To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - chwila refleksji

Michał - Śro 19 Sie, 2009

włodziu też ma racje
chyba ważniejsze jest usamodzielnienie się niż ładowanie kasy w samochód, i zycie na koszt starych ( żarcie, dom itd )

Misiek_lbn - Śro 19 Sie, 2009

Vlodarsky napisał/a:
Ci którym starzy opłacają studia, dają dach nad głową i wyżywieniem mnie śmieszą

studia od 2 lat płacę sam i teraz też tak będzie, więc chyba nie do końca to do mnie ;)
dodatkowo jeszcze w szkole średniej wyjeżdżałem do pracy za granicą na wakacje, 2 razy po 4 miesiące, a po skończeniu szkoły wyjechałem na rok. Po powrocie do PL popracowałem ze 3 miesiące i poszedłem na studia, ale ogólnie od jakichś 4 lat utrzymuje się sam, nie ciągnę kasy od rodziców, brat tak samo, więc to nie jest tutaj problemem.
Rodzice(a raczej ojciec) wymyślił że będzie budował kolejny dom i już stoi w stanie surowym, więc zajęcie i pasję ma ;)

jest po prostu ojcem nie z tej epoki i wszystkie awantury są o to, że np ściąłem się na irokeza :| :| :|
albo że jak moja dziewczyna była u mnie, to siedziała u mnie na łóżku a ja leżałem pod kołdrą bo byłem chory..
a szczytem jest to, że powiedzial że wyglądam jak jakiś pedał zboczeniec, bo założyłem taką jasnoniebieską bluzę :crazy: :crazy: :crazy:

Jakarti - Śro 19 Sie, 2009

Marek napisał/a:
Ci którym starzy opłacają studia, dają dach nad głową i wyżywieniem mnie śmieszą... Jak wy mówicie, że wydajecie ciężko zarobione pieniądze na samochód i paliwo. Może wasz stary też by chciał mieć pasje ? tylko musi utrzymać darmozjada "z pasją" i dlatego są spięcia ?

100 % racji.
1 000 000 % racji.

Ty sobie zarabiasz na samochod, a rodzice kupują jedzenie, ciuchy cos tam cos tam.. placa za szkole.. extra samodzielnosc :)
zanim wyprowadzilem sie z domu to juz wczesniej mieszkalem pare razy po kilka miesiecy poza domem i widac od razu w portfelu, ze nie jest tak rozowo jakby sie wydawalo..

dlatego ten filmik ma sens. kazdemu sie wydaje, ze jest najlepszy i, ze to ten drugi go nie rozumie.. a to nie jest prawda..

Janusz - Śro 19 Sie, 2009

Misiek_lbn napisał/a:
jak jakiś pedał zboczeniec, bo założyłem taką jasnoniebieską bluzę

miał racje :D
zwłaszcza jak miałeś do tego Japonki :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Gaydek - Śro 19 Sie, 2009

Vlodarsky, Jakarti, agrii.
anjas - Śro 19 Sie, 2009

Vlodarski, Jakarti... Very agrii!
k-mart - Śro 19 Sie, 2009

wlasnie, i dlatego sliki sa dla gejow

Cytat:
nie ciągnę kasy od rodziców

ja jestem mega szczęściarzem że moge ciągnąć od rodziców, i to robie. A śmieszy mnie to jak co poniektórzy mówią że to wstyd bo przecież "pracuje" ... lol

Cytat:
jest po prostu ojcem nie z tej epoki .....
albo że jak moja dziewczyna była u mnie, to siedziała u mnie na łóżku a ja leżałem pod kołdrą bo byłem chory..

dokladnie, nie z tej epoki. Na jego miejscu, sam bym wskoczył do was pod kołderkę :D

nox - Śro 19 Sie, 2009

Wszystko to bardzo indywidualne przypadki ja mieszkam od niecałego roku sam wszystko sam opłacam itp itd choć i tak od dwóch lat jak mieszkałem w rodzinnym domu to i tak opłacałem sobie 90% sam jak Ciuchy , żarcie itp Spięcia non stop jakieś były mimo po wyprowadzce no może troszkę sie polepszyło ale nie powiedział bym że jest dobrze.

Generalnie świat jest popaprany i żyjemy w zbyt indywidualnych środowiskach żeby była jakaś reguła , zasada na polepszenie stosunków między pokoleniami .

Ok otworzyłem sie przed wami ;D ;)

W weekend wpadam do wawy kto idzie na piwo ?? :D

kto idzie do platy ? :D
PiTT - Śro 19 Sie, 2009

nox napisał/a:

W weekend wpadam do wawy kto idzie na piwo ?? :D

czemu nie, można zrobić browarka gdzieś w centrum

Anonymous - Śro 19 Sie, 2009

ale ku.rwa temat ;D ile ciekawostek :ble:
Jakarti - Śro 19 Sie, 2009

PiTT napisał/a:

tez nie mam nic przeciwko
dla mnie sobota jakos do 14 albo niedziala po poludniu. mam sluba i wesele w sobote

Janusz - Śro 19 Sie, 2009

k-mart napisał/a:
wlasnie, i dlatego sliki sa dla gejow

i Japonki

Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:

tez nie mam nic przeciwko
dla mnie sobota jakos do 14 albo niedziala po poludniu. mam sluba i wesele w sobote

wchodze w to jak w masełko
będe na kacu , zimny browarek postawi na nogi