MotorSport - [DAY] StreetWarriors TRACK DAY - tor kartingowy Radom
kosmita - Czw 25 Cze, 2009 Lista startowa:
1. kosmita - Evo
2. kosmita - Peżo
3. Cartoon - Fiesta ST
4. pepis - Srebrny Madafaka
5. frytol - A500
6. zuru&Rzezbik - Audi B2 Coupe Quattro
7. imek - evo IX
8. sqell - evo X
9. HH.org Michał - renault clio sport
10. Lukasz S. - CTR
11. banzajek - Evo X
12. Mateush - BMW M3
Sa jeszcze 3 miejsca wolne!Michał - Czw 25 Cze, 2009 znam wszystkichJacek - Czw 25 Cze, 2009 a to znasz micki:)))Jacek - Czw 25 Cze, 2009 ty patrzysz na tył a Bart na przód.......wyrazów sie bawi hehe Michał - Pią 26 Cze, 2009 sięgam po penis ...Rudello - Nie 28 Cze, 2009 Jedziemy z Stf`em
trzymac kciuki i lawety w pogotowiu Anonymous - Nie 28 Cze, 2009 wieści z toru od Rudego
Pogoda dopisuje
Tor Super, dopracowany
wyniki po 1 turze
1. Stf
2. M3
3. RudelloMichał - Nie 28 Cze, 2009 heheh !!
JEDZIESZ STEFCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!! NASZ KILLAH !!kubas - Nie 28 Cze, 2009 stf mode on !! cisnij ich !!Anonymous - Nie 28 Cze, 2009 I po imprezie nic sie nie zmieniło ....
1. STF
3. RUDELLO
Nasi góra martin.h - Nie 28 Cze, 2009 A gdzie te Evo? Brawo chłopaki, widać, że ośką można na suchym powalczyć Stf - Nie 28 Cze, 2009 impreza fajna, kiełbaski, dyscyplina na kółkach pomiarowych itd. grube fury to m.in: 2x evo X, m3 e46 na dobrym zawiasie, wydechu i hebalch z csl, evo 9 355km, ctr 235km n/a, fiat 600 abarth po programie na 160km i pełnym slicku, trzeba jednak przyznać się bez bicia, że poziom nie był niesamowity .
czasy:
Rudello - dziękóweczka za Towarzystwo !
ps. jest trochę onboardów i dwa przejazdy z trybun - później wkleję.Rudello - Nie 28 Cze, 2009 Na poczatek fajnie ze Stf w ostatniej chwili sie zdecydował dzieki za towarzystwo i zabawe.
Trzeba przyznać ze chłopaki z Płocka dobrze ogarneli organizacyjnie.
Był grill, filmy, zdjęcia, dyscyplina....
Stf napisał/a:
trzeba jednak przyznać się bez bicia, że poziom właścicieli grubych fur był umiarkowany.
trzeba przyznać ale pod koniec sie juz wyrabiali... w kazdym razie kill to kill
troche zły jestem na siebie bo obrałem niepoprawny tor jazdy i jak sie okazalo pod koniec z klima jezdzilem.. Ale najwazniejsze ze był fun!
P.S2 ja mam trochę fot, ale to pozniejCartoon - Nie 28 Cze, 2009 Panowie, super, że się zjawiliście i, że impreza się Wam podobała
Pierwszy raz jeździłem po torze i muszę przyznać, że wyjątkowo spodobała mi się ta zabawa no i są pierwsze wyniki, które trzeba poprawić
Jeśli tylko będzie organizowany SW TD 2 dam Wam znać
Rudello napisał/a:
Stf napisał/a:
trzeba jednak przyznać się bez bicia, że poziom właścicieli grubych fur był umiarkowany.
trzeba przyznać ale pod koniec sie juz wyrabiali... w kazdym razie kill to kill
Szybkie przejazdy były tylko wtedy, kiedy Tomek siedział za kierownicą i tłumaczył właścicielom jak powinno się jeździć kosmita - Nie 28 Cze, 2009 Dzięki za przybycie chłopaki ! Fajnie było się spotkać i razem pojeździć
Sorry za upierdliwe upominanie, ale władze AR strasznie się napinają i szukają wszędzie problemu. Organizowaliśmy taką imprezę pierwszy raz dlatego były pewne niedociągnięcia, ale obiecuję, że następnym razem będzie lepiej.
STF gratulejszyn. Mam nadzieję, że nagroda się podobała:)
Co do poziomu uczestników, to był.... zróżnicowany Chłopcy w evo X dopiero się uczą co bardzo widoczne.
Bardzo żałuję, że nie udało mi się dziś pojeździć, ale pech i niekompetencja pracowników pewnego ASO wyeliminowały mnie z zabawy.
We wrześniu postaramy się znowu zaprosić Was na jakieś wspólne upalanie.