łot? ze niby felga 7 cali z et 28 ma nie trzec w saxo/106?
p106rallye napisał/a:
Martin ,co Ty pier.dolisz
Przy 7" w 106/saxo Et powinno być w okolicach 4 - 8
6" - ET16- 19 spokojnie
6,75 Speedline PTS - ET8
Ja mam tecnomagnesio 6,5" chyba ET12 i jest luz
Fakt, jebł.o mi się, miało być w drugą stronę. Mam nadzieję Jarek, że jeszcze nie zamówiłeś takich felg Przepraszam.bizon - Wto 09 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
Mam nadzieję Jarek, że jeszcze nie zamówiłeś takich felg
zamowil, ale na twoj koszt jarek-malopolska - Wto 09 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
Mam nadzieję Jarek, że jeszcze nie zamówiłeś takich felg
Nie, nie, tak sobie lajtowo rozkminiałem dopiero, ważne ze już wszystko jasne, a co do felg to myśłałem o Janusza felach i dlatego pytałem o ET
Czy ktoś się orientuje czy na ten hamulec który jest w ZXie wejdzie felga 13 cali ?
zestaw hamulcowy Girling - tarcza 266mm gr 20,4
14 cali wejdzie na bank bo taka jest na zapasie.kubas - Śro 17 Lut, 2010 Nie wejdzie. W 205 na 247mm wentylowane ledwo wchodzą niektóre 13 cali.Vlodarsky - Śro 17 Lut, 2010 ale sprawdzałeś kubas ?
to ja sprawdzę kubas - Śro 17 Lut, 2010 Jak wejdzie to stawiam Ci dobrego browara Vlodarsky - Śro 17 Lut, 2010
kubas napisał/a:
Jak wejdzie to stawiam Ci dobrego browara
chodziło mi raczej o konkrety ale niech będzie jak nie wejdzie to ja Ci nie stawiam browara, ale za to w nagrodę możesz Ty postawić browara mnie...Loko - Śro 17 Lut, 2010 Oszczędzę Ci trudu sprawdzania, w saxo na zacisku boscha 266mm, 14 cali wchodzi na żyletki, nie da się nawet odważników przykleić w środku felgi.Vlodarsky - Śro 17 Lut, 2010 kubas wisisz mi browar - nie pasująVlodarsky - Śro 17 Lut, 2010 mam i taki i taki zacisk i powiem Ci loko, że na Girlingu zostaje więcej miejsca odrobinę