To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - clio vs civic

Michał - Pią 17 Lip, 2009

Cytat:
Michal opisal na forum swoj wyscig ze mna

piękne czasy to były, możemy do tego wrócićfor one moment please
Cytat:
Ustawka z ziomem na kresce namalowawanej za pomocą krwi z byczych jaj.

Podjedzam, czerwone. Na prawo KFC, mysle sobie " moze cos opierd... na gorąco ?? , eeee, nie bez kozery mówią na mnie gruby, buli, pączek" Olałem smaczne skrzydełka. Słuchając nowej płyty top one zatracam sie w dzwiękach korg'a 1103 ZX. Klawiszowiec dobrze ogarnia sprzęcik słysze. Nagle na lewo podjedza lansowa honda civiv coupe, 1.6 b1830 A3920 oznaczenie silnika ( dokladnie nie wiem jakie ) Koleś w hondzie, przystojny. Odwraca głowe w moją strone i sie usmiecha . Myśle sobie...
- PEDAŁ
No nic, pedzio nie pedzio miły jest. Po chwili dochądzą mnie dzwieki z jego szuszarki. Odrazu wiedziałem ze to 137 kuca. Mysle sobie , bedzie wyscig. Otwieram szybe i mówie .
- Ziomek, na zielone !!
- Miły gejek - Spoko !!
Czekamy, czekamy ... no i zapala sie żółte patrze a on rusza . Myśle sobie
- Nie to ze pedał to jeszcze dalton . :570:
Teraz najlepsza opcja, kolo ruszył , ja czekam twardo na zielone. Nagle patrze kolo odrazu hamuje i tez czeka na zielone :570: .Myśle sobie
- Pedał, Dalton , do tego wariat .
Zapaliło sie zielone, jak wyrwałem to myslałem ze asfalt sie zwija za mną, mówie " KUUUUURW ...... !!! ZAŁĄCZAM ŁORPOWĄ !!!! ". Ziomek tez ruszył ale spoznił strasznie start. Wiedziałem ze juz po wyscigu . Na następnych swiatłą ziomek
- Jeszcze raz !!
-Ja - DOBRA !!
- On - OK !!
- Ja - Spoko !!
- On - Palec na znak OK ( ten środkowy )

Dobra, zawijka znowu na tamte swiatła na których wcześniej sie ustawilismy.
Podjedzamy, czerwone. Odwracam głowe w jego strone a on znowu sie do mnie smieje . Damn ... !!
Otwiram szybeksa i mówie
- Zielone to to ostatnie , na dole !! jak zgasnie gorne i srodkowe , i zapali sie ostatnie dolne to wtedy ruszaj.
- Ok !!
Czerwone, żółte i ZIELONE.

Honda tak dała ognia ze odrazu na starcie długosc przedemną. :570: Miałem sie poddać, zdązyłem jeszcze podgłośnić TOP ONE i zapinam dwójke. Co ciekawe zaczynam sie zblizać do hondy na trojce ją doganiam i przeganiam o jakąś długosc mi sie wydaje. Wbitka na czwórke 1-1.5 długosci na moją korzysć. Na czwórce juz nie odchodze, idziemy równo.

Kolo w hondzie to Prezesiak, ustawilismy sie na street. Pierwszy start troche nam nie wyszedł. Drugi natomiast juz był ok. Prezesiak chyba ma start opanowany do perfekcji. Po wpiecu na 2 saxo dosyc znacznie odrabia straty aby na 3 przegonić taką honde. Na 4 juz sie nie oddala wogole.

Pozniej , prezesiak dał mi g techa. Najlepszy wynik do paczki do 7.52 ( w co mi sie nie chce wierzyć )

minuta ciszy dla bordowego saxo

Prezesiak - Pią 17 Lip, 2009

To Ci sie udalo :rotfl:
Kamilbike - Pią 17 Lip, 2009

Saxo dlaczego jak on napisal ogarnij sie to od razu chcesz go lac?:> Strach pomyslec co byloby jakby napisal cos gorszego ;)
MoRToN - Pią 17 Lip, 2009

Cytat:
Otwiram szybeksa i mówie
- Zielone to to ostatnie , na dole !! jak zgasnie gorne i srodkowe , i zapali sie ostatnie dolne to wtedy ruszaj.
- Ok !!

:rotfl: :rotfl:

saxorulez - Pią 17 Lip, 2009

Kamilbike,

ten post był w formie żartu.. ja ludzi nie biję.

MoRToN - Pią 17 Lip, 2009

mhm...
Michał - Pią 17 Lip, 2009

łukasz zabija żartem :D

Ufff, a juz mialem sie zapisywac na jakis kickboxing

MoRToN napisał/a:
Cytat:
Otwiram szybeksa i mówie
- Ok !!

Michal zawsze to sobie powtarza na swiatlach :]

pP - Pią 17 Lip, 2009

Michał napisał/a:
łukasz zabija żartem

albo spojrzeniem.. jak supermen :rotfl:

Vlodarsky - Pią 17 Lip, 2009

saxorulez napisał/a:
Kamilbike,

ten post był w formie żartu.. ja ludzi nie biję.

ta jasne... ja tam się Ciebie i tak boję

Kamilbike - Pią 17 Lip, 2009

Saksiu co nie zmienia faktuy ze jakbys mial za duzo poziomu tescia we krwi to zapraszam na trening, szybko sie go zmniejszy ;)
saxorulez - Pią 17 Lip, 2009

Kamilbike,

to mozę ja zapraszam na mój bo sorki ale nawet superseria na siłowni nie dorasta do pięt porządnemu treningowi

Vlodarsky - Pią 17 Lip, 2009

saxorulez napisał/a:
Kamilbike,

to mozę ja zapraszam na mój bo sorki ale nawet superseria na siłowni nie dorasta do pięt porządnemu treningowi

1,5 godziny na pełnym obrotach to jest to

k-mart - Pią 17 Lip, 2009

Kamilbike napisał/a:
Saksiu co nie zmienia faktuy ze jakbys mial za duzo poziomu tescia we krwi to zapraszam na trening, szybko sie go zmniejszy ;)

Kamil madzre gada, polac mu!
Kondzio rowniez wie ze nie ma nic piekniejszego w zyciu niz 3 serie na klate po 10-6 powtorek.