piękne czasy to były, możemy do tego wrócićfor one moment please
Cytat:
Ustawka z ziomem na kresce namalowawanej za pomocą krwi z byczych jaj.
Podjedzam, czerwone. Na prawo KFC, mysle sobie " moze cos opierd... na gorąco ?? , eeee, nie bez kozery mówią na mnie gruby, buli, pączek" Olałem smaczne skrzydełka. Słuchając nowej płyty top one zatracam sie w dzwiękach korg'a 1103 ZX. Klawiszowiec dobrze ogarnia sprzęcik słysze. Nagle na lewo podjedza lansowa honda civiv coupe, 1.6 b1830 A3920 oznaczenie silnika ( dokladnie nie wiem jakie ) Koleś w hondzie, przystojny. Odwraca głowe w moją strone i sie usmiecha . Myśle sobie...
- PEDAŁ
No nic, pedzio nie pedzio miły jest. Po chwili dochądzą mnie dzwieki z jego szuszarki. Odrazu wiedziałem ze to 137 kuca. Mysle sobie , bedzie wyscig. Otwieram szybe i mówie .
- Ziomek, na zielone !!
- Miły gejek - Spoko !!
Czekamy, czekamy ... no i zapala sie żółte patrze a on rusza . Myśle sobie
- Nie to ze pedał to jeszcze dalton . :570:
Teraz najlepsza opcja, kolo ruszył , ja czekam twardo na zielone. Nagle patrze kolo odrazu hamuje i tez czeka na zielone :570: .Myśle sobie
- Pedał, Dalton , do tego wariat .
Zapaliło sie zielone, jak wyrwałem to myslałem ze asfalt sie zwija za mną, mówie " KUUUUURW ...... !!! ZAŁĄCZAM ŁORPOWĄ !!!! ". Ziomek tez ruszył ale spoznił strasznie start. Wiedziałem ze juz po wyscigu . Na następnych swiatłą ziomek
- Jeszcze raz !!
-Ja - DOBRA !!
- On - OK !!
- Ja - Spoko !!
- On - Palec na znak OK ( ten środkowy )
Dobra, zawijka znowu na tamte swiatła na których wcześniej sie ustawilismy.
Podjedzamy, czerwone. Odwracam głowe w jego strone a on znowu sie do mnie smieje . Damn ... !!
Otwiram szybeksa i mówie
- Zielone to to ostatnie , na dole !! jak zgasnie gorne i srodkowe , i zapali sie ostatnie dolne to wtedy ruszaj.
- Ok !!
Czerwone, żółte i ZIELONE.
Honda tak dała ognia ze odrazu na starcie długosc przedemną. :570: Miałem sie poddać, zdązyłem jeszcze podgłośnić TOP ONE i zapinam dwójke. Co ciekawe zaczynam sie zblizać do hondy na trojce ją doganiam i przeganiam o jakąś długosc mi sie wydaje. Wbitka na czwórke 1-1.5 długosci na moją korzysć. Na czwórce juz nie odchodze, idziemy równo.
Kolo w hondzie to Prezesiak, ustawilismy sie na street. Pierwszy start troche nam nie wyszedł. Drugi natomiast juz był ok. Prezesiak chyba ma start opanowany do perfekcji. Po wpiecu na 2 saxo dosyc znacznie odrabia straty aby na 3 przegonić taką honde. Na 4 juz sie nie oddala wogole.
Pozniej , prezesiak dał mi g techa. Najlepszy wynik do paczki do 7.52 ( w co mi sie nie chce wierzyć )
minuta ciszy dla bordowego saxoPrezesiak - Pią 17 Lip, 2009 To Ci sie udalo Kamilbike - Pią 17 Lip, 2009 Saxo dlaczego jak on napisal ogarnij sie to od razu chcesz go lac?:> Strach pomyslec co byloby jakby napisal cos gorszego MoRToN - Pią 17 Lip, 2009
Cytat:
Otwiram szybeksa i mówie
- Zielone to to ostatnie , na dole !! jak zgasnie gorne i srodkowe , i zapali sie ostatnie dolne to wtedy ruszaj.
- Ok !!
saxorulez - Pią 17 Lip, 2009 Kamilbike,
ten post był w formie żartu.. ja ludzi nie biję.MoRToN - Pią 17 Lip, 2009 mhm...Michał - Pią 17 Lip, 2009 łukasz zabija żartem Prezesiak - Pią 17 Lip, 2009 Ufff, a juz mialem sie zapisywac na jakis kickboxingPrezesiak - Pią 17 Lip, 2009
MoRToN napisał/a:
Cytat:
Otwiram szybeksa i mówie
- Ok !!
Michal zawsze to sobie powtarza na swiatlach pP - Pią 17 Lip, 2009
Michał napisał/a:
łukasz zabija żartem
albo spojrzeniem.. jak supermen Vlodarsky - Pią 17 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
Kamilbike,
ten post był w formie żartu.. ja ludzi nie biję.
ta jasne... ja tam się Ciebie i tak bojęKamilbike - Pią 17 Lip, 2009 Saksiu co nie zmienia faktuy ze jakbys mial za duzo poziomu tescia we krwi to zapraszam na trening, szybko sie go zmniejszy saxorulez - Pią 17 Lip, 2009 Kamilbike,
to mozę ja zapraszam na mój bo sorki ale nawet superseria na siłowni nie dorasta do pięt porządnemu treningowiVlodarsky - Pią 17 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
Kamilbike,
to mozę ja zapraszam na mój bo sorki ale nawet superseria na siłowni nie dorasta do pięt porządnemu treningowi
1,5 godziny na pełnym obrotach to jest tok-mart - Pią 17 Lip, 2009
Kamilbike napisał/a:
Saksiu co nie zmienia faktuy ze jakbys mial za duzo poziomu tescia we krwi to zapraszam na trening, szybko sie go zmniejszy
Kamil madzre gada, polac mu!
Kondzio rowniez wie ze nie ma nic piekniejszego w zyciu niz 3 serie na klate po 10-6 powtorek.