ICE - In Car Entertainment - Internet Mobliny - ktory??
jozekrj - Śro 16 Wrz, 2009 jeżeli ktoś chce brać play to trzeba wziąć na tydzień na probe, oddać i potem wziąć na stałe .
dzięki takiej rozgrywce mamy lepsze ceny jako stały klient ( tylko najlepiej pójść do innego punktu)strick - Śro 16 Wrz, 2009
jozekrj napisał/a:
jeżeli ktoś chce brać play to trzeba wziąć na tydzień na probe, oddać
Odesłałem przed upływem tygodnia, a oni i tak policzyli sobie za miesiac uzytkowania... W kolejnym okresie tez przyszło do zapłacenia za internet, i w kolejnym i kolejnym... Stary zapacił im jedyie za rachunek telefoniczny, a oni odłączyli telefon. Po długich rozmowach z konsultantami (z telefonu z innej sieci, za ktore zapłacil ok 150 zł) i po skonsultowaniu sie z prawnikiem wyciągnął karte sim i wysłał wypowiedzenie umowy z powodu ich niedociagnieć. I w ten sposób stary idzie do sadu z P4.michool_vt - Śro 16 Wrz, 2009 miałem play na probe 5dni, w krakowie chodził, w moich okolicach play wogole nie ma zasiegu
mają tam niezły burdel, oddalem po 5 dniach a dostalem rachunki za dwa kolejne miesiace... respectstrick - Śro 16 Wrz, 2009 Ja tez go wcale nie aktywowałem, bo zasiegu nie było...jozekrj - Śro 16 Wrz, 2009 tez dostałem jeden rachunek, powiedziałem pani z która rozmawiałem ze mam przed sobą na papierze ze rozwiązałem umowę z taka i taka data
pani mnie przeprosiła i przysłali korektę na ta fakturę na 10zł za aktywacje bo faktycznie tego nie zapłaciłemM - Czw 17 Wrz, 2009 Ten temat nie nastraja mnie optymistycznie bo wlasnie musze wziac mobilny i juz nie zabardzo wiem gdzie.
Play ma dobry net mobilny w prepaid, przynajmniej umowa to nie problem wtedyMichał - Czw 17 Wrz, 2009 heheheh
to dobrze macku
nie chce mi sie zagłębiać w te wszystkie promocje, oferty czekam aż coś wybierzesz i wezme to samo Gaydek - Czw 17 Wrz, 2009 U mnie Play ma bardzo dupawy zasięg dlatego nie wchodzi w grę. Jak już to Plus, dobry zasięg, jakieś promocje, chyba wezmę na próbę.106 - Czw 17 Wrz, 2009 jak cos to od dzis w plusie jest 2x wiekszy limit sciagnietych / wyslanych danych
w abonamencie. wiekszy limit jest przez caly okres umowy, bez dodatkowych
kosztow. dodatkowo w abo indywidualnym 49 pln brutto zniesione jest ograniczenie
predkosci do 1Mbit. teraz dziala z max predkoscia modemu / sieci w danej lokalizacji.M - Czw 17 Wrz, 2009 troche slabe cenniki maja.
w playu w prepaid jest na miesiac 2GB za 35zl - nawet jak jest z dupy to mozesz po miesiacu wywalic karte do smietnika.106 - Czw 17 Wrz, 2009 play 2GB za 35 - nie dziala poza duzymi miastami, predkosc do 1 Mbit
plus 2GB za 49 - pokrycie 98% kraju, predkosc w duzych aglomeracjach do 5, 6 Mbit
fakt play ma taniej choc usluga nie na takim poziomie jak w plusieM - Czw 17 Wrz, 2009
106 napisał/a:
play 2GB za 35 - nie dziala poza duzymi miastami, predkosc do 1 Mbit
plus 2GB za 49 - pokrycie 98% kraju, predkosc w duzych aglomeracjach do 5, 6 Mbit
fakt play ma taniej choc usluga nie na takim poziomie jak w plusie
na stronie jest 1.5GB za 49PLN
w sumie to juz nie taka roznica a zasieg jest bardzo wazny
dawno dawno temu mialem sluzbowego iplusa i zlego slowa nie moglem powiedziec
o orange za to moglem - denerwowal mnie straszniebizon - Czw 17 Wrz, 2009 tak naprawde to przy mobilnym kazdy trzeba wziac na probe, bo inaczej mozna utopic.106 - Czw 17 Wrz, 2009 tak wlasnie dziala strona www firmy aktualizowana jest swietnie
aktualna promocja - od dnia dzisiejszego ale z portalu gsmonline.pl
(wyglada na to ze wiedza o tym wczesniej niz administratorzy strony plusa )
http://www.gsmonline.pl/p...46&link=100%,wyższe,limity,transferu,danych,w,nowej,ofercie,iPlusM - Czw 17 Wrz, 2009 I jak tu mam z nimi podpisać umowę