To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - [wydzielony] przyszłość toru w Lublinie

Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009

Oni chyba nie są normalni , Nie wiem jak można by ich nazwać . Ale mam nadzieje ze Tor Zostanie
Bart - Czw 10 Wrz, 2009

:rotfl:
Gaydek - Czw 10 Wrz, 2009

Cytat:
Mam nadzieję, że te pomiary przyniosą oczekiwany skutek i przeniosą tor w inne miejsce, bo ten monotonny ryk z silników strasznie mnie w niedzielę drażnił.

Cytat:
Na torze jeżdżą też motocykle i samochody. Shocked

Jest też coś takiego
Cytat:
Nie chciałabym, żeby tor zniknął. Kupując mieszkanie wiedziałam gdzie kupuję. Teren obejrzany kilka razy, łącznie w trakcie wyścigów na torze. Nawet się z mężem ucieszyliśmy że jest blisko, bo może dzieciaki zainteresują się motoryzacją. Wolę tor niż kolejny kościół powstający.

KonradMK - Czw 10 Wrz, 2009

To jest myśl. Wpiszmy wszyscy że fajnie się tam mieszka, specjalnie kupiliśmy mieszkanie bo jest blisko toru a nie jakiegoś Lidla czy Biedronki. Chyba pojadę :D
bizon - Czw 10 Wrz, 2009

Cytat:
Nie chciałabym, żeby tor zniknął. Kupując mieszkanie wiedziałam gdzie kupuję. Teren obejrzany kilka razy, łącznie w trakcie wyścigów na torze. Nawet się z mężem ucieszyliśmy że jest blisko, bo może dzieciaki zainteresują się motoryzacją. Wolę tor niż kolejny kościół powstający.

jednak sa tam jacys ogarnieci ludzie.

10.09.2009 r. zarejestrowało się tam 10 nowych użytkowników, wszyscy nasi? ;D
bizon - Czw 10 Wrz, 2009

Gaydek napisał/a:

no, i kupmy tam mieszkanie na spole, bedzie mozna sie w soboty nawalic, a w niedziele jezdzic :rotfl:

I śpiewać do rana, to im się dopiero spodoba ;) .
bizon - Czw 10 Wrz, 2009

no, jak im pospiewamy przez nocke, to dzwieki z toru nastepnego dnia beda traktowali jako wybawienie :rotfl:
Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009

bizon napisał/a:
Gaydek napisał/a:

no, i kupmy tam mieszkanie na spole, bedzie mozna sie w soboty nawalic, a w niedziele jezdzic :rotfl:

Kocham Cię :jupi: :jupi:

TOXIC - Czw 10 Wrz, 2009

Gaydek napisał/a:

Gołembiewska sie kłania :rotfl: spod 4 :rotfl:

siema - Czw 10 Wrz, 2009

Już jestem! Zarejestrowany jako 19'ta osoba dzisiaj :)

P.S. Zauważyliście, że można 'pochwalić' posta? Przejdźmy po całym forum i 'pochwalmy' wszystkie posty przeciwko zamknięciu toru ;)

Jakarti - Czw 10 Wrz, 2009

jezeli chcecie tam cos pisac jako HH.org to piszcie normalnie i bez wyglupow bo takie dzialanie jest raczej skierowane przeciwko NAM.

jesli ktos ma ochote sie wyzyc na obcym forum to niech to zrobi pod wlasna marka a nie oslaniajac sie hh.org co i tak bedzie marne..

co innego przeglądanie, a co innego spamowanie i swiadczenie zlego swiadectwa przeciwko sobie :D troche tak z biblii :D

M - Czw 10 Wrz, 2009

od kiedy ty taki biblijny :D
Jakarti - Czw 10 Wrz, 2009

Cytat:
od kiedy ty taki biblijny :D

łot kiedy, łot kiedy..
tak oj wyszlo :D