i cały furacz sprawdzony miernikiem elektronicznym - bezwypadkowy
co tam pochwale się
tym samochodem nie można się spieszyć bo czar pryska... ale dzięki za podpowiedz abym poszedł w strone lupo/arosaKarQ - Sob 23 Maj, 2009 Mogłem Cię widzieć na dźwigowej ok. 14?