Michał - Śro 19 Sie, 2009 włodziu też ma racje
chyba ważniejsze jest usamodzielnienie się niż ładowanie kasy w samochód, i zycie na koszt starych ( żarcie, dom itd )Misiek_lbn - Śro 19 Sie, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Ci którym starzy opłacają studia, dają dach nad głową i wyżywieniem mnie śmieszą
studia od 2 lat płacę sam i teraz też tak będzie, więc chyba nie do końca to do mnie
dodatkowo jeszcze w szkole średniej wyjeżdżałem do pracy za granicą na wakacje, 2 razy po 4 miesiące, a po skończeniu szkoły wyjechałem na rok. Po powrocie do PL popracowałem ze 3 miesiące i poszedłem na studia, ale ogólnie od jakichś 4 lat utrzymuje się sam, nie ciągnę kasy od rodziców, brat tak samo, więc to nie jest tutaj problemem.
Rodzice(a raczej ojciec) wymyślił że będzie budował kolejny dom i już stoi w stanie surowym, więc zajęcie i pasję ma
jest po prostu ojcem nie z tej epoki i wszystkie awantury są o to, że np ściąłem się na irokeza
albo że jak moja dziewczyna była u mnie, to siedziała u mnie na łóżku a ja leżałem pod kołdrą bo byłem chory..
a szczytem jest to, że powiedzial że wyglądam jak jakiś pedał zboczeniec, bo założyłem taką jasnoniebieską bluzę Jakarti - Śro 19 Sie, 2009
Marek napisał/a:
Ci którym starzy opłacają studia, dają dach nad głową i wyżywieniem mnie śmieszą... Jak wy mówicie, że wydajecie ciężko zarobione pieniądze na samochód i paliwo. Może wasz stary też by chciał mieć pasje ? tylko musi utrzymać darmozjada "z pasją" i dlatego są spięcia ?
100 % racji.
1 000 000 % racji.
Ty sobie zarabiasz na samochod, a rodzice kupują jedzenie, ciuchy cos tam cos tam.. placa za szkole.. extra samodzielnosc
zanim wyprowadzilem sie z domu to juz wczesniej mieszkalem pare razy po kilka miesiecy poza domem i widac od razu w portfelu, ze nie jest tak rozowo jakby sie wydawalo..
dlatego ten filmik ma sens. kazdemu sie wydaje, ze jest najlepszy i, ze to ten drugi go nie rozumie.. a to nie jest prawda..Janusz - Śro 19 Sie, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
jak jakiś pedał zboczeniec, bo założyłem taką jasnoniebieską bluzę
miał racje
zwłaszcza jak miałeś do tego Japonki Gaydek - Śro 19 Sie, 2009 Vlodarsky, Jakarti, agrii.anjas - Śro 19 Sie, 2009 Vlodarski, Jakarti... Very agrii!k-mart - Śro 19 Sie, 2009 wlasnie, i dlatego sliki sa dla gejowMichał - Śro 19 Sie, 2009
Cytat:
nie ciągnę kasy od rodziców
ja jestem mega szczęściarzem że moge ciągnąć od rodziców, i to robie. A śmieszy mnie to jak co poniektórzy mówią że to wstyd bo przecież "pracuje" ... lol
Cytat:
jest po prostu ojcem nie z tej epoki .....
albo że jak moja dziewczyna była u mnie, to siedziała u mnie na łóżku a ja leżałem pod kołdrą bo byłem chory..
dokladnie, nie z tej epoki. Na jego miejscu, sam bym wskoczył do was pod kołderkę nox - Śro 19 Sie, 2009 Wszystko to bardzo indywidualne przypadki ja mieszkam od niecałego roku sam wszystko sam opłacam itp itd choć i tak od dwóch lat jak mieszkałem w rodzinnym domu to i tak opłacałem sobie 90% sam jak Ciuchy , żarcie itp Spięcia non stop jakieś były mimo po wyprowadzce no może troszkę sie polepszyło ale nie powiedział bym że jest dobrze.
Generalnie świat jest popaprany i żyjemy w zbyt indywidualnych środowiskach żeby była jakaś reguła , zasada na polepszenie stosunków między pokoleniami .
Ok otworzyłem sie przed wami
W weekend wpadam do wawy kto idzie na piwo ?? Michał - Śro 19 Sie, 2009 kto idzie do platy ? PiTT - Śro 19 Sie, 2009
nox napisał/a:
W weekend wpadam do wawy kto idzie na piwo ??
czemu nie, można zrobić browarka gdzieś w centrumAnonymous - Śro 19 Sie, 2009 ale ku.rwa temat ile ciekawostek Jakarti - Śro 19 Sie, 2009
PiTT napisał/a:
czemu nie, można zrobić browarka gdzieś w centrum
tez nie mam nic przeciwko
dla mnie sobota jakos do 14 albo niedziala po poludniu. mam sluba i wesele w soboteJanusz - Śro 19 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
wlasnie, i dlatego sliki sa dla gejow
i JaponkiMichał - Śro 19 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
czemu nie, można zrobić browarka gdzieś w centrum
tez nie mam nic przeciwko
dla mnie sobota jakos do 14 albo niedziala po poludniu. mam sluba i wesele w sobote
wchodze w to jak w masełko
będe na kacu , zimny browarek postawi na nogi