M - Nie 14 Cze, 2009 a ja u japonczyków cenię bukakkeGreg - Nie 14 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
w wrc tylko 2 teamy jezdza, wiec wynik tez nijaki
Rok temu i kilka lat wstecz było więcej teamów niż 2 i co?
Uwielbiam francuzy, są lepsze niż myślałem, ale do innych też mnie ciągnie - są charakterne auta i mocno zadziorne, niektóre mają dusze, niektóre nie. I tyle.kubas - Nie 14 Cze, 2009 przypominam ze wczesniej w wrc krolowal przez pare lat peugeot
nie wspomne o tym ze dakar peugeoty tez wygrywaly pare razy citroeny takze GeKo - Nie 14 Cze, 2009
eM napisał/a:
a ja u japonczyków cenię bukakke
eM pozamiatał w temacie Anonymous - Nie 14 Cze, 2009
szymlorek napisał/a:
130 konny pug to jedzie moze w 106 tylko że 106 w gwoli scisłości blizej do polo czy lupo a nie golfa..
W takim 6n2 gti 1.6 16v 125ps również jedzie chodź oczywiście do clio sporta mu brakuje ale bynajmniej wolny nie jest
Polo 6n gti to nie ma podejścia do 106 rallye , a nie mówiąc już o s16.Vlodarsky - Pon 15 Cze, 2009 Boże... ciekawa rozmowa.
Dziku każdy samochód można powiedzieć, że ma duszę... ważne jak Ty go traktujesz a nie czy jest niemiecki czy czecho-słowacki.
Temat z dupy jeśli przekładać go na auta "codzienne" ale jeśli chodzi o sport to faktycznie dają radę. Każda firma idzie w inną stronę. 100 razy już była o tym rozmowa. Każde auto ma inne zalety i inne wady.
dla mnie jest tak :
1.opel insignia
2.
3.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
45.auta włoskie
46.francuskie
47.japońskieKonradMK - Pon 15 Cze, 2009 czyli że niemieckie wolisz?
mi - Pon 15 Cze, 2009 no i koreańskie - wiadomo!Vlodarsky - Pon 15 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
czyli że niemieckie wolisz?
tak !!
opel astra phI Classic najbardziejmartin.h - Pon 15 Cze, 2009 A ja wolę amerykańskie, moim marzeniem jest jakiś Buick lub Cadillac z lat 50-tych.Vlodarsky - Pon 15 Cze, 2009
eM napisał/a:
Jak powiedział znajomy mechanik..
"U mnie nie jest za drogo, po prostu za mało zarabiasz"
czy to powiedziałem ja ? bo jeśli tak to tekst był zapożyczony z salonu samochodowego gdzie klient mówił, że nowe C5 jest za drogie bla bla bla... handlowiec miał dość tego gadania i powiedział, że nowe C5 nie jest za drogie tylko szanownego Pana po prostu na niego nie stać. Klient bez wahania podpisał umowę na nowe C5...
Każdy jeździ tym na co go stać
Troche OT ale tak mi się przypomniało.Jakarti - Pon 15 Cze, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Każdy jeździ tym na co go stać
nieprawda.
Michala stac na cos wiecej heheheMichał - Pon 15 Cze, 2009 śmiejta się śmiejta. Może w tym tyogdniu będe wiedzieć czy będe mieć nową foure. Heh ...martin.h - Pon 15 Cze, 2009
Michał napisał/a:
śmiejta się śmiejta. Może w tym tyogdniu będe wiedzieć czy będe mieć nową foure. Heh ...
Saxo?Michał - Pon 15 Cze, 2009 nie no, coś świeższego, o wiele większego, sedan generalnie ...