lol, z kiedy masz takie informacje? zefir - Śro 22 Lip, 2009 w tym roku w kwiecien/maj taka cene mialem zaplacic a w AKCZ chcieli 850-900
za impreze niekomercyjna
w tamtym roku placilem 330zl za kazdy z 3 organizowanych wyjazdowbizon - Śro 22 Lip, 2009 nie chcialem wczesniej tego pisac, zeby przed szereg nie wychodzic, ale warto miec zefira w swoim skladzie Jacek - Śro 22 Lip, 2009 i bardzo dobrze i bardzo dobrze michool_vt - Śro 22 Lip, 2009
zefir napisał/a:
ciagle cena jest 400zl za caly dzien??
no to pieknie utopilismy poprzednim razem zefir - Śro 22 Lip, 2009 jak powie wam teraz chora cene, dajcie mi na PW znac, ja od czw do pon jestem na mazurach i bede offline ale pozniej postaram sie cos pomoc.
ciekawi mnie tylko czy juz konflikt wszystkich wlascicieli sie skonczyl, bo tam bylo troche osob.michool_vt - Śro 22 Lip, 2009 jest załozony szlaban przed torem, kluczyk ma mlody chlopak, ktorego numer jest podany na stronie ak czestochowa, pod koniec maja placilismy 800zeta, teraz raczej to samo zefir - Śro 22 Lip, 2009 czyli wlasciciele sie nie dogadali,
zaraz napisze mejla do chlopaka co mi to ogranizowal z czestochowy i sie dowiem co i jak, i czy moge cos pomoc zejsc z ceny. napewno dam wam znac przed moim wyjazdem.
edit:
mam odpowiedz, tor zostal na szlaban zamkniety od 01.05.2009, tak mi ten ziomus powiedzial, cene mozna urwac jak sie chce wynajac w tygodniu, łikendy nie ma szans.
sorry za zamieszanie ale jak ja gadalem z nim w marcu, był tylko burdel wokol toru, a miasto przekazalo teraz juz na stale tor AKCZ, czyli uregulowali sprawe i skonczylo sie smiganie i zalatwianie na lewo. lipa
pozdroGreg - Śro 22 Lip, 2009
zefir napisał/a:
mam odpowiedz, tor zostal na szlaban zamkniety od 01.05.2009
To kłamał, bo ja chyba 5.05 wjechałem na legalu i upalałem. michool_vt - Śro 22 Lip, 2009 zefir, dzieki za zainteresowanie Jacek - Czw 23 Lip, 2009 ok
16.08 i się spotykamy. TERMIN NASZ ZAKLEPANY, cena 800zł płatne na miejscu. dzisiaj mam dostać potwierdzenie mailowe:)M - Czw 23 Lip, 2009 mi - Czw 23 Lip, 2009 bizon - Czw 23 Lip, 2009 niech do tego czasu pobocza wyrownaja Jacek - Czw 23 Lip, 2009 słuchajcie, jeżeli jest ktoś chętny to można przeprowadzić wcześniejszą zbiórkę kasy np: 7-9 zł od odoby i zajmę się zestawem:
1. grill jednorazowy
2.napoje
3.kiełba
4.wszystkie bajery do kiełby
co pany na to?