nie wyrabia mi mieszkanie od tej mocy. Komp mi syczy, leje sie z niego woda, na przemian z zaproszeniami do platy. Film się renderuje z niesamowitą prędkością 40 teraflopów na centymetr sześcienny ... dzieki panowie. Wydaje mi sie ze do konca miesiąca będe mógł ukazać swoje dzieło ....
musze kończyć, komp domaga sie jedzenia.
pozdro !!
Ku.rwa, spadłem z krzesła M - Czw 10 Wrz, 2009 Marcel proszony jest o nie przepalanie tranzystorów i ustawienie mocy na 5%
Dziekuje vojt3k - Czw 10 Wrz, 2009 to i ja Bart - Czw 10 Wrz, 2009 ja się trochę boję tak renderowaćMisiek_lbn - Czw 10 Wrz, 2009 ja jak zerenderuje z wami, to w Ćmiłowie nie będzie prądu przez tydzień...więc nie podejmę ryzyka Maciusiowy - Czw 10 Wrz, 2009
bart napisał/a:
ja się trochę boję tak renderować
ja właśnie też mam obawy...pomimo, że ostro renderujęAnonymous - Czw 10 Wrz, 2009 karwa przez to wasz renderowanie komp mi padł ale już pozyczyłem inny i mogę się znowu przyłączyć Maciusiowy - Czw 10 Wrz, 2009 a właśnie chciałem napisac "żeby coś nie jeb.ło"
...i maszM - Czw 10 Wrz, 2009 u mnie renderują wszystkie serwery klientów, no prócz jednego Bart - Czw 10 Wrz, 2009 żeby było trochę bezpieczniej będę renderował analogowo, długopisem na kartce!M - Czw 10 Wrz, 2009 Daj fote na dowód!Bart - Czw 10 Wrz, 2009 tutaj trochę widać, ale było trochę zakłóceń z odkurzacza
Maciusiowy - Czw 10 Wrz, 2009
eM napisał/a:
u mnie renderują wszystkie serwery klientów, no prócz jednego
a czy serwery na osiedlu "słoneczny dom" w Lublinie też renderują? M - Czw 10 Wrz, 2009 nie mam pojecia, zapytajmy ich moze na ich forum czy przyłączą sie do naszej akcji.
Np z każdego jednego rendera dajemy 1grosz na budowe ekranów wygluszajacych!!!
Jak zwykle moje genialne pomysly daja rade!GeKo - Pią 11 Wrz, 2009 to przez ten render jebło forum i dopiero dziś wstało