To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 106 vs golf

Bad-i - Sob 20 Cze, 2009

saxorulez napisał/a:
Bad-i napisał/a:
tego co mi sie wydaje to Kapłan ma cos od Saxorulez-a

tylko wydech, kupiony dwa lata temu

hmm jezeli chcecie mi powiedziec ze w Warszawskim jechal autem ktore mialo 109 KM to nie wierze (caly padok zreszta o tym mowil)

martin.h - Sob 20 Cze, 2009

saxorulez napisał/a:
Bad-i napisał/a:
tego co mi sie wydaje to Kapłan ma cos od Saxorulez-a

tylko wydech, kupiony dwa lata temu

No właśnie Łukasz, jak tam mój wydech, wiesz już coś? A Kapłan jaki wydech brał od Ciebie, Ashley'a? Ile taki się ceni bo strasznie fajny sound ma.

martin.h - Sob 20 Cze, 2009

Bad-i napisał/a:
hmm jezeli chcecie mi powiedziec ze w Warszawskim jechal autem ktore mialo 109 KM to nie wierze (caly padok zreszta o tym mowil)

Bad-i powiem Ci tak, oglądałem kilka on-boardów (przy okazji zapytam jak tam Wasze on-boardy?) Kapłana. W porównaniu do mojego Rejlaka ma krótsze przełożenie w skrzyni i jest troszkę mocniejszy. Wiadomo, że kamera trochę przekłamuje, ale nie zauważyłem żeby to auto się jakoś dużo lepiej zbierało, co więcej myślę że zbiera się podobnie jak moja seria.

Bad-i - Sob 20 Cze, 2009

ja oczywiscie nie mam zadnych problemow z tym. Pisze tylko to o czym slyszalem. Zreszta widzialem jak on przyspieszal a wiem jak przyspiesza moj pug ;)
106 - Nie 21 Cze, 2009

z tego co kaplan pisal to wykres aktualny...

bad-i chyba tak samo jak u ciebie.... (ale dalej pisze ze nie wiem czy tam jest 150KM) :)

qbus - Nie 21 Cze, 2009

Kaplan caly czas twierdzi ze jego samochod ma tyle mocy ile jest na wykresach... jesli tak jest naprawde (a w sumie nie mam podstaw im nie wierzyc) to gosc jezdzi fenomenalnie bo czasy kreci przeokrutne.
anjas - Nie 21 Cze, 2009

qbus napisał/a:
Kaplan caly czas twierdzi ze jego samochod ma tyle mocy ile jest na wykresach...

może momentem jeździ?
;)

qbus - Nie 21 Cze, 2009

momentem jezdzi szybko... :)

czasami dzwoni albo cos sie wysypuje w aucie.

106 - Nie 21 Cze, 2009

patrzac na jego onboardy to nie widac tam mocy wiecej niz na wykresie :)
ale jak juz sie auto napedzi to widac ze kierowca bardzo malo hamuje :D

106 - Nie 21 Cze, 2009

GeKo napisał/a:
Co to za 306?

podobny projekt z UK... 200KM (3.0 v6 z 406) w p306

ade - Nie 21 Cze, 2009

306ka ma motor z xantii jakas slabsza wersja, jakies kombinacje z kolektorami z innych seryjnych modeli, doprezony, wydech przelot, chyba 224km wyszlo czy jakos tak... auto puste w srodku, z przodu r888 225 15ki z tylu 17ka seryjna, nie wiem czy nie ma programu tez...

jedzie rowno z nowym seryjnym s3, evo X seryjne klepie chyba nawet ze startu, ale evo X to chyba malo co nie klepie :rotfl: