tego co mi sie wydaje to Kapłan ma cos od Saxorulez-a
tylko wydech, kupiony dwa lata temu
hmm jezeli chcecie mi powiedziec ze w Warszawskim jechal autem ktore mialo 109 KM to nie wierze (caly padok zreszta o tym mowil)martin.h - Sob 20 Cze, 2009
saxorulez napisał/a:
Bad-i napisał/a:
tego co mi sie wydaje to Kapłan ma cos od Saxorulez-a
tylko wydech, kupiony dwa lata temu
No właśnie Łukasz, jak tam mój wydech, wiesz już coś? A Kapłan jaki wydech brał od Ciebie, Ashley'a? Ile taki się ceni bo strasznie fajny sound ma.martin.h - Sob 20 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
hmm jezeli chcecie mi powiedziec ze w Warszawskim jechal autem ktore mialo 109 KM to nie wierze (caly padok zreszta o tym mowil)
Bad-i powiem Ci tak, oglądałem kilka on-boardów (przy okazji zapytam jak tam Wasze on-boardy?) Kapłana. W porównaniu do mojego Rejlaka ma krótsze przełożenie w skrzyni i jest troszkę mocniejszy. Wiadomo, że kamera trochę przekłamuje, ale nie zauważyłem żeby to auto się jakoś dużo lepiej zbierało, co więcej myślę że zbiera się podobnie jak moja seria.Bad-i - Sob 20 Cze, 2009 ja oczywiscie nie mam zadnych problemow z tym. Pisze tylko to o czym slyszalem. Zreszta widzialem jak on przyspieszal a wiem jak przyspiesza moj pug 106 - Nie 21 Cze, 2009 z tego co kaplan pisal to wykres aktualny...
bad-i chyba tak samo jak u ciebie.... (ale dalej pisze ze nie wiem czy tam jest 150KM) qbus - Nie 21 Cze, 2009 Kaplan caly czas twierdzi ze jego samochod ma tyle mocy ile jest na wykresach... jesli tak jest naprawde (a w sumie nie mam podstaw im nie wierzyc) to gosc jezdzi fenomenalnie bo czasy kreci przeokrutne.anjas - Nie 21 Cze, 2009
qbus napisał/a:
Kaplan caly czas twierdzi ze jego samochod ma tyle mocy ile jest na wykresach...
może momentem jeździ?
qbus - Nie 21 Cze, 2009 momentem jezdzi szybko...
czasami dzwoni albo cos sie wysypuje w aucie.106 - Nie 21 Cze, 2009 patrzac na jego onboardy to nie widac tam mocy wiecej niz na wykresie
ale jak juz sie auto napedzi to widac ze kierowca bardzo malo hamuje 106 - Nie 21 Cze, 2009
GeKo napisał/a:
Co to za 306?
podobny projekt z UK... 200KM (3.0 v6 z 406) w p306
ade - Nie 21 Cze, 2009 306ka ma motor z xantii jakas slabsza wersja, jakies kombinacje z kolektorami z innych seryjnych modeli, doprezony, wydech przelot, chyba 224km wyszlo czy jakos tak... auto puste w srodku, z przodu r888 225 15ki z tylu 17ka seryjna, nie wiem czy nie ma programu tez...
jedzie rowno z nowym seryjnym s3, evo X seryjne klepie chyba nawet ze startu, ale evo X to chyba malo co nie klepie