To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...

Anonymous - Pon 20 Lip, 2009

Rasta, jako pierwszemu udało mi się zapanować nad tłumem :]

Nie ważne jakbyśmy wszyscy byli wyluzowani i ile byśmy syfu na forum nie robili to najfajniejsze są dyskusje rzeczowe! :pom:

rasta napisał/a:
RSSSS, nie przejmuj się chłopaki nie mogą przeżyć, że Foki ich klepią. ;D : A swoja drogą i tak nowy RS jest wolniejszy od twojego RS'a i mojego "pseudo" RS'a :rotfl:

Ojjjj ale bym tego R26R swoją obecną foką zmasakrował... :devil: :devil: :devil:

FreeMan - Pon 20 Lip, 2009

RSSSS napisał/a:
Rasta, jako pierwszemu udało mi się zapanować nad tłumem

nie schlebiaj sobie, to wlasnie tlum przez 3 strony tego tematu robi sobie z Ciebie jaja...

Rzeczowa dyskusje mozemy przeprowadzic jak objedziesz wszystkich nowym/starym rsem na pojezdzawce, chcesze wiecej info ? czy juz pasujesz ?

Marek23 - Pon 20 Lip, 2009

RSSSS napisał/a:
Ojjjj ale bym tego R26R swoją obecną foką zmasakrował...

Ej, a nauczysz nas jezdzic?

PS. Fajny temat :jupi:

RSSSS,
A mozesz mi powiedziec co skłoniło Cie do zakupu nowego rs-a zamiast np. Evo??

rasta - Pon 20 Lip, 2009

FreeMan, na ostatnich pojeźdzawkach HH jakoś francuzy nie robiły szału....
A z tego co wiem chłopak dobrze sobie radził swego czau na Rakietowej.

FreeMan napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Rasta, jako pierwszemu udało mi się zapanować nad tłumem

nie schlebiaj sobie, to wlasnie tlum przez 3 strony tego tematu robi sobie z Ciebie jaja...

Rzeczowa dyskusje mozemy przeprowadzic jak objedziesz wszystkich nowym/starym rsem na pojezdzawce, chcesze wiecej info ? czy juz pasujesz ?

Właśnie śmieszne jest to, że się szczycisz, że kilku starych neostradowych kolegów próbuje wyprowadzić rookiego z równowagi... :lol2: :lol2: :lol2:

Jedynie śmieszne jest to, że się wam nie udało bo trafiliście na kogoś kto zawsze szanuje zdanie innych (mawet jak ktoś wypisuje bzdury) :]
Co, szkoda że nie doszło do zadymy...? :lol2: :lol2:

Startuję zawsze i wszędzie jak tylko czasu nie brakuje! Ale najpier podrasujcie auta, żebym właśnie tego czasu nie tracił :pom:

Kamilbike - Pon 20 Lip, 2009

RSSSS - na prostej staniesz z R26R i go sklepiesz, a potem w jego obronie stanie moje Francuskie Punto i sklepie Ciebie :]

Osobiscie bardziej mi sie podoba Clio od Meganki, ale mimo wszystko nowego FRSa bym wolal bardziej.

Marek23 - Pon 20 Lip, 2009

rabarbar napisał/a:
RSSSS,

Stawiam na tatusia.

Kamilbike napisał/a:
RSSSS - na prostej staniesz z R26R i go sklepiesz, a potem w jego obronie stanie moje Francuskie Punto i sklepie Ciebie :]

Ale foka odda na winklach i będzie remis :pom:

Kamilbike - Pon 20 Lip, 2009

Poczekamy do nast sezonu jak wjedzie gwint i konkretny stabilizator ;)

Zaraz bedzie wojna za tego tatusia, cos tak czuje

rabarbar napisał/a:
RSSSS,

www.germaz.pl

FreeMan - Pon 20 Lip, 2009

RSSSS napisał/a:
Właśnie śmieszne jest to, że się szczycisz, że kilku starych neostradowych kolegów próbuje wyprowadzić rookiego z równowagi...

w ktorym momencie sie szczyce ? Ja tylko wyprowadzam Cie z bledu a narazie widze ze Ciebie buta roznosi.... Masz RS'a jestes prymus :) pisza o Tobie w gazetach....

KonradMK - Pon 20 Lip, 2009

a mi się podobało to stwierdzenie o neostradowych kolegach :D to chyba lepsze od sharka za krzakiem w LBN
martin.h - Pon 20 Lip, 2009

Dobra, tak tylko o tym R26R i Focusie RS'ie. A jest jeszcze jedna opcja. Kupujemy seryjnego EvoX RS za <120 tyś. zł. Seryjne taborety zastępujemy kubłami z szelkami, stalówki jakimiś porządnymi alumami, zmieniamy wydech, pompę paliwa, robimy remap i jest 360 KM i 500 Nm. R26R i Focus RS siedzą w koncie.

FreeMan napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Właśnie śmieszne jest to, że się szczycisz, że kilku starych neostradowych kolegów próbuje wyprowadzić rookiego z równowagi...

w ktorym momencie sie szczyce ? Ja tylko wyprowadzam Cie z bledu a narazie widze ze Ciebie buta roznosi.... Masz RS'a jestes prymus :) pisza o Tobie w gazetach....

Jaka buta, próbując rzeczowo dyskutować natrafiłem na fanatyczne, zaparczywe wypowiedzi!? :pom:
Czy może butą jest to, że nie dałem się sprowokować do neostradowej pyskówki...? :lol2: :lol2:
Nie wiem co kierowało wami wszystkimi w ataku na mnie. Zazdrość...? :/

Sam nikogo nie atakuję, natomiast ty freeman masz chyba jakiś problem ze sobą i próbujesz go przerzucać na innych. Bierz przykład z Kamila, jemu nie brakuje dystansu!