HydePark - [wydzielony] przyszłość toru w Lublinie
Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009 Oni chyba nie są normalni , Nie wiem jak można by ich nazwać . Ale mam nadzieje ze Tor ZostanieBart - Czw 10 Wrz, 2009 Gaydek - Czw 10 Wrz, 2009
Cytat:
Mam nadzieję, że te pomiary przyniosą oczekiwany skutek i przeniosą tor w inne miejsce, bo ten monotonny ryk z silników strasznie mnie w niedzielę drażnił.
Cytat:
Na torze jeżdżą też motocykle i samochody. Shocked
Jest też coś takiego
Cytat:
Nie chciałabym, żeby tor zniknął. Kupując mieszkanie wiedziałam gdzie kupuję. Teren obejrzany kilka razy, łącznie w trakcie wyścigów na torze. Nawet się z mężem ucieszyliśmy że jest blisko, bo może dzieciaki zainteresują się motoryzacją. Wolę tor niż kolejny kościół powstający.
KonradMK - Czw 10 Wrz, 2009 To jest myśl. Wpiszmy wszyscy że fajnie się tam mieszka, specjalnie kupiliśmy mieszkanie bo jest blisko toru a nie jakiegoś Lidla czy Biedronki. Chyba pojadę bizon - Czw 10 Wrz, 2009
Cytat:
Nie chciałabym, żeby tor zniknął. Kupując mieszkanie wiedziałam gdzie kupuję. Teren obejrzany kilka razy, łącznie w trakcie wyścigów na torze. Nawet się z mężem ucieszyliśmy że jest blisko, bo może dzieciaki zainteresują się motoryzacją. Wolę tor niż kolejny kościół powstający.
jednak sa tam jacys ogarnieci ludzie.Gaydek - Czw 10 Wrz, 2009 10.09.2009 r. zarejestrowało się tam 10 nowych użytkowników, wszyscy nasi? bizon - Czw 10 Wrz, 2009
Gaydek napisał/a:
10.09.2009 r. zarejestrowało się tam 10 nowych użytkowników, wszyscy nasi?
no, i kupmy tam mieszkanie na spole, bedzie mozna sie w soboty nawalic, a w niedziele jezdzic Gaydek - Czw 10 Wrz, 2009 I śpiewać do rana, to im się dopiero spodoba .bizon - Czw 10 Wrz, 2009 no, jak im pospiewamy przez nocke, to dzwieki z toru nastepnego dnia beda traktowali jako wybawienie Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009
bizon napisał/a:
Gaydek napisał/a:
no, i kupmy tam mieszkanie na spole, bedzie mozna sie w soboty nawalic, a w niedziele jezdzic
Kocham Cię TOXIC - Czw 10 Wrz, 2009
Gaydek napisał/a:
Gołembiewska sie kłania spod 4 siema - Czw 10 Wrz, 2009 Już jestem! Zarejestrowany jako 19'ta osoba dzisiaj
P.S. Zauważyliście, że można 'pochwalić' posta? Przejdźmy po całym forum i 'pochwalmy' wszystkie posty przeciwko zamknięciu toru Jakarti - Czw 10 Wrz, 2009 jezeli chcecie tam cos pisac jako HH.org to piszcie normalnie i bez wyglupow bo takie dzialanie jest raczej skierowane przeciwko NAM.
jesli ktos ma ochote sie wyzyc na obcym forum to niech to zrobi pod wlasna marka a nie oslaniajac sie hh.org co i tak bedzie marne..
co innego przeglądanie, a co innego spamowanie i swiadczenie zlego swiadectwa przeciwko sobie troche tak z biblii M - Czw 10 Wrz, 2009 od kiedy ty taki biblijny Jakarti - Czw 10 Wrz, 2009