HydePark - Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...
Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Rasta, jako pierwszemu udało mi się zapanować nad tłumem
Nie ważne jakbyśmy wszyscy byli wyluzowani i ile byśmy syfu na forum nie robili to najfajniejsze są dyskusje rzeczowe!
rasta napisał/a:
RSSSS, nie przejmuj się chłopaki nie mogą przeżyć, że Foki ich klepią. : A swoja drogą i tak nowy RS jest wolniejszy od twojego RS'a i mojego "pseudo" RS'a
Ojjjj ale bym tego R26R swoją obecną foką zmasakrował... FreeMan - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Rasta, jako pierwszemu udało mi się zapanować nad tłumem
nie schlebiaj sobie, to wlasnie tlum przez 3 strony tego tematu robi sobie z Ciebie jaja...
Rzeczowa dyskusje mozemy przeprowadzic jak objedziesz wszystkich nowym/starym rsem na pojezdzawce, chcesze wiecej info ? czy juz pasujesz ?Marek23 - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Ojjjj ale bym tego R26R swoją obecną foką zmasakrował...
Ej, a nauczysz nas jezdzic?
PS. Fajny temat Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 RSSSS,
A mozesz mi powiedziec co skłoniło Cie do zakupu nowego rs-a zamiast np. Evo??rasta - Pon 20 Lip, 2009 FreeMan, na ostatnich pojeźdzawkach HH jakoś francuzy nie robiły szału....
A z tego co wiem chłopak dobrze sobie radził swego czau na Rakietowej.Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
FreeMan napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Rasta, jako pierwszemu udało mi się zapanować nad tłumem
nie schlebiaj sobie, to wlasnie tlum przez 3 strony tego tematu robi sobie z Ciebie jaja...
Rzeczowa dyskusje mozemy przeprowadzic jak objedziesz wszystkich nowym/starym rsem na pojezdzawce, chcesze wiecej info ? czy juz pasujesz ?
Właśnie śmieszne jest to, że się szczycisz, że kilku starych neostradowych kolegów próbuje wyprowadzić rookiego z równowagi...
Jedynie śmieszne jest to, że się wam nie udało bo trafiliście na kogoś kto zawsze szanuje zdanie innych (mawet jak ktoś wypisuje bzdury)
Co, szkoda że nie doszło do zadymy...?
Startuję zawsze i wszędzie jak tylko czasu nie brakuje! Ale najpier podrasujcie auta, żebym właśnie tego czasu nie tracił Kamilbike - Pon 20 Lip, 2009 RSSSS - na prostej staniesz z R26R i go sklepiesz, a potem w jego obronie stanie moje Francuskie Punto i sklepie Ciebie
Osobiscie bardziej mi sie podoba Clio od Meganki, ale mimo wszystko nowego FRSa bym wolal bardziej.Marek23 - Pon 20 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
RSSSS,
A mozesz mi powiedziec co skłoniło Cie do zakupu nowego rs-a zamiast np. Evo??
Stawiam na tatusia.Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
Kamilbike napisał/a:
RSSSS - na prostej staniesz z R26R i go sklepiesz, a potem w jego obronie stanie moje Francuskie Punto i sklepie Ciebie
Ale foka odda na winklach i będzie remis Kamilbike - Pon 20 Lip, 2009 Poczekamy do nast sezonu jak wjedzie gwint i konkretny stabilizator
Zaraz bedzie wojna za tego tatusia, cos tak czujeAnonymous - Pon 20 Lip, 2009
rabarbar napisał/a:
RSSSS,
A mozesz mi powiedziec co skłoniło Cie do zakupu nowego rs-a zamiast np. Evo??
Właśnie śmieszne jest to, że się szczycisz, że kilku starych neostradowych kolegów próbuje wyprowadzić rookiego z równowagi...
w ktorym momencie sie szczyce ? Ja tylko wyprowadzam Cie z bledu a narazie widze ze Ciebie buta roznosi.... Masz RS'a jestes prymus pisza o Tobie w gazetach....KonradMK - Pon 20 Lip, 2009 a mi się podobało to stwierdzenie o neostradowych kolegach to chyba lepsze od sharka za krzakiem w LBNmartin.h - Pon 20 Lip, 2009 Dobra, tak tylko o tym R26R i Focusie RS'ie. A jest jeszcze jedna opcja. Kupujemy seryjnego EvoX RS za <120 tyś. zł. Seryjne taborety zastępujemy kubłami z szelkami, stalówki jakimiś porządnymi alumami, zmieniamy wydech, pompę paliwa, robimy remap i jest 360 KM i 500 Nm. R26R i Focus RS siedzą w koncie.Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
FreeMan napisał/a:
RSSSS napisał/a:
w ktorym momencie sie szczyce ? Ja tylko wyprowadzam Cie z bledu a narazie widze ze Ciebie buta roznosi.... Masz RS'a jestes prymus pisza o Tobie w gazetach....
Jaka buta, próbując rzeczowo dyskutować natrafiłem na fanatyczne, zaparczywe wypowiedzi!?
Czy może butą jest to, że nie dałem się sprowokować do neostradowej pyskówki...?
Nie wiem co kierowało wami wszystkimi w ataku na mnie. Zazdrość...?
Sam nikogo nie atakuję, natomiast ty freeman masz chyba jakiś problem ze sobą i próbujesz go przerzucać na innych. Bierz przykład z Kamila, jemu nie brakuje dystansu!