To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [trackday hh.org] Radom

FreeMan - Pon 27 Lip, 2009

Foty sa jaike sa, ja nie jestem z nich zadowolony ! Wyszla z tego tylko fajna fotorelacja.
Jakarti - Pon 27 Lip, 2009

jest dobrze, nie piernicz :)
nastepnym razem zrobisz innne skoro te nie do konca Ci sie podobaja

Vlodarsky - Pon 27 Lip, 2009

FreeMan napisał/a:
Foty sa jaike sa, ja nie jestem z nich zadowolony !
Jakarti napisał/a:
jest dobrze, nie piernicz

dla mnie - tego co tam nie był są wystarczające !! dobra robota Krzychoo

Jacek - Pon 27 Lip, 2009

fotki miodzio, dzięki kristof :*
TOXIC - Pon 27 Lip, 2009

Free masz u mnie duża flaszkę :) foty naprawdę fajne :)
Loko - Pon 27 Lip, 2009

Dla tych co nie byli Tor Radom z góry.

Tabelka z czasami:

No i tradycyjnie :)
Wszystkich przy których są jakieś wolne pola proszę o PW z uzupełnieniem brakujących danych.
Stf, pamiętasz swój czas z mokrego toru?
Jak są jakieś błędy lub czegoś brakuje to też poproszę o PW.

Ode mnie o wyjeździe, to jak zwykle było super świetnie. Pogoda dopisała, bo mogliśmy pojeździć po suchym i po mokrym więc frajdy było mnóstwo. Stf jak zwykle pozamiatał wszystkich i to tym razem dość znacznie, gratulacje. :)

Na mnie największe wrażenie wyjazdu zrobił eM, na poprzednich wyjazdach było powoli, a tutaj zupełnie inny człowiek, mega krok na przód :) , obserwowalismy twoje przejazdy na czas z góry i na prawdę robiły wrażenie. Bardzo ładny tor jazdy no i tak jakbyś wreszcie się przełamał do szybkiej jazdy. Duże gratulacje, no i pokazałeś że honda skręca i to bardzo dobrze skręca :pom:

Zaliczyłem też małą nie miłą przygodę, dojeżdżając do jednego z zakrętów puszczam gaz, a on został w podłodze, zakręt sie zbliża a ja nadal z gazem w podłodze :rotfl: No to z całych sił na hamulec, saxofona w zakręcie obróciło, gdzieś w międzyczasie wcisnąłem sprzęgło nawet nie wiem kiedy bo działo się to tak szybko i stoję tak tyłem do kierunku jazdy i cały czas z gazem w podłodze na odcince :rotfl: Nie bardzo wiem co robić, zgasić auto nie za bardzo, bo mocno rozgrzane po którymś tam kółku, juz miałem wysiadać, ale na szczeście sie odblokował. Zjechałem na bok i jak się okazało gaz zaczepił się o śrubkę do mocowania wykładziny wystająca z podłogi :wall:
Strasznie nie miłe uczucie jak zostaje sie tuż przed zakętem z gazem w podłodze i nie bardzo wiadomo co robić :rotfl:

Duże podziękowania należą się też dla Dżona, który w powrotnej drodze przesiadł się do mnie w idealnym momencie. Po nieprzespanej nocy i całym dniu na torze byłem tak padnięty, że praktycznie zasypiałem za kierownicą i w momencie największego kryzysu Jacek za którym jechałem zjechał i Dżon przesiadł się do mnie, ja taki lekko otumaniony nie bardzo wiedziałem o co chodzi, a Dżon mówi ze przyszedł bo obawia się ze zasnę. Nie wiem jak on to zrobił, skąd wiedział, ale trafił dokładnie idealnie w moment kiedy chyba bardzo nie dużo brakowało żebym zasnął za kółkiem. Potem pogadaliśmy trochę i już się rozbudziłem i bezpiecznie dojechałem do domu.
Wielkie dzieki Dżonie :*

Jakarti - Pon 27 Lip, 2009

amatorzy...
prawie all r888 :D

Greg - Pon 27 Lip, 2009

Super tabelka, dzięki Loko! :)
M - Pon 27 Lip, 2009

O tabelka, gitez!
Dziekuje za miłe słowa, starałem sie jak mogłem.
To prawda ze nie mam juz problemu z szybką jazdą, w ułęży były szybkie odcinki i zauważyłem ze nie tracę stabilności jak mi sie wydawało wczesniej wiec dzidaa :jupi:

Stf - Pon 27 Lip, 2009

Loko napisał/a:

mokry tor można tu rozumieć w dwojaki sposób. lekko mokry i pływający w strugach. z mokrego mam onboarda i wychodzą okolice 45sek. po tym jak przejąłem od Ciebie lap timera rozpadało się mega i robiłem coraz to gorsze czasy - pod koniec coś w okolicach 47.xx

206 Gti - Pon 27 Lip, 2009

Mamy wszyscy MEGA stratę do STF. :lol2: :lol2:

STF - Gratulację !

Stf - Pon 27 Lip, 2009

thx 4 all
Loko - Pon 27 Lip, 2009

Stf napisał/a:
Loko napisał/a:

mokry tor można tu rozumieć w dwojaki sposób. lekko mokry i pływający w strugach. z mokrego mam onboarda i wychodzą okolice 45sek. po tym jak przejąłem od Ciebie lap timera rozpadało się mega i robiłem coraz to gorsze czasy - pod koniec coś w okolicach 47.xx

Jak dla mnie do tabelki wchodzi najlepszy czas po mokrym nie ważne czy leje czy nie, no ale z filmiku to nie będziemy czasów obliczali bo trochę za duży błąd się robi ;)
Ja swój czas zrobiłem też w mega ulewie, wycieraczki nie nadążały.
Szkoda że nie mierzymy się też po mokrym, była by jakaś odmiana i wtedy jak widać, słabsze auta też mogły by coś powalczyć ;)

Stf - Pon 27 Lip, 2009

na mokrym golf swoją masą jest mało konkurencyjny... myślę że tabelka poza Jimkiem którego gumki znoszą taką pogodę mogłaby odwrócić się do góry nogami...
Loko - Pon 27 Lip, 2009

Dlatego uważam, ze było by to ciekawe, zmierzyć też wszystkich na mokrym :) Może następnym razem uda się namówić więcej osób na pomiar ;)