FreeMan - Pon 27 Lip, 2009 Foty sa jaike sa, ja nie jestem z nich zadowolony ! Wyszla z tego tylko fajna fotorelacja.Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 jest dobrze, nie piernicz
nastepnym razem zrobisz innne skoro te nie do konca Ci sie podobajaVlodarsky - Pon 27 Lip, 2009
FreeMan napisał/a:
Foty sa jaike sa, ja nie jestem z nich zadowolony !
Jakarti napisał/a:
jest dobrze, nie piernicz
dla mnie - tego co tam nie był są wystarczające !! dobra robota KrzychooJacek - Pon 27 Lip, 2009 fotki miodzio, dzięki kristof TOXIC - Pon 27 Lip, 2009 Free masz u mnie duża flaszkę foty naprawdę fajne Loko - Pon 27 Lip, 2009 Dla tych co nie byli Tor Radom z góry.
Tabelka z czasami:
No i tradycyjnie
Wszystkich przy których są jakieś wolne pola proszę o PW z uzupełnieniem brakujących danych.
Stf, pamiętasz swój czas z mokrego toru?
Jak są jakieś błędy lub czegoś brakuje to też poproszę o PW.
Ode mnie o wyjeździe, to jak zwykle było super świetnie. Pogoda dopisała, bo mogliśmy pojeździć po suchym i po mokrym więc frajdy było mnóstwo. Stf jak zwykle pozamiatał wszystkich i to tym razem dość znacznie, gratulacje.
Na mnie największe wrażenie wyjazdu zrobił eM, na poprzednich wyjazdach było powoli, a tutaj zupełnie inny człowiek, mega krok na przód , obserwowalismy twoje przejazdy na czas z góry i na prawdę robiły wrażenie. Bardzo ładny tor jazdy no i tak jakbyś wreszcie się przełamał do szybkiej jazdy. Duże gratulacje, no i pokazałeś że honda skręca i to bardzo dobrze skręca
Zaliczyłem też małą nie miłą przygodę, dojeżdżając do jednego z zakrętów puszczam gaz, a on został w podłodze, zakręt sie zbliża a ja nadal z gazem w podłodze No to z całych sił na hamulec, saxofona w zakręcie obróciło, gdzieś w międzyczasie wcisnąłem sprzęgło nawet nie wiem kiedy bo działo się to tak szybko i stoję tak tyłem do kierunku jazdy i cały czas z gazem w podłodze na odcince Nie bardzo wiem co robić, zgasić auto nie za bardzo, bo mocno rozgrzane po którymś tam kółku, juz miałem wysiadać, ale na szczeście sie odblokował. Zjechałem na bok i jak się okazało gaz zaczepił się o śrubkę do mocowania wykładziny wystająca z podłogi
Strasznie nie miłe uczucie jak zostaje sie tuż przed zakętem z gazem w podłodze i nie bardzo wiadomo co robić
Duże podziękowania należą się też dla Dżona, który w powrotnej drodze przesiadł się do mnie w idealnym momencie. Po nieprzespanej nocy i całym dniu na torze byłem tak padnięty, że praktycznie zasypiałem za kierownicą i w momencie największego kryzysu Jacek za którym jechałem zjechał i Dżon przesiadł się do mnie, ja taki lekko otumaniony nie bardzo wiedziałem o co chodzi, a Dżon mówi ze przyszedł bo obawia się ze zasnę. Nie wiem jak on to zrobił, skąd wiedział, ale trafił dokładnie idealnie w moment kiedy chyba bardzo nie dużo brakowało żebym zasnął za kółkiem. Potem pogadaliśmy trochę i już się rozbudziłem i bezpiecznie dojechałem do domu.
Wielkie dzieki Dżonie Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 amatorzy...
prawie all r888 Greg - Pon 27 Lip, 2009 Super tabelka, dzięki Loko! M - Pon 27 Lip, 2009 O tabelka, gitez!
Dziekuje za miłe słowa, starałem sie jak mogłem.
To prawda ze nie mam juz problemu z szybką jazdą, w ułęży były szybkie odcinki i zauważyłem ze nie tracę stabilności jak mi sie wydawało wczesniej wiec dzidaa Stf - Pon 27 Lip, 2009
Loko napisał/a:
Stf, pamiętasz swój czas z mokrego toru?
mokry tor można tu rozumieć w dwojaki sposób. lekko mokry i pływający w strugach. z mokrego mam onboarda i wychodzą okolice 45sek. po tym jak przejąłem od Ciebie lap timera rozpadało się mega i robiłem coraz to gorsze czasy - pod koniec coś w okolicach 47.xx206 Gti - Pon 27 Lip, 2009 Mamy wszyscy MEGA stratę do STF.
mokry tor można tu rozumieć w dwojaki sposób. lekko mokry i pływający w strugach. z mokrego mam onboarda i wychodzą okolice 45sek. po tym jak przejąłem od Ciebie lap timera rozpadało się mega i robiłem coraz to gorsze czasy - pod koniec coś w okolicach 47.xx
Jak dla mnie do tabelki wchodzi najlepszy czas po mokrym nie ważne czy leje czy nie, no ale z filmiku to nie będziemy czasów obliczali bo trochę za duży błąd się robi
Ja swój czas zrobiłem też w mega ulewie, wycieraczki nie nadążały.
Szkoda że nie mierzymy się też po mokrym, była by jakaś odmiana i wtedy jak widać, słabsze auta też mogły by coś powalczyć Stf - Pon 27 Lip, 2009 na mokrym golf swoją masą jest mało konkurencyjny... myślę że tabelka poza Jimkiem którego gumki znoszą taką pogodę mogłaby odwrócić się do góry nogami...Loko - Pon 27 Lip, 2009 Dlatego uważam, ze było by to ciekawe, zmierzyć też wszystkich na mokrym Może następnym razem uda się namówić więcej osób na pomiar