Bad-i - Wto 02 Cze, 2009 Honda vs Briggs & Stratton to tak jak bena vs diesel Walle - Wto 02 Cze, 2009 briggs&stratton to ja mam w szczoteczce do zębów, wałek seryjny, przy czyszzczeniu jedynek daje radę, do ósemek za mało mocyBad-i - Śro 03 Cze, 2009 jak kupiles briggsa na jednym wałku to se szczotkuj tylko jedynki. To tak jakbys kupil honde bez vteca pcs - Śro 03 Cze, 2009 ja mam jakas kosiarke huskwarny najprostsa z silnikiem brigsa, nie wiem ile ma lat bo kupilem razem z dzialka, wiekszosc zim spedzila pod wiata tylko, odpalam ja 2 razy w roku i dziala (raz ostrzylem i zmienilem swice i olej)Anonymous - Śro 03 Cze, 2009 ja kosze miniakiem. bo jest kosior.206 Gti - Śro 03 Cze, 2009 plum!Bad-i - Pon 06 Lip, 2009 no witam, ze względu na fakt ze na forum mamy tylu poważnych kosiarzy to mam pytanie. Czy wy także macie problemy z utrzymaniem w stanie idealnym waszych trawników ?? (u mnie podobno trawa gnije i żółknie przez nadmiar wody, juz nawet od miesiaca mam wyłączone podlewanie )Vlodarsky - Pon 06 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
no witam, ze względu na fakt ze na forum mamy tylu poważnych kosiarzy to mam pytanie. Czy wy także macie problemy z utrzymaniem w stanie idealnym waszych trawników ?? (u mnie podobno trawa gnije i żółknie przez nadmiar wody, juz nawet od miesiaca mam wyłączone podlewanie )
ja sypie nawóz do trawników i podlewam rzadko i jest zieloniutkaGaydek - Pon 06 Lip, 2009 Ja ostatnio w ogóle nie podlewam, bo pada średnio co dwa dni. A nawóz? W zeszłym roku był nawóz. W tym o nawozie zapomniałem.
Mam problem, ale z chwastami .anjas - Pon 06 Lip, 2009 Ja podsypuję azofoską i jest cool Bad-i - Pon 06 Lip, 2009 ja ogrod robiłem w maju, dlatego jest na gwarancji. Co prawda chlopaki przyjezdzaja 45 min po moim telefoni, sami sypia jakimis tam odzywkami niczym dla pudziana. Ostatnio tak mi nawiezli ze troche sie trawnik przypalil, dzisiaj byli i powiedzieli ze tak jest dobrze. W przyszlym tygodniu to zgrabia i nawiozą czyms innym. Ogolnie powiedzieli ze moj trawnik i tak wyglada dobrze na to co maja u innych klientów.
Nawóz podobno tylko 2xrok.
anjas napisał/a:
Ja podsypuję azofoską i jest cool
azofoska jest podobno tak słaba jak jeden anabol dla Pudziana (chodzi o trawnik z rolki) anjas - Pon 06 Lip, 2009 a ile masz Bad-i gwarancji na ogród? Bad-i - Pon 06 Lip, 2009
anjas napisał/a:
a ile masz Bad-i gwarancji na ogród?
12 miesięcy - a chłopaki juz byli u mnie z 4-5 razy 106 - Pon 06 Lip, 2009 u mnie podobnie... zageszcza sie.. ale beda jeszcze dosiewali. bo zmylo troche
trawy zanim sie ukorzenila i przeswituje jeszcze ziemia.... za to w warzywniaku
szal.. pomidorki dochodza... rzepa, cebulki, szczypiorki, rukola.. takie tam heh
kosiarka zakupiona partner (tansza marka husqvarny) na briggsie.. 2x kosilem
godzina i trawnik opierdolony heh jest ok.Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 kur.wa kosiarki, wszędzie te jabe.ne kosiarki! nawet na tym forum sie zaczęło. Przenieście się kur.wa na forum www.forum.trzepiekoniaprzykoszeniutrawnika.pl bo nie mogę no. w Domu kur.wa nie ma wieczoru żeby któryś jeba.ny sąsiad nie załączył sobie kosiareczki (i to nie tak że wszyscy koszą naraz - każdy ma swój dzień w tygodniu), a w sobotę jest kumulacja-koszą wszyscy, ale jeden po drugim, żeby mnie jeszcze bardziej wkur.wić. I to nie fajną cichą kosiareczką elektryczną tylko spalinową rozjebundą z wolnym wydechem(nie wiem kur.wa, moc większa czy co?) o kulturze pracy trabanta.
PROSZĘ, NIECH KTOŚ ZAMKNIE TEN TEMAT!