No przecie Geko dal fajną oferte na Gaza-ja za kilka miesiecy tez bede kupowal wiec mozna by zrobic grupowy
Ale okrutna prawda jest taka że z UK koszt to 2230zł czyli jeszcze rozporki w gratisie mozesz sobie kupic
Gdyby nie cena to na pewno bym brał od GEKO, ale sam rozumiesz..GeKo - Wto 22 Wrz, 2009 No zgadza się cena z UK znacznie lepsza i nie ma co ukrywać. Choć na 2200 to bym nie liczył z wysyłką ale 2400 bez problemu to ściągniesz wasq - Wto 22 Wrz, 2009 oki co by nie bylo jak macie mozliwosc sie chwilke wstrzymac to ja tez reflektuje na taki kpl
zawsze koszta dziela sie na dwa lub nawet trzy
na jebaju tez namierzylem w cenie z przesylko do polski 2450-2500 jakos takRudello - Wto 22 Wrz, 2009 2230 to cena z przesyłka już...GeKo - Wto 22 Wrz, 2009 No to rewela cena, w takim razie przesyłka pewnie w granicach 30L zamiast 60 tak jak ja mam.Rudello - Wto 22 Wrz, 2009 dolkadnie 39Lsaxorulez - Wto 22 Wrz, 2009 GeKo,
a czy przy 3 setach nie będziesz w stanie tego zaoferować taniej dla klubowiczy?? Bo moze i a bym się podpiął gdyby ktoś odkupił mojego BillsteinaGeKo - Wto 22 Wrz, 2009 policzę dziś wieczorem, generalnie idąc to oficjalnie do PL musi przejść przez nasz VAT czyli z marszu 7% dochodzi i tu jest ból.saxorulez - Wto 22 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
7%
22% powinno dojść - więc lepiej to zweryfikuj żeby Ci się urząd do dupy nie dobrałnox - Wto 22 Wrz, 2009 Napiszcie bezpośrednio do Gaza , Ta firma nie daje wyłączności wystarczy zgłosić się z propozycją współpracy . GeKo - Wto 22 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
22% powinno dojść - więc lepiej to zweryfikuj żeby Ci się urząd do dupy nie dobrał
ale mnie chodzi o różnicę w Vacie. U nich jest 15% u nas 22& wiec jeśli kupujemy coś do dalszej odsprzedaży to dostajemy to bez vatu a następnie VAT odprowadzamy już u nas. czyli de facto płacimy 7% więcej w PL z naszą fakturą niż gdybyśmy kupili w UK bez Faktury na paragon.saxorulez - Wto 22 Wrz, 2009 comprendewasq - Wto 22 Wrz, 2009
Rudello napisał/a:
2230 to cena z przesyłka już...
oooo to super cena trzymaj kontakt ja biore na 100% tylko miesiac dwa max potrzebuje Anonymous - Pon 05 Paź, 2009 udało sie komus zalogowac na to http://www.ozrenaultsport.com/ i wyczytac cos o tym stabilizatorze??
Bo ja wymysliłem takie oto druciarstwo z braku wolnych 230 euro-mam starą pogieta belke,mozna z niej wyjac stabilizator i "dołożyc" do tego co jest.Pytania brzmi
-gdzie-pod seryjnym?a moze przesunac go do tyłu??
-jak zamocowac??wspawać??dorobic jakies mocowania i na gumach tak jak przedni??
-i najwazniejsze pytanie-czy to cos da??czy zamiast polepszyc to sie nie pogorszy??Anonymous - Śro 07 Paź, 2009 no co jest??
nikt nie wie??